Όχι μέλος ερασιτέχνη 60 γιούρα και τέτοια. Απλά εγγραφή στην υπηρεσία πώλησης εισιτηρίων…
Δλδ άμα κάνω τώρα εγγραφή απλά θα είμαι μέλος και θα μπορώ να αγοράζω εισητήρια απο το site.Έτσι?? Δεν υποχρεούμαι να πληρώσω τπτ,εκτός και αν αγοράσω εισητήριο βέβαια…
Πρέπει να το ψάχνω αν θέλω να βρω εισητήρια για Dortmund
Κάνε εγγραφή και όταν έρθει η ώρα για τα εισιτήρια με Ντόρτμουντ κάνε και τον σταυρό σου να λειτουργεί το σύστημα.
Έτσι κι αλλιώς για τη Μαρσέγι ετέλεψαν…
κρίμα που τελείωσε η μεταγραφική περίοδος…
αν πουληθεί ο ριερα στην τουρκια, θα είχατε τρελή συνέχεια με τον βιειρινια…
4,5 των τουρκων, + το συμβόλαιο και την εφορία του ριερα που γλιτώνετε να πάνε στον παοκ, + κάνα δυο παίχτες+ άντε και κανένα εκατομμύριο επιπλέον στον παοκ, μάλλον ο παοκ στο τέλος θα έλεγε ναι…
κριιιμμααααααα…χάθηκε το καλοκαιρινό σίριαλ…
Δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί το σκέφτονται για Ριέρα.
Μπορεί όπως και γω, πολλοί να τον περίμεναν βελτιωμένο και σημαντικό εργαλείο στο τσάμπιονς λιγκ αλλά με τόσο καλή πρόταση σε τέτοιες εποχές δε λες όχι. Πόσο μάλλον δε, όταν έχει ένα σωρό εναλλακτικές.
Έχει τον Αμπντούν και Φέτφα, έχει Μιραλάς για μπουκαρίσματα, έχει και Γέστε που μπορεί να την παίξει τη θέση. Στο κάτω κάτω, αν θέλει αντικαταστάτη ο Βαλβέρδε, ας ψάξει για κάναν ελεύθερο.
Το βασικό είναι ότι για να κάνεις σοβαρή και υπολογίσιμη ομάδα, πρέπει και να πουλάς εκτός από το να αγοράζεις.
Πόσο μάλλον κάποιον που δεν έχει βγάλει τα λεφτά του…
Φέτος θα βλέπαμε αν θα βγάλει τα λεφτά του αλλά από τη στιγμή που ήρθε η πρόταση και έχουμε εναλλακτικές, το ορθό είναι να τον δώσουμε.
Μαζί σου, αλλά μπορεί να αντικατασταθεί στην λίστα προς την Ουέφα, με κάποιον που έμεινε απ’έξω…τον Γκρίμπιτς, ή το Χαβιτουλίνι;
Το να γίνει μεταγραφή, με τόσες ήδη υπάρχουσες εναλακτικές, το θεωρώ υπερβολή
…πιστεύω ο Γέστε θα παίζει στη θέση του
:):!:
5 εκατομμυρια λεει:!::!:
προφανως και πρεπει να τον δωσουν με τοσα λεφτα και απο εκει και περα ας παρουν τον βιθεντ που ειναι ελευθερος και οπως προειπατε,υπαρχει και ο φετφα και ο γεστε και αλλοι.
Αν φύγει ο Ριέρα, ο μόνος που μπορεί να τον αντικαταστήσει επάξια είναι ο Γέστε και δεύτερος μάλλον ο Φέτφα. Ο Αμπντούν δεν παίζει αριστερά και ο Φουστέρ στη θέση αυτή απ’ ότι είδαμε δεν είναι καλός. Επίσης, η λίστα στην ΟΥΕΦΑ δεν αλλάζει. Συνυπολογίζοντας όλα αυτά, προσωπικά είμαι υπέρ της παραμονής του Ριέρα. Στο κάτω-κάτω δικαιούται μία ευκαιρία να αποδείξει την αξία του. Η μεταγραφή του βολεύει πιο πολύ απ’ όλους τον ίδιο το Ριέρα και τον Ολυμπιακό από πλευράς χρημάτων, αλλά [U]ίσως[/U] όχι αγωνιστικά.
Αν τον πουλήσαμε όσο τον πήραμε (4 δε τον πήραμε;), τότε τα έβγαλε τα λεφτά του ο Ριέρα. Εγώ τον θέλω στην ομάδα και πιστεύω πως η εμπειρία του θα ήταν υπερ-πολύτιμη στην Ευρώπη, αλλά όπως λέει και ο ΚρισΠ δε θα κλάψουμε. Δεν ξέρω τον προϋπολογισμό της ομάδας κι έτσι δεν έχω άποψη…
Δεκτό, αλλά είναι ο ίδιος στην ΠΑΕ, και ζητάει να γίνει η μεταγραφή, για τα λευτά προφανώς, οπότε τι να σου κάνει και η διήκηση:):!:
Καμία αντίρρηση, αλλά προσωπικά με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο με τι αριστερό χαφ θα παίξει η ομάδα στην Ευρώπη, παρά τα λεφτά που θα πάρει ο Μαρινάκης, γιατί ούτως ή άλλως άλλη μεταγραφή δε γίνεται τώρα. Το να κλάψουμε δεν έπαιζε σαν πιθανότητα και ακόμα περισσότερο για τον Ριέρα.
Aς φύγει αφού πιέζει κιόλας. Στα φιλικά μέχρι στιγμής έδειχνε ότι δεν είναι καλά, οπότε είναι ευκαιρία να πάρει και η ομάδα λεφτά. Καταλαβάινω όμως και τον Ερνεστο που τον θέλει στην ομάδα, έχει στηρίξει όλη την προετοιμασία πάνω του γι αυτή τη θέση.
Καλα αυτα τα πιεζει ο παιχτης τα ακουω βερεσε.
Το ζητημα ειναι αν θα ειναι κομπλε η ομαδα χωρις τον Ριερα.
μαλλον δεν τους ενδιαφερει η ευρωπη…αν τετοια προταση ερχονταν νωριτερα, τον δινεις με πληρωμενα τα αεροπορικα, το συμβολαιογραφο και τα ξενοδοχεια. αλλα να τον δινεις 2 σεπτεμβριου ειναι καθαρα δειγμα πως δεν σε ενδιαφερει η ευρωπη (παρολο που τετοια προταση ουτε την ονειρευονταν).
η ομαδα δεν εχει αυτη τη στιγμη ουτε αριστερο, ουτε δεξι εξτρεμ
Η τριάδα Τζιμπούρ, Μιραλάς και Φετφατζίδης ποιον χαλάει?
το βαλβέρδε?
όπως και να έχει, έναν εξτρέμ είτε από την μία είτε από την άλλη πλευρά τον θες. και παίχτη στο στυλ του Ριέρα δεν έχεις.