Ο Μπάμπης ο Χριστόγλου δεν έχει ανοίξει ιταλικό εστιατόριο με κάτι άλλους? :lol:
Δεν νομίζω γενικά να πάρουμε επιθετικό.
Ο Μπάμπης ο Χριστόγλου δεν έχει ανοίξει ιταλικό εστιατόριο με κάτι άλλους? :lol:
Δεν νομίζω γενικά να πάρουμε επιθετικό.
ο ζινιακ ίσως πάει στην φουλαμ (για τα πανηγύρια.!! αντί να πάρουν δεξί μπακ, και αμυντικό χαφ #-o)
Μια ντουζίνα παίκτες…να δούμε, ποιους απ’αυτούς θα θέλουμε το επόμενο Καλοκαίρι να ξεφορτοθούμε:p
5 με 6 Έλληνες…η Άηντραχτ, μπορεί κάποτε νά’χε περρισότερους
:):!:
Ωχ! Γαλάκτικος 2 γράφει ο Γαύρος σήμερα #-o
Κι αυτά με το πληρέστερο ροστερ των τελευταίων χρόνων κάτι μου θυμίζουν…
για γουρι ρε συ… οπως περσι!! :lol::lol:
Αυτά όμως με το πληρέστερο ροστερ τα γράφανε και οι βάζελοι πέρσι…λές να μας το πάρουν με 13 πόντους διαφορά???
Από τη μέση (μετράω και αμυντικά) και μπροστά είναι από τα πληρέστερα που έχουν εμφανιστεί ποτέ στην Ελλάδα -μιλώντας πάντα υποθετικά.
Τώρα, το ότι κόβει Χαβίτο, Γκρμπιτς από τη λίστα της ΟΥΕΦΑ δείχνει ξεκάθαρα νομίζω ότι ο Μιραλάς λογίζεται στα δεξιά με πρώτη εναλλακτική όπως φαίνεται τον Φέτφα.
ειναι και ο αμπντουν
Υποθέτω ότι λογίζεται ως αλλαγή του Ριέρα αυτός.
Λογικά ο Αμπντούν, θά’ναι πασπαρτού…και απ’τις δυο πλευρές
…έχουμε και παίκτες που δεν προλάβαμε να δώσουμε, μέσα σαυτούς και ο Γκαλίτσιος
…κρίμα να προπονούνται μόνοι τους, πρέπει να βρεθεί μια λύση
…κρίμα και για το Χαβιτουλίνι
:):!:
Δεν έμεινε ελέυθερος ο Γκαλίτσιος? Κάπου το άκουσα…
Απ’ότι φαίνεται έμεινε, και μάλλον θα προπονείται μόνος:):!:
Γαμώ την υπηρεσία εισιτηρίων του site!
6 χρόνια τώρα για τον πούτσο παραμένει.
Κατάλαβα από την τηλεόραση θα το δούμε. Άκουσα πως μπορείς να κλείσεις και τηλεφωνικά, ισχύει?
Μόνο αν έχεις CITIBANK κάρτα λέει.
ΟΚ παπάρια. Τελικά έπρεπε να πάρω διαρκείας, γαμώ την φτώχεια μου!!! Τώρα λέει έχει μόνο στην θύρα 10 με 575 ευρώ…
Τελικά πρέπει να δουν τι θα κάνουν με την online αγορά.
Το 2004/05 που πρωτομπήκε είχε προβλήματα, την επόμενη σεζόν βελτιώθηκε αισθητά. Είχα καταφέρει να αγοράσω εισιτήριο για οποιοδήποτε ματς σχετικά άνετα. Την επόμενη χρονιά παρέμεινε σχετικά σταθερό το σύστημα και το 2007/08 κάνανε ένα σοβαρό βήμα και έβαλαν δυνατότητα να αγοράσεις από την αρχή περίπου της σεζόν εισιτήριο για όποιο ματς ήθελες, πχ είχα πάρει από Οκτώβρη/Νοέμβρη για το ντέρμπι με βάζελο που ήταν Γενάρη. Επίσης είχαν στήσει αυτόματα μηχανήματα όπου έπαιρνες το εισιτήριό σου εισάγοντας την πιστωτική.
Από το 2008 και μετά τι σκατά έπαθαν και δε λειτουργεί τίποτα σωστά, αδυνατώ να το καταλάβω.
Ποτέ δεν είναι αργά 8)
Επειδή με το σύστημα ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίων δεν πρόκειται να βγάλετε άκρη
Επειδή η ομάδα έκανε καλές μεταγραφές
Επειδή η κλήρωση στο τσου λου μας δίνει ελπίδες ότι θα περάσουμε
Πουλάω διαρκείας στη θύρα 11 για να έχετε εξασφαλισμένη την είσοδο σας στο ναό.
Όσοι πιστοί προσέλθετε.
Για να αγοράσει κάποιος εισητήρια απο το site του Ολυμπιακού πρέπει να είναι μέλος.Άμα γίνει μέλος πρέπει να πληρώνεις συνδρομές και τέτοια???