Ολυμπιακός

ερχονται μεγαλα γελια…και ειδικοτερα στα “εντος”.Ακομη και αν ΚΟΧΛΑΖΕΙ το τηγανι, θα κλαψουμε με αυτα που θα δουμε.
[-X

…κιεγώ δεν το βλέπω για κάστρο φέτος…για να δούμε, θα δείξει πολλά το αυριανό παιχνίδι:):!:

Πάλι τους κάρφωσε το καγκούρι :!:

Ναι, αλλά…

[SPOILER][/SPOILER]

Ο Νικολακοπουλος εχει μεγαλα δικια σε αυτα που γραφει για Μιραλας, αλλα ειναι και λιγο εμπαθης, κακα τα ψεμματα ο Μιραλας μπορει να κανει μαλακιες και να γινεται καποιες φορες ατομιστης αλλα ειναι παικτης που ανεβαζει επιπεδο την ομαδα. Αυτο με την επιστροφη Ντιογο μου φαινεται σαν κακογουστο ανεκδοτο.

…εμένα μου φάνηκε σαν απειλή:):!:

Να’τα μας!

Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει,αλλα για να κανουμε πιο δυσκολους τους αγωνες παιζουμε χωρις τερματοφυλακα.:roll::roll:

…μαζί σου, αλλά την ώρα του αγώνα δεν γιουχάρεις τον τερματοφυλακά σου, με κίνδυνο να φας κιάλλα γκολ…η ψυχολογία του τερματοφύλακα είναι πολύ συμαντική μέσα στον αγώνα,μετά ο καθένας θα πει αυτό που νομίζει
…πάντως στα τελευταία λεπτά σαν να ξυπνήσαμε…ξυπνητούρια μας
…αλήθεια τι καλύτερο, πέρα του μικρότερο συμβολαίου έχει ο Αμπντούν απ’τον Ρόμενταλ;…ή τι καλύτερο έχει απ’το Χαβιτουλίνι;…γιατί δεν παίζει ο Αβρααμ ή ο Παπάζογλου;…ο Μακούν από πλευράς φυσικής κατάστασης είναι μίλια μακρυά απ’τους παλιότερους δικούς μας, γιατί δεν παίζει αυτός;
…πότε θα μπει ο Πάντελιτς;…που τουλάχιστον δυο φάσεις θα τις είχε τελειώσει καλύτερα;
:):!:

φίλοι αυτού του φόρουμ…
αν είναι να το γυρίσετε και να κερδίσετε, σας παρακαλώ να το κάνετε με 3-1 …
ευχαριστώ

Ευτυχώς που έχουμε τον Φουστέρ να πρεσάρει τα αντίπαλα μπακ, αλλιώς ποιος ξέρει πόσα ακόμα θα είχαμε φάει :!:

Ορμπάιθ, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης (παρά την πισωπεταλιά στο γκολ) οι μόνοι διασωθέντες μέχρι στιγμής.

συμφωνω για ορμπαιθ,δειχνει πως ξερει μπαλα,εχει την καλη πασα και ξερει να αλλαζει παιχνιδι.Γενικα ομως δεν υπαρχει η ομαδα σημερα,πονεσαν τα ματια μου με τις γιομες.

στο διάολο…πιο πριν για να μπει και τέταρτο γκολ δεν γινόταν,.???

Με τα ψέμματα.

Ο άλλος έβαλε Μακούν για να γυρίσει το ματς. :dunno:

Γελάσανε τα τσιμέντα πάλι σήμερα…

Τουλαχιστον κερδισαμε…:-s

Εδώ είσαι συ?
Γρήγορα στους δρόμους ο Τζίγκερ ακόμα δεν έχει φύγει.

τραγικη η ομαδα και σημερα,τουλαχιστον ομως κερδισαν στο τελος.το δευτερο μερος το ειδα ελαχιστα,γιατι δεν παλευοταν απο streaming αλλα οσο ειδα γιομα κι αγιος ο θεος.

Χαίρε φάρδος αμέτρητο, αλλά για να έρθει η τύχη, πρέπει να την προκαλέσεις, και το θετικό είναι ότι απ’το 85’ μέχρι το 95’ το πάλεψαν
…ο Μέλμπεργκ, θα μπορούσε-έπρεπε να φάει κόκκινη…ας συγκρατήσει και λίγο τα νεύρα του
…Ορμπάιθ, θετικός…αλλά ο Μάρκο…αποστωμοτικός
…τα κατάφερε ο μυτόγκας…για μισή; ώρα παίζαμε χωρίς κανένα Έλληνα
…το Χαβιτουλίνι, με το ‘‘μπουκάρω’’ που έχει θα ήταν χρήσιμος απόψε
:):!:

κρισπ ποιον να βαλει αγορι μου? παντελιτς εβαλε και μετα ειχε χαβιτο…ναι να βαλει χαβιτο να γκρεμιστει το καραισκακη. ο μακουν υποτιθεται παταει περιοχη. ειπαμε φταιχτης για πολλα ο ερνεστο αλλα μην το παρακανουμε ε

1. ξαναλεω υπαρχει επιθετικο προβλημα, δεν υπαρχουν εξτρεμ. ο αμπντουν σε κλειστες αμυνες δε μου φαινεται και πολυ εγγυηση και μετα δεν υπαρχουν αλλοι. το γκολ μπηκε απο φαση που ο τζεμπουρ λειτουργησε σαν εξτρεμ που μπουκαρει (η μονη φορα που καποιος λειτουργησε ετσι σημερα)

2. ο μελμπεργκ οσο περναει η ωρα και με αγωνα την τριτη δυσκολευεται. αλλα δωστε του το γαμημενο το περιβραχιονιο γιατι το αξιζει περισσοτερο απο το κωλοπαιδο τον τοροσιδη. ειδικα η φαση που κλεβει μπαλα και γινεται εξτρεμ κερδιζοντας φαουλ ηταν ηγετικη

3. ο ορμπαιθ με χωρο μπορει να ανοιξει υπεροχα το παιχνιδι…αμυντικα βεβαια δυσκολευεται

4. αναθεωρω για παντελιτς, μιας που οι αλλοι 2 τελικα ειτε ειναι αναξιοπιστοι, ειτε σε κακη φορμα