Εγω παντως θελω να δω τον Ριερα στο ΤσουΛου.
Και οσον αφορα τα δεξια χαφ εχουμε ηδη 4-5 για αυτη την θεση.
Λαθος του Βαλβερδε που δεχτηκε μεταγραφες σε αυτη την θεση,
χωρις να διωξει καποιον πρωτα.Και ο Ρομενταλ θα μας ηταν πολυ
χρησιμος με την ταχυτητα του,ειδικα στα εκτος εδρας του ΤσουΛου.
Γουι γουιλ σι παντως.
Οσον αφορα την αμυνα θα δουμε.
Όχι, αν και θεωρώ πως ο Βαλβέρδε έχει τους λόγους του που δεν τον κράτησε, το αναφέρω απλά ως ενδεικτικό του πόσο μικρή σχέση έχει η ενδεκάδα σου του μάνατζερ με τον πραγματικό Ολυμπιακό! Και η άμυνα σου όλη σχεδόν από virtual μεταγραφές αποτελούνταν!
Αν μη τι άλλο είσαι συνεπής στα όσα γράφεις πως δεν εμπιστεύεσαι την άμυνα!
Δεν έχω φαγωθεί να τον διώξουμε αλλά να τον πουλήσουμε. Και αυτό ακριβώς έχει να κάνει με την προσφορά του σε σχέση με τα λεφτά που κόστισε να αποκτηθεί και παίρνει βάσει συμβολαίου!
Για 4 εκτομμύρια ? αυτή τη στιγμή, τους τον πάω στη Κωσταντινούπολη με το αμάξι μου! :lol::lol:
Μule νομιζω οτι θα ειναι αρκετα καλος ο Ριερα φετος αν τελικα μεινει.
Την πρωτη χρονια ειχε κανει προετοιμασια ο Βαλβερδε ? Πραγματικα δεν θυμαμαι.
Εγω δυο φορες που εχει την ομαδα ο Ερνι δεν εχω καταλαβει ακομα
γιατι βαζει την ομαδα να πιεσει τοσο ψηλα που μετα το 60 κλαταρει.
Καλη η πιεση ε,αλλα να βγει και το 90λεπτο φιλος.Και ειδικα στο ΤσουΛου
τα ματς δυσκολα τα ‘καθαριζεις’ απο τοσο νωρις.
Δεν ειδα το φιλικο με την Ιντερ που λογικα θα ειναι οδηγος για τα εκτος εδρας ματς,
οποτε δεν μπορω να ξερω.
Αλλα ναι,αν πιεσουμε ψηλα θα φαμε πολλαααα γκολακια.
Τελικα θα παρουμε και σεντερ φορ ? :-k
Δεν ξέρω που το βασίζεις αυτό για τον Ριέρα, μακάρι να διαψευστώ αλλά η εικόνα του στα φιλικά θυμίζει όχι απλά βετεράνο, αλλά βαριεστημένο και υπέρβαρο βετεράνο.
Στο Β’ ημίχρονο με τη Γαλατά βγήκε μόνος με το τέρμα και δεν μπόρεσε να πλασάρει… #-o
Δεν είναι πως δεν ξέρει να πλασάρει παίχτης αυτού του βεληνεκούς, του λείπει η συγκέντρωση, κάτι δεν πάει καλά στο κεφάλι του…
Την πρώτη του χρονιά ο Βαλβέρδε έκανε προετοιμασία αλλά τις μεταγραφές που χρειάζονταν ο Κόκκαλης του τις έκανε την τελευταία ώρα τον Αύγουστο… :roll:
Το σύγχρονο ποδόσφαιρο έχει πρέσσινγκ ψηλά. Απλά πρέπει να μάθουν να τρέχουν 90 λεπτά όπως τρέχουν όλες οι ξένες ομάδες στο επίπεδο που θέλουμε να παίζουμε.
Είσαι υπερβολικός. Θλάση έπαθε στη φάση με τη Γαλατά. λίγο πριν κάνει τη λόμπα! :lol: Και να το έβαζε, από κωλοφαρδία θα ήταν κι όχι από κλάση!
Εγώ θα συμφωνήσω με Deathster. Φέτος περιμένω πολλά παραπάνω από τον Ριέρα και πιστεύω πως δε θα μας απογοητεύσει. Πέρσι στο ματς με τον ΠΑΟ (αυτό που κερδίσαμε ενώ έπρεπε να χάσουμε), ο Ριέρα είχε κάνει πολύ γερό παιχνίδι. Όταν είχαμε χαθεί απο το ματς, ήταν ο μόνος που το πάλευε μπροστά. Στα δύσκολα θα μιλήσει η κλάση του πιστεύω κι ας κάνει με τους μικρούς 30 λάθος πάσες. Δεν είναι τρελός ο Τερίμ να δίνει 4 εκατομμύρια για τον Ριέρα. Κι αυτός την είδε τη φάση της λόμπας
Για να ξέρετε, ο Ζίνιακ είναι πιο χοντρός κι από τον Ντιόγο πλέον. Δε τον θέλουμε. Μόνο οι ταβερνιάρηδες τον θέλουν στον Ολυμπιακό… Απορώ γιατί γράφουν ακόμη για αυτόν…