Ολυμπιακός

Απεναντίας. Η μάνα μου με δίδαξε όταν μου τη λένε να απαντώ στο ίδιο επίπεδο στη χειρότερη. Κι όχι με αηδιαστικές απαντήσεις σε μικρότερους μου, που είναι και πιο προσβλητικές και πιο αγενείς. Με λίγα λόγια, στη μούτζα απαντώ στη χειρότερη με μούτζα και όχι με κάτι τόσο χειρότερο. Όσο για αυτούς που αφήνουν υπόνοιες για τη μάνα μου, μόνο και μόνο γιατί πληγώθηκε το “εγώ” τους, απλά δεν απαντάω σοβαρά. Είναι εμφανές πως έχουν πρόβλημα. Δεν έχει νόημα να κάνεις σοβαρή κουβέντα μαζί τους. Ούτε για τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό

ε μωρέ μαλάκες.!!

Η μάνα σου σου έμαθε να απαντάς και εκ μέρους άλλων; Εκτός αν σε διόρισε ο haliseco. Η δουλειά του moderator είναι να σβήνει post που περιέχουν χειρονομίες ή προσβλητικές εκφράσεις και όχι να προσθέτει τις δικές του όποτε βρει ευκαιρία επιδεικνύοντας το κόμπλεξ του. Αν δεν μπορείς να κάνεις σωστά τη δουλειά καλύτερα σταμάτα. Επίσης από ότι φαίνεται το δικό σου προβληματικό εγώ θίγεται και μέσω προσβολών σε άλλους χρήστες οπότε ψάξτο.

Υ.Γ: Προφανώς και κάθε φορά που postαρω δεν βλέπω την ημερομηνία γέννησης του άλλου χρήστη.

ξύλο ξύλο ξύλο

crabosdy ειλεικρινα τιο θελεις για να μην ξαναγραψεις εδω μεσα? πες το ρε αδερφε, μπορει αν σου κανουμε την χαρη αν ειναι να ξεκουμπιστεις απο το θρεντ μας.

Να του κάνουμε δώρο την επόμενη version του άηπαντ :!:

Αχ ναι… Αυτό φταίει. Δεν είδες την ημερομηνία γέννησης. Αλλιώς θα ήσουν … λόρδος! :lol: Μα πώς την πάτησα έτσι; Να την προσθέσουμε απευθείας!

Σου επαναλαμβάνω: Δε θα κάτσω να μιλήσω σοβαρά μαζί σου. Κανένα πρόβλημα να κάνω χαβαλέ με το τρολάρισμα σου, αλλά όταν ψάχνεις ευκαιρία για να τσακωθείς και προκαλείς χρήστες προσβάλλοντας τους, δε θα συμμετάσχω. Έχεις αφήσει λάσκα το ζωνάρι και περιμένεις κάποιος να το πατήσει.

Εδώ εσύ που είσαι “moderator” ψάχνεις ευκαιρία ενώ κανείς δεν σε πρόσβαλλε να χωθείς και να απαντήσεις με εκφράσεις τύπου “γύφτος” κτλ. Εσύ θεωρείς τον εαυτό σου “Λόρδο”; :lol::lol::lol:#-o Mάλλον ούτε για μούτσος δεν κάνεις.

Ας έκανες report για να το δει κάποιος εν ενεργεία mod. Το “κλπ” τι είναι; Μόνο “γύφτο” σε είπα για τη γυφτιά που είπες! :lol:

Ας ασχοληθούμε με κάτι πιο σοβαρό από το κλάμα του crabsody.
Ο Μοντεστό γιατί είχε νεύρα;

Report να κάνω γιατί; Δεν κλάφτηκα. Απάντησα. Έστω όχι με τον καλύτερο τρόπο αλλά δεν ήμουν αυτός που άρχισα. Εσύ πετάχτηκες, έριξες τη μαλακία σου ενώ κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί σου και μετά μας το παίζεις και λόρδος :lol::lol::lol:

Πφφφ ήθελα να γράψω για μπάλα και βλέπω για μανάδες και τέτοια, έλα μαλακία κατάντησε.

Μην ασχολείσαι shadow. Έχω κάνει report για να το δουν το τρολ οι mods. Γράψε αυτά που θες.

