ε;:-k
Καλό θα είναι να κοπούν πάντως οι γιούχιες στον Κοστάντζο. Μη γίνουμε ΠΑΟ.
Από εκεί και πέρα, αν οι διαιτητές συνεχίσουν να σφυρίζουν κόντρα όλους τους μεγάλους (χεσμένοι πάνω τους όπως είπε ο Φερέιρα), θα δούμε πολύ όμορφο πρωτάθλημα φέτος. Πολύ μου άρεσε που ο διαιτητής δεν έδινε με τίποτα φάουλ έξω από την περιοχή της Ξάνθης και ανάγκασε τους παίκτες του Ολυμπιακού να ματώσουν για να πάρουν το ματς.
Δυστυχώς εμεις ήμαστε μικροί οπότε δεν μας μετράνε και τα γκολ και οι αντίπαλοι δεν παίρνουν κόκκινες οτι και να κάνουν.
Tον post_digital λέει
Α.Ελεγα μηπως!
Εντάξει. Δεν έχει γίνει το ελληνικό πρωτάθλημα τόσο ανταγωνιστικό που να θεωρείστε μεγάλη ομάδα. Αλλά συνεχίστε να προσπαθείτε. Ποτέ δεν ξέρεις. Κάποια μέρα ίσως κάνετε κι εσείς πρωταθλητισμό
Να μας λείπει.
ΥΓ: χαχαχαχχα μόλις είδα την κλωτσιά του Mellberg χαχαχαχαχα
λοιπον ειπα να παω γηπεδο σημερα και ειλικρινα, ματς σαν το σημερινο ειναι απο την μια αυτα που λες οτι η ομαδα δεν μπορει κι απο την αλλη οτι εχεις ψυχη πιστη και το γυριζεις. για το μελμπεργκ τι να πω, το παλικαρι τα δινει ολα. ας τα βλεπουν οι υπολοιποι που ηταν κατω του μετριου. που παιζουν λες και δεν τρεχει τπτ. αριστερα απλα δεν υπαρχουμε, ο χολεμπας πιανει μια πτερυγα μονος του και θα σκασει αργα ή γργηγορα.
τραγικος ο τζιμπουρ, για μενα ειναι εκτος τοπου και χρονου με μοναδικη εξαιρεση τη φαση της ισοφαρισης που βγαζει σωστη σεντρα και επισης κακος και ο μιραλας.
για τελος αφηνω τον κοσταντζο που αρχιζω και τον λυπαμαι. μιλαμε επειδη ημουν και στο γηπεδο, καθε φορα που επιανε την μπαλα η γκρινια εφτανε σε τρελο βαθμο. ενταξει ενταξει δεν ειναι νικοπολιδης, αλλα δεν μπορει να βραζει ενα γηπεδο καθε φορα που κρατα την μπαλα μετα απο μπλοκαρισμα ή αποκρουση, ειναι πραγματικα αθλιο αυτο.
ο ορμπαιθ φανηκε να ξερει, γιατι εδωσε σωστες πασες, αλλα για τη θεση που επαιξε σημερα κλασικου κοφτη, νομιζω δεν…
μονο κερδος το σημερινο αποτελεσμα, ειδικα απο το πως ηρθε., γιατι η ξανθη απο το 50’ επεφτε κατω για καθυστερησεις. μας εσπασε τα νευρα οσο δεν παει, αλλα αυτο σιγουρα θα ξανασυμβει.
Δε χρειαζόταν το ΥΓ για να καταλάβουμε πως για άλλη μια φορά μιλάς για πράγματα που δεν έχεις ιδέα! :lol::lol:
απο το λίγο που με άφησε το stream να δω, μιλάμε για τραγικές καταστάσεις…τι γιουχαΐσματα είναι αυτά μωρέ…κρίμα ο άνθρωπος
ας καταλαβουν οτι αυτος ειναι βασικος τερματοφυλακας και οφειλεις να τον στηριξεις. αλλωστε δεν ηταν κακος και στο τελος που εγινε μια φαση που ακυρωθηκε αυτος τη συνεχισε και μια χαρα απεκρουσε. το γκολ ειναι 100% ευθυνη του τοροσιδη που αφηνε τον παιχτη να κανει οτι ηθελε εκει και τον μαρκαρε απο αποσταση. και μιας και τον ανεφερα, αν δεν εχει ορεξη εποειδη δεν ποηγε στη στοουκ μπορει να κατσει και στον παγκο, να μην μας εκνευριζει καθε φορα που δεν γυριζει και τρωμε γκολ τσαμπα. 2ο μετα κι αυτο απο μαρσειγ.
