Τέλος, σχετικά με δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ‘πτώση’ των συστημάτων πώλησης των εισιτήριων μέσω internet καθώς και της επίσημης ιστοσελίδας της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (www.olympiacos.org), θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι ουδέποτε τα δυο συστήματα (τα οποία αποτελούν δυο ξεχωριστές πλατφόρμες λειτουργίας) παρουσίασαν τεχνικά προβλήματα στην λειτουργία τους.
Χρησιμοποιήθηκε από την Π.Α.Ε. σύστημα αναμονής ‘queuing’ προκειμένου να γίνει σταδιακή εξυπηρέτηση των φιλάθλων που έκλειναν το ηλεκτρονικό τους εισιτήριο, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται κατά διαστήματα η ειδοποίηση περί υπέρβασης του ορίου ταυτοχρόνων χρηστών. Η συγκεκριμένη μέθοδος χρησιμοποιείται ακριβώς για να αποφευχθεί η ‘πτώση’ των συστημάτων λόγω της εξαιρετικά αυξημένης επισκεψιμότητας».
Σε ό,τι είχε να κάνει με τη λέξη "ξεφτίλησε"΄αφορούσε τον τελικό. Για τον Δούρο και το μη τάκλιν του Βόκολου γελάω δυνατά (ειδικά για το δεύτερο δηλαδή, μάλλον δε θυμασαι καν τη φάση). Και ναι, τα τελευταία χρόνια προαφανώς και είναι υπερ σας, τα προηγούμενα ήταν υπερ μας, πιο πριν πάλι υπερ σας κτλ. Δεν είπα ποτέ το αντίθετο. Η ιστορία πάντα εναλλάσεται ανάμεσα σε μεγάλες ομάδες. Αν ήταν διαφορετικά θα έφευγε ο Τζίγκερ, τι πιστεύεις;
Πάντως, αν είναι να πάρουμε τον Μόνχε, ας πάρουμε και τον Ζαραδούκα από τον Ολυμπιακό Βόλου. Δε το λέμε, αλλά ο Χολέμπας ανέκδοτο ήταν πέρσι και ανέκδοτο τον περιμένω και φέτος
Αν αληθεύουν τα νούμερα που έγραφαν οι δημοσιογράφοι, τότε ο Ραούλ (και ο Πάρντο) ζητούσαν εξωπραγματικά λεφτά. Εγώ είμαι περίεργος να δω με πόσα υπέγραψαν και οι 2, όπου τελικά βρήκαν ομάδα τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών…
Δεν πιστεύω ότι ήταν θέμα χρημάτων για τον Μπράβο.
Ο Βαλβέρδε στην πρώτη του θητεία τον έστειλε δανεικό και προτίμησε τον Ντομί, ενώ πέρσι από τα μέσα και μετά έδειξε σαφή προτίμηση σε Χολέμπας (18 φορές βασικός ο Μπράβο, 14 ο Χολέμπας).
Αν και Ολυμπιακός αναγνωρίζω την προσφορά της οικογένειας Βαρδινογιάννη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στον Παναθηναικό ιδιαίτερα. Δίχως ισχυρό Παναθηναικό δεν υπάρχει ισορροπία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και σαν συνέπεια, δεν είναι κάτι τέτοιο καλό ούτε για τον Ολυμπιακό. Οι εκ του ασφαλούς φωνακλάδες που ευδοκιμούν στην Ελλάδα θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Οσοι αγνώμονες έβριζαν χυδαία την οικογένεια Βαρδινογιάννη οφείλουν τώρα να βάλουν τα πορτοφόλια τους εκεί που είναι το στόμα τους.
Κάποτε ο θείος μου Γ. Ανδριανόπουλος, σαν Πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ, είχε με την ψήφο του γλυτώσει τον Παναθηναικό από τον υποβιβασμό (γνωστή ιστορία “των λουλουδιών” του Μαντζεβελάκη). Οταν τον ρώτησα, πιτσιρίκος τότε, φορτισμένος από τα παράπονα των φίλων μου Ολυμπιακών για την ψήφο του μου είπε κάτι που δεν έχω μέχρι τώρα ξεχάσει: “Χωρίς τον Παναθηναικό δεν υπάρχει ούτε Ολυμπιακός”.
Aνδρέας Ανδριανόπουλος
Καλά δεν λέμε, μακροπρόθεσμα έτσι είναι…
Και ο Οβελίξ αφού σάπιζε στο ξύλο τους Ρωμαίους από τα στρατόπεδα γύρω από το χωριό του έλεγε “θέλω φρέσκους Ρωμαίους”
Αλλά εγώ επιμένω για φέτος: Πρέπει να επωφεληθούμε από τη συγκυρία και να πάμε για σκορ χωρίς καμία λύπηση. Όπως έκανε η United με την Arsenal.