Αντιλαμβάνεσαι φυσικά ότι ανάλογες φάσεις μπορείς να βρείς για όλους τους αμυντικούς που έχουν παίξει ποδόσφαιρο.
εγω σου ειπα οτι για [B]οσα ματς τον εχω δει[/B] τον βλεπω να τον περνανε σαν σταματημενο
και μου ειπες οτι σου [B]ενισχυω την αποψη[/B]
σου εβαλα δυο ΙΔΙΕΣ φασεις με τον vieirinha γιατι δεν μπορεις να βρεις και τιποτα αλλο απο το ελληνικο πρωταθλημα (Θυμαμαι μια με ναπολεονι νομιζω ,δεν ειμαι σιγουρος)
Και μια φαση με τον van persie που ειναι στο επιπεδο που θελει ο ολυμπιακος να αντιμετωπιζει
αντιλαμβανομαι οτι πολλοι μπορουν να φανε τριπλες αλλά δεν εχω τον εχω δει και να κοβει ποτε σε 1-1
JTN, πραγματικά όμως δε λένε κάτι τα βίντεος που πόσταρες. Κι εγώ μπορώ να σου ποστάρω τον Πατσατζόγλου να κάνει ποδιά στον Ashley Cole. Σημαίνει αυτό κάτι για τον Cole και τον Πατσατζόγλου;
Τα τελευταία 2 χρόνια, σε αμυντικά θέματα, ήταν μακράν το καλύτερο αριστερό μπακ στην Ελλάδα. Μόνο ο Βενετίδης τον πλησίαζε.
άσχετο…μπορεί να θυμηθεί κανείς ποιος ειχε ρίξει ποδιά στον ζινταν μέσα στο οακα?
το θυμάμαι σαν εικόνα, αλλά δεν θυμάμαι ποιος…πουρσανιδης, αμανατιδης?
*συγκλονιστικός ο βενετιδης…δεν είναι τυχαίο οτι όλες τις επιθέσεις τις δεχόμαστε από την άλλη πλευρά(και είναι και αελαρας.!!)
Αυτό που δεν καταλαβαίνει ο JTN και ποστάρει τα βίντεο που ποστάρει, είναι ότι ο Μπράβο τρώει και μερικές ντρίμπλες ακριβώς επειδή πέφτει πάνω στον αντίπαλο (κάτι που, σωστά λέτε, έκανε και κάνει και ο Βενετίδης). Τα περισσότερα ακραία μπακ, ακριβώς επειδή δε θέλουν να φάνε την ντρίμπλα, κάνουν βήματα προς τα πίσω δίνοντας άπλετο χώρο στον αντίπαλο να σεντράρει με ακρίβεια.
Ακόμα και στις φάσεις με τον Βιεϊρίνια, περνάει η μπάλα αλλά όχι και ο παίκτης. Το να αμυνθείς σε στημένο είναι πιο εύκολο από το να αμυνθείς με την μπάλα σε κίνηση.
- Τα σχόλια στο βίντεο με έκαναν να κρατάω την κοιλιά μου. “Στο πρώτο ματς (του Ιανουαρίου)”, λέει, “δεν του έδειξε κίτρινη κάρτα. Γι’ αυτό και ο Μπράβο ξανάκανε τάκλιν στο δεύτερο (του Μαΐου)”. Δηλαδή αν του είχε δείξει κάρτα το Γενάρη, δεν θα έκανε φαουλ το Μάη? Γιατί, για να μη φάει κόκκινη? :lol:
Αυτό με το ότι ο παίκτης δεν πέρασε, μόνο η μπάλα, ήθελα κι εγώ να το γράψω αλλά είπα να μη με πουν γραφικό :lol:
το παραδειγμα που εφερες με τον cole πιστευεις ειναι αντιστοιχο με τα βιντεο που ποσταρα εγω ; Και αν παει ο vieirinha πανω του 10 φορες , ποσες νομιζεις θα τον κοψει ; (την μπαλα,οχι τα ποδια)
και οπως δεν αποδεικνυουν τιποτα σε απολυτο βαθμο τα βιντεο που εβαλα (αλλα σου δινουν μια εικονα) , το να μου πεις εσυ αυτο [I]Τα τελευταία 2 χρόνια, σε αμυντικά θέματα, ήταν μακράν το καλύτερο αριστερό μπακ στην Ελλάδα.[/I] τι αποδεικνυει ; Πως το στηριζεις ;