εχει την μεγαλυτερη, βασικα ημουν πισω απο το τερμα οποτε ειδα τη φαση ολη και ποσο χαλαρα πηγε, μαλλον δεν πηγε καν. τον αφησε μια χαρα να κατεβασει μπαλα, να τον ντριπλαρει τελος παντων. μετα το φαγε ο κοσταντζος αλλα για μενα ο τορο φταει. και καποια στιγμη πριν τον βγαλει παλι ειχε ξεχαστει μπροστα και δεν εκανε κανα σπριντ σε αντεπιθεση που μας εβγαζαν.
οσο για τα 3ο δευτερα που λες, εγω τα θεωρω λογικα καμια φορα οταν θες να βρεις καποιον παιχτη σου σωστα. αλλα με το που μπλοκαρει και ειναι ακομα κατω να ξεκιναει η γκρινια για μενα παει πολυ. ετσι θα βγαλουμε τη χρονια. ελεος δηλαδη.
και εχουμε και τους ειδημονες στον σπορ φμ να λενε να παορυμε το γιακουποβοιτς. ουτε μιζες να επαιρναν ρε πουστη μου.

Γενικά έχω δηλώσει ότι είμαι φαν του Ερνεστο, όμως δεν μπορώ να κρύψω τον προβληματισμό μου για ορισμένα πραγματα, όπως για παράδειγμα τα τρεξίματα που δεν έχει η ομάδα και τους πολλούς τραυματισμούς. Σε συνδυασμό και με τα όσα γράφτηκαν και για την κακή φυσική κατάσταση που βρήκαν τον Ριερα οι τούρκοι. Φοβάμαι ότι δεν έχει γίνει καλή δουλειά στην προετοιμασία.

Για χθες το περίμενα ότι θα ήταν δύσκολο αλλά πραγματικά πονέσανε τα μάτια μας. Στο γκολ φταίνει και οι δυο (Τορο-Κοσταντζο) αλλά φτάνει με τις αποδοκιμασίες, είναι τραγικό και έτσι δεν βοηθάμε.

Και η μουρμούρα για τον Ερνεστο όσο πάει και δυναμώνει, οι μούντζες που έφαγε μετά το γκολ του Παντελιτς, δείχνουν πολλά.

To goal του Μαρσελίνο παιδιά, σχεδόν όλοι οι τερματοφύλακες θα το έτρωγαν. Ο Τοροσίδης έχει δώσει τόσο χώρο στον Μαρσελίνο όπου του επιτρέπει και την παράλληλη συρτή σέντρα. Το πιο πιθανό για τον Κοστάντζο ήταν ο παίκτης να κάνει μια συρτή παράλληλη πάσα, που αν πέρναγε από τον Κοστάντζο θα ήταν πρόβλημα, παρά τόσο τέλειο σουτ στο δεξί γάμα, από τέτοια γωνία.

Άσε που το σουτ ήταν βολίδα-άπιαστο. Άκουσα τον Μαρσελίνο το πρωί στο ραδιόφωνο και όπως είπε αποφάσισε να σουτάρει γιατί του είχε στρωθεί πολύ όμορφα η μπάλα και δε στόχευσε καν. Οπουδήποτε προς το τέρμα ήθελε να πάει η μπάλα. Ε, η άτιμη πήγε στην άλλη τελείως πλευρά από αυτήν που κάλυπτε ο Κοστάντζο (επίσης, από αυτή τη θέση, δεν είμαι βέβαιος πως ισχύει πως αυτή ήταν η “κλειστή γωνία” του τερματοφύλακα)

Αν η γιούχα πάντως έπεσε γιατί κράτησε πολύ τη μπάλα στα πόδια, στο υπόλοιπο ματς την άνοιγε πολύ γρήγορα και όμορφα. Αν συνεχίστηκαν όμως και μετά, είναι απαράδεκτο να γιουχάρεις παίκτη σου, επειδή θα προτιμούσες καλύτερο παίκτη στην ομάδα. Αυτά είναι χαζομάρες

Κι όμως όταν άρχισε να παίζει γρήγορα πασάροντας στους αμυντικούς ή και κατευθείαν στον Ορμπάιθ για να κάνει παιχνίδι δεν γιούχαρε κανείς. Απλά και εγώ που το έβλεπα από τηλεόραση εκνευριζόμουν στο Α’ ημίχρονο που κυνηγούσαμε και εκείνος ψαχνόταν τι να την κάνει.

Από την άλλη δεν δικαιολογώ με τίποτα τη γιούχα όταν μια ομάδα είναι φανερό ότι προσπαθεί. Το χειρότερο είναι ο πιθηκισμός. 100 μαλάκες πίστεψαν σαν πρόβατα τα “ρεπορτάζ” από την προετοιμασία, άρχισαν να γιουχάρουν και τους ακολούθησε το μισό γήπεδο. Είναι η ίδια βλακεία με το “Εεεερνεέστο Βαλβεεεέρδεεε” που ακουγόταν προ διετίας.

