Ολυμπιακός

Πιθανότατα δε λένε καν. Δε περίμεναν οι δημοσιογράφοι νέα μεταγραφή κι έτσι πετάνε ονόματα στην τύχη. Εγώ προβλέπω κανέναν Μάντζιο ή Αμανατίδη. Προτιμώ Αμανατίδη, αλλά μιλάει και γκρινιάζει πολύ

Ναι ρε, κάναν Έλληνα, να μη χαθεί η ράτσα…

Δε νομίζω πως ενδιαφέρεται κανείς για το “ελληνικό” στοιχείο στην ομάδα. Νομίζω πως για το Τσ.Λ. δηλώσαμε 5 όλους κι όλους. Το θέμα είναι πως ο Έλληνας φεύγει πιο εύκολα μετά αν δεν έχει πιάσει στην ομάδα. Ο ξένος θα κάτσει στο συμβόλαιο του και θα ζητήσει περισσότερα.

(μα είναι δυνατόν ακόμη να μας προτείνουν τον … Ζέντεν;)

…εγώ θα προτιμούσα να μην παίρναμε παίκτη τώρα…δεν θα αργήσει και τόσο ο Γενάρης, αν χρειαστεί να πάρουμε κάποιον:):!:

Aφού δεν έχει πετρώσει ακόμα αυτός από τα καντήλια, τα πετροβάγγελα και τις χατζηπαναγίες, όσο έπαιζε σε μας, ας τον να έρθει κι εδώ, να τον απολαύσουμε και εγχωρίως…

Μόλις είδα το όνομα “Ζέντεν” γραμμένο έλιωσα στο γέλιο.
Πρέπει να έχει κλείσει δεκαετία στα καλοκαιρινά ρεπορτάζ.

Παρολαυτά, αν και 35άρης έχει σταθερή παρουσία, γεμάτες χρονιές και τεράστια εμπειρία πλέον.
Επίσης λόγω ηλικίας δε νομίζω να έχει πρόβλημα να μένει σε κάμποσα ματς στον πάγκο, ενώ δε νομίζω να είχε απαίτηση για κλειστό διετές συμβόλαιο.

Απ’ όσα ονόματα είδα γραμμένα (τυχαία ή μη) θα ήταν ο μόνος που με κάποιες πιθανότητες να προσφέρει.

8):stuck_out_tongue:

οχι και οι εξτρεμ παρωχημενη θεση (οχι πως λες αυτο βεβαια) :p. οι τριαδες αυτες που λες, εξαιρωντας τη μιλαν που στα 00’s επαιζε το δικο της ποδοσφαιρο με 4-4-2 ρομβο και καθολου πλαγιους, βασιζονταν στην ικανοτητα των πλαγιων να συγκλινουν προς τα μεσα, να συνδυαζονται με φορ η με χαφ που ανεβαινει και να πατανε περιοχη. και βεβαια ειχανε συνηθως το μπακ πισω τους να δινει πλατος. επιπλεον ειχαν ενα χαφ (τουλαχιστον) που μπορουσε να κουβαλησει την μπαλα. ο φουστερ στο τσουλου μπορει? δε νομιζω
ο μιραλλας μπορει να το κανει αυτο, σιγουρα. ισως να ειναι ο πιο ταιριαστος ρολος για αυτον. ο φετφατζιδης πραγματικα πιστευετε μπορει? καλα αυτο με τον γεστε απλα δε γινεται, ουτε στην μπιλμπαο δε νομιζω να το εκανε.
για να μην αναφερουμε πως την πρωτη του χρονια ο βαλβερδε επαιζε 4-2-3-1 με γκαλετι, τζολε, λετο, δηλαδη παικτες επιτομη του εξτρεμ

Ωραία όλα αυτά, αλλά και με τον Ριέρα μέσα στην ουσία εξτρέμ δεν είχες. Δεν έκανε τη δουλειά ούτε του Τζόλε ούτε του Γκαλέτι (τρέξιμο με μπάλα πάνω στη γραμμή δηλαδή). Επίσης, προτιμώ να προσπαθήσουμε να παίξουμε μοντέρνα, δηλαδή όπως περιέγραψες με τα φορ να πατάνε περιοχή, τα πλάγια μπακ να δίνουν πλάτος και τα χαφ να καλύπτουν (Ιμπαγάσα και, ίσως, Φέισα μπορούν να κάνουν το κουβάλημα της μπάλας) παρά ένα ακόμα στατικό 4-2-3-1 με τη λογική να γεμίσουμε όπως όπως τους χώρους.

αν οι δυο που παιζουν στα ακρα της επιθεσης βοηθανε στην αμυνα και κοβουν πορος τα μεσα στην επιθεση οκ. φοβαμαι οτι κανεις τους δεν θα μαρκαρει οπως πρεπει.
φανταζομαι μακουν και φεισα θα ειναι τα δυο σιγουρα χαφ εκτος απροοπτου, στα μπακ ομως εχουμε θεμα, απο την μια ο τοροσιδης που ειναι πολυ πεσμενος κι απο την αλλη ο χολεβας. τον μαρκανο τον εχει βαλει αριστερα ή ακομα?

ξερατε οτι ο παρντο πηγε στον αποελ??

Ναι και μόλις το έμαθα αναρωτήθηκα αν είναι καλύητερος από τον Χιώτη ή αν οι Κύπριοι προσβλήθηκαν και αυτοί από την “Ισπανομανία” μας… :roll:

Στο φιλικό με την Inter τον έβαλε αριστερά τον Μαρκάνο και ήταν καλός…
Βλέπω Χολέβαρο αριστερό εξτρεμ!!

Πάντως ο Μιραλάς μπορεί να παίξει αριστερά, αλλά στάνταρ χάνει λίγο απ’την απόδοση που έχει σαν κεντρικός προωθημένος:):!:

το ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά για μένα τώρα δεν πρέπει να πάρει παίκτη και να χτυπήσει τον Γενάρη τον Βιερίνια, ΑΥΤΟΣ μάλιστα, εγώ τον προτιμώ και από Ριέρα, αλλά σιγά μην μας τον δώσει ο Ζαγόρ…

Πολύ μυστήρια αυτή τη θλάση του Ιμπαγάσα που τον κρατάει 1,5 εκτός.

Με Μαρσέιγ βλέπω Μοντέστο και έναν εκ των Μακούν/Ορμπάιθ στα χαφ, λίγο πιο μπροστά Γέστε και στα άκρα Φουστέρ, Μιραλάς.

…έχει και τα χρονάκια του ο Ιμπαγάσα, κιαυτό το κάνει πιο αγωνιώδες:):!:

Μεγάλε Σωκράτη όλους τους έθαψες :!:

χεχε…ακόμη και τον γιο του , που όταν προσπάθησε για ενα διαφορετικό ποδόσφαιρο μόνο που δεν τον έκλεισε στα αμπάρια κανενός σαπιοκάραβου. σωστά έκανε την αναφορά ο βαρδινογιαννης…

Τζίγγερ Βούρτση

Ναι πράγματι, ο Πετράκης προσπάθησε για ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο με επιρροές από την Κολομβία.