επιτελους μια σωστη απαντηση , μπορει να μην συμφωνω 100% αλλα την δεχομαι
Δεν συμφωνω 100% γιατι εγω καλο αμυντικο στο ενας με εναν θεωρω ή αυτον που παιζει παθητικα αλλα δεν δινει χωρο ή αυτον που πεφτει πανω στον αντιπαλο αλλά τον κοβει κιολας , κατι που δεν εχω δει να το κανει ποτε ο μπραβο
αν σου ενισχυω παλι την αποψη ,τι να πω
Το παράδειγμα με τον Cole έχει ακριβώς την ίδια αξία με τα δικά σου παραδείγματα. Δεν αποδεικνύουν τίποτα και ούτε εικόνα σου δίνουν. Άσε που αν θα έπρεπε να βγάλεις μια εικόνα από αυτά τα βίντεο είναι πως ο Μπράβο, όταν δεν είχε πάρει κίτρινη ήταν της άποψης “ή η μπάλα ή ο παίκτης”. Χαρακτηριστικό όσων είναι καλοί στο 1-1 και πέφτουν πάνω στη μπάλα. 10 φορές να πάει ο Επστάιν κόντρα στον Ντάνι Άλβες, μια φορά την τρίπλα θα την σκάσει. Τα πάντα είναι θέμα ποσοστών.
Όταν δεν έχεις δει τον παίκτη να αγωνίζεται σε σειρά αγώνων, πως θέλεις να σου το αποδείξουμε; Να κάνουμε upload τα κοψίματα του όλα αυτά τα 2 χρόνια; Ειδικά αυτό που λες στο τέλος “που δεν έχω δει να το κάνει ποτέ ο Μπράβο” απλά αποδεικνύει πως δε τον ξέρεις τον παίκτη. Και στις 2 χρονιές Ch.L. ('07-08 +'09-'10) ξεχώριζε. Τι θες να κάνουμε εμείς για να σου αλλάξουμε την άποψη; Βιντεο-σεμινάριο;
ΥΓ. Όταν παίζεις παθητικά το ένας-ένας, τότε δεν παίζεις άμυνα, αφού δεν κόβεις. Απλά μεταφέρεις την ευθύνη στους υπόλοιπους συμπαίκτες σου.
το παραδειγμα με τον cole ειναι ακραιο γιατι εχουν τεραστια διαφορα κλασης οι δυο παικτες
συμφωνω. Ο vieirinha αν παει δεκα φορες στον μπραβο τις 8 θα τον περασει πιστευω
να μου πεις οτι στο ταδε ματς επαιξε πολυ καλα , να μη μιλησεις τοσο αοριστα.
Απο το 09-10 ειδα μονο στο ματς με την αρσεναλ που επαιξε χαλια ,με αλκμααρ και στανταρ μπορει οντως να επαιξε καλα . το 07-08 απο τα 8 ματς επαιξε μονο στο 4-2 με τη ρεαλ
οταν παιζεις παθητικα προσπαθεις να μην του δωσεις επιλογες και τον αφηνεις να δωσει πασα προς τα πισω μηπως γινει καποιο λαθος . Μπορει να μην ειναι ο καλυτερος τροπος αλλα εχει κι αυτος τα οφελη του.
και γενικα η αντιρρηση μου ηταν οτι οπως διαλεγεις τεχνικη απο λεοναρντο και σεντρα απο ντομι , αν διαλεξεις κατι απο τον ραουλ δεν θα ειναι το 1-1 .Εγω θα διαλεγα το ποδοσφαρικο μυαλο που εχει (και οχι μυαλο αλανας)
Ο Ραούλ Μπράβο και στο διπλό στη Βρέμη είχε παίξει (όχι μόνο είχε παίξει, είχε ξεσκίσει κώλους) και στο 0-0 με Ρεάλ στο Καραϊσκάκη είχε παίξει και σε άλλα ματς είχε παίξει. Δε τα θυμάσαι καλά.