Στα του ματς τώρα, εγώ δεν είδα να είμαστε τόσο κακοί στη νοοτροπία παιχνιδιού όσο γράφεται σήμερα. Και passing game καλό είχαμε και ανοίγματα από τα πλάγια και παίκτες να πατάνε περιοχή. Εκεί που ήμασταν μέτριοι έως κακοί ήταν στις ατομικές προσπάθειες (τελικές και μη). Αβίαστα λάθη, άσχημα τελειώματα (ο Τζιμπούρ είχε τρία στο πρώτο ημίχρονο). Τίμιος ο Χολέμπας, αλλά μερικές φορές τραβάω τα μαλλιά μου με τα λάθη που κάνει.

Αυτό που πρέπει να κατανοήσει αρχικά ο Βαλβέρδε είναι ότι κάποιος στο κέντρο πρέπει να τρέχει και να κόβει. Χτες κατέβασε τον υπέροχο στο άνοιγμα του παιχνιδιού Ορμπάιθ, ο οποίος όμως για αμυντικό χαφ μπροστά απ’ τα στόπερ δεν κάνει (ήδη πριν το γκολ του Μαρσελίνιο η μπάλα είχε φτάσει έξω απ’ την περιοχή μας 2-3 φορές αρκετά εύκολα). Καλώς ή κακώς είναι παίκτης ίδιου τύπου με τον Ιμπαγάσα, οπότε ή ο ένας θα παίζει ή ο άλλος. Εκτός κι αν ο Ιμπαγάσα μεταφερθεί στη θέση του Φουστέρ που δεν το βλέπω.

Από κει και πέρα ο Αμπντούν πρέπει να είναι πιο σοβαρός, ο Μιραλάς πιο ουσιαστικός (αν και χτες δεν έκανε τόσο κακό παιχνίδι, κρύφτηκε στα τελευταία λεπτά) και ο Πάντελιτς να παίζει περισσότερο στο Καραϊσκάκη κι ας είναι αργός και άτεχνος. Ο Τζιμπούρ είναι μεγάλη λατρεία, γιατί παρότι σε μέτρια κατάσταση, έβγαινε πρώτος στις φάσεις και όταν η μπάλα έκαιγε ήταν εκεί, ανοιγόταν στα αριστερά και τελικά έφτιαξε ένα γκολ με συστημένη σέντρα και έβαλε το νικητήριο. Μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα.

Εγώ πάντως για ακόμα μια φορά βγάζω το καπέλο στον Μελμπεργκ ο τύπος είναι ψυχάρα, μέχρι και το αριστερό εξτρεμ έκανε. Αυτά πρέπει να τα βλέπουν οι νέοι παίχτες, έπαιζε λες και δεν υπάρχει αύριο. Τεράστιος.

Αυτό!
Σχετικά με τις ατομικές προσπάθειες, ειδικά του Τζεμπούρ η μία φάση στο Α’ ήταν απαράδεκτη γιατί προτίμησε να κάνει σουτ ενώ είχε τουλάχιστον 2 πάσσες σε συμπαίχτες με καλές προϋποθέσεις…

Για μένα ο Κοστάντζο έχει (και αυτός) ευθύνη στο γκολ, αλλά αυτή η μαλακία με τη γιούχα και τη μουρμούρα πρέπει να σταματήσει εδώ. Για “Καζιμιέρσκι” άκουγα γύρω μου κλπ.
Με το να τον αγχώνουμε μόνο ζημιωμένοι θα βγούμε, φαινόταν επηρεασμένος, αυτό θέλουμε;

τέτοια γκολ σαν αυτό που έφαγε ο κοστάντζο μπαίνουν συνέχεια, μην τρελαθούμε. ο τερματοφύλακας δεν έχει μόνο την κλειστή που πρέπει να φυλάξει. αν ο μαρσελίνιο έβγαζε σέντρα και το κάρφωνε κανένας με κεφαλιά στο ύψος του πέναλτι θα λέγαμε γιατί βιδώθηκε στην κλειστή.

καλα ολα αυτα που λετε αλλα και παλι η ομαδα θελει πολυ δουλεια ακομα.
ετσι δεν κανουμε τιποτα ακομα και στο πρωταθλημα