Εμένα πάντως μου αρέσε το στυλ του ακριβώς τη στιγμή του γκολ, είχε μια έκφραση σα να έλεγε "αυτό το δοκάρι δεν ήταν λίγο πιο δω κανονικά? :-k "
Γενικά πάντως οι αποδοκιμασίες μόνο χειρότερα μπορούν να κάνουν τα πράγματα. Και πες ότι μπαίνει ο Μέγερι ή ο Δασκαλάκης, τι θα γίνει? Αντικειμενικά δε νομίζω ότι είναι καλύτεροι ούτε από τον Κοστάντσο με ψυχολογικά προβλήματα. Σας είχε κακομάθει πολύ ο Νικοπολίδης τα τελευταία χρόνια…
τον έβγαλε τελειωμένο ο άλλος…ελλαδαρα
Έχουμε βίντεο με την κλωτσιά;
Δεν είναι 100% ευθύνη του Τοροσίδη το γκολ, είναι μισή δική του και μισή του Κοστάντζο. Όρθιος στην κλειστή γωνία και ακίνητος γκολ δεν τρως. Οι γιούχες δεν κάνουν καλό αλλά ούτε ο Κοστάντζο μας κάνει καλό, ειδικά όταν κρατάει 30 δεύτερα στα πόδια του τη μπάλα μέχρι να αποφασίσει να διώξει με γιόμα.
Για τον Τοροσίδη ουτε το μένος καταλαβαίνω (παρότι χάνει τον παίκτη στο γκολ, μετά είναι κορυφαίος με συνεχείς κούρσες και σέντρες ακριβείας) ούτε -πολύ περισσότερο- την αλλαγή του με τον Μοντέστο.
Τέλος πάντων, την ψύχωση κάποιων να μην ασκούν δράμι κριτική στον Βαλβέρδε και για όλα να φταίνε οι διοικήσεις που δεν του αγοράζουν τον Ντούντα και τον Ντούσερ και του πουλάνε τον Ριέρα ή οι παίκτες οι αλήτες που δεν ιδρώνουν τη φανέλα, δεν την καταλαβαίνω. Από την άλλη διαβάζω και τα ήλιθια άρθρα a-la ΣπορτΦΜ και αναθεωρώ.
Α, στη φάση του Μέλμπεργκ δε βλέπω γιατί γίνεται θέμα. Όπως ο παίκτης της Ξάνθης συνεχίζει το παιχνίδι προωθώντας τη μπάλα, έτσι το συνεχίζει και ο Μέλμπεργκ προσπαθώντας να τον κόψει, αλλά δεν βρίσκει μπάλα. Όσο λόγο είχε ο Πόι να συνεχίσει τη φάση άλλο τόσο είχε και ο Μέλμπεργκ να τον κόψει.
επρεπε να δωσει κοκκινη. ειναι προφανες
τεσπα μαλακια μου που ασχολουμαι με το τρολαρισμα κραμπσοντυ, αλλα καποια πραματα εχουν ενα οριο. τη φαση με την ανατροπη τοροσιδη την ειδες? δηλαδη τι πρεπει να γινει για να μην νικησει ενα ματς ο οσφπ με διαιτησια γαμω την πουτανα μου
τσοχοχελακηδες γραφικοι απλα, αδιανοητα πραματα και ακομα πιο αδιανοητο να τους παιρνει οποιοσδηποτε στα σοβαρα
Όχι ρε. Το ξέρω ότι ο Mellberg έπαιζε με τον δαφνοστεφανωμένο στο στήθος οπότε μπορεί να κλωτσάει εκτός φάσης όπως και όποτε θέλει. :lol::lol::lol: #-o#-o#-o Επίσης ξέρω ότι ζείτε στον κόσμο σας. Κοιμηθείτε, κάνει καλό.
Y.Γ: haliseco σκούπισε το χέρι σου. Κρέμεται η μαλακία
ασε εμας να κοιμομαστε και συ συνεχισε να γραφεις υπο την την επιρροη της μαλαματινας…
Εκτός φάσης; :lol: Αμπαλος alert! :lol:
Όχι μετά το σφύριγμα διαιτητή για φάουλ η φάση συνεχίζεται μέχρι να κλωτσήσει κάποιος γαύρος αντίπαλο