Από εκεί και πέρα, αν έχεις βγάλει απόφαση για έναν παίκτη από τα τρία (!) ματς που θυμάσαι και το κριτήριο σου είναι πως ο Βιερίνια μπορεί να τον περάσει (λες και πέρασαν πολλά άλλα αριστερά μπακ στην Ελλάδα που θα έκοβαν παίκτες σαν τον Βιερίνια άνετα και αβίαστα), δε νομίζω πως μπορώ να σου αλλάξω την άποψη με βάση τα 57 ματς του που έχω δει σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Έλεος ρε παιδιά τι συζητάμε… #-o
Άκυρο το αποψινό φιλικό, το παιχνίδι του ΟΦΗ, δεν έχει καμιά σχέση με αυτό της Μαρσέηγ…δεν πάει άσχημα η ομάδα, αλλά αυτό μιάζειπρόβα για παινίδια τέτοιου τύπου στο Καραησκάκη, στο πρωτάθλημα:):!:
Κρατάμε Γέστε, παικτούρα, Παπάζογλου με πολύ καλά κοψίματα, και ότι κάναμε φάσεις, αλλά δεν είχαμε παίκτη περιοχής…αρερ αχαβιτουλίνι, δώσε την μπάλα…τέλος πάντων νομίζω ότι την Τρίτη ο Γέστε πρέπει νά’ναι μέσα απ’την αρχή:):!:
Πήγα γήπεδο σήμερα μόνο και μόνο για να ξεχάσω κάποια θεματάκια που είχα και τελικά απέκτησα περισσότερα
Ξεμούδιασμα και μόνο ήταν το χθεσινό, την Τρίτη είμαι βέβαιος πως θα είναι όλα διαφορετικά.
Την είχα μυριστεί τη σούπα και δεν πήγα καν γήπεδο.
Η αλήθεια είναι ότι Χ πριν από ματς τσάμπιονς λιγκ είναι καλός οιωνός:
[B]1998:[/B] Ολυμπιακός - Πανελευσινιακός 1-1 / Ολυμπιακός - Κροάσια: 2-0
[B]2002:[/B] Ηρακλής - Ολυμπιακός: 2-2 (το φάγαμε στο 90) / Ολυμπιακός - Λεβερκούζεν: 6-2
[B]2003:[/B] Ολυμπιακός - Ιωνικός: 2-2 (το φάγαμε στο 88 ) / Ολυμπιακός - Γαλατασαράι: 3-0
[B]2007:[/B] Άρης - Ολυμπιακός: 1-1 (το φάγαμε στο 90) / Βέρντερ - Ολυμπιακός: 1-3
[B]2009:[/B] Ολυμπιακός - Καβάλα: 0-0 / Ολυμπιακός - Άλκμααρ: 1-0
εχεις άσπρα μαλλιά, δουλεύεις σε ετ3 και κρατάς τα στατιστικά.? αν ναι, ξέρω ποιος είσαι.!
*με τρώει ο κώλος μου να ρίξω μερικά χρήματα στο [SIZE=“1”]διπλό[/SIZE]
Τι σε τρώει ο κώλος σου.
Λογικό αποτέλεσμα είναι το διπλό.
Παιχνίδια δεν έχουμε, ρυθμό δεν έχουμε, ο Βαλβέρδε ήδη ψάχνει δικαιολογίες.
Η Μαρσέιγ θα κατέβει για το 0-0 και αν της κάτσει αντεπίθεση, το κανε το γκολ και γεια σας.
περισσότερο το βασίζω στο οτι δεν εμπιστεύομαι πως ανασταλτικά ο ολυμπιακός θα κάνει αυτά που πρέπει…
μπορεί να είμαι λάθος(το πιο πιθανό), αλλά όλους αυτούς που εκθειάζετε από τα πέρσι(+τα 2 σεντερ μπακ), δεν είμαι και πολύ σίγουρος οτι μπορούν να αντεπεξέλθουν σε τέτοιο αγώνα…και όπως και λες και εσύ, αν πάει ετσι το παιγνίδι και παίζει με αντεπιθέσεις η μαρσειγ νομίζω πως ενα γκολ θα το βάλει στα σίγουρα…
αλλά είπαμε…ίσως να κάνω και λάθος και να έρθει και 3-0…αν βάζατε ενα γκολ νωρίς, με καλή διαχείριση όλα γίνονται