Ολυμπιακός

Έτοιμη η δικαιολογία για τον Ερνέστο, ε? :lol:

Καμία δικαιολογία αν παρουσιάσει ομάδα σαν του Σόλιντ. Όταν έχεις 20 φορές μικρότερο budget από τον αντίπαλο σου, δε μπορείς να περιμένεις πως θα τον νικήσεις αν προσπαθήσεις να παίξεις ποδόσφαιρο όμοιο με το δικό του. Κάτι θα πρέπει να κάνεις πολύ καλύτερα για να καλύψεις το ότι έχεις χειρότερους παίκτες. Αν μπούμε για να παίξουμε ανοικτό παιχνίδι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη και να “χαρούμε το παιχνίδι”, περιμένω πολλά γκολ…

Ο Βαλβέρδε προτίμησε το 4-5-1 με τον Κοστάντσο κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα θα είναι από δεξιά προς τα αριστερά οι Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο και Χολέμπας. Κεντρικοί μέσοι θα είναι οι Ορμπάιθ, Φέισα και μπροστά τους ο Ιμπαγάσα. Αριστερά ο Φουστέρ, δεξιά ο Μιραλάς και στην κορυφή της επίθεσης ο Τζεμπούρ.

ξεκίνησε στα γεράματα τα ντράγκια ο ερνέστο,κρίμα ο άνθρωπος [-X

Έξω ο Αβραάμ…ρίσκο…μεγάλο ρίσκο…και τον Μακούν, τι τον πήραμε;:):!:

για τον αβρααμ ακόμη λένε οτι τον ξεκουράζουν?? θα τον κρατάνε για τα ματς με τις ομάδες α & β :stuck_out_tongue:

Ήταν πολύ καλός ο Μαρκάνο με τον Εργοτέλη, ίσως γι αυτό τον βάζει, αντίθετα με τον Αβράμη που έκανε κάποια λαθάκια…

Ορμπάιθ, Φέισα θα είναι το πιο αργό δίδυμο αμυντικών χαφ που έχω δει ποτέ μου.

Στο κεντρο,τι ονειρο ειδε ο ερνεστο και κατεβασε αυτους που κατεβασε?Αρχιστε να πονταρετε ποσα θα φαμε…

Ποτέ δεν ποντάρουμε πόσα θα φάμε boy.

Πάντα πιστεύουμε στη νίκη κι αν κάτι στραβώσει κράζουμε ανελέητα. :wink:

ε καλα και εγω μεσα μου θελω να πιστευω πως οποιους και να κατεβασουμε θα παιξουμε σαν θρυλος,αλλα επειδη με τετοια ενδεκαδα πρεπει απο τωρα να φυλαγομαστε(και για να μη χαλασει το γουρι:p),τα πραγματα ειναι δυσκολα.
Εδω βεβαια να αναφερω,πως η τελευταια φορα που θυμαμαι κοσμο και δημοσιογραφους να περιμενουν πολυ κακη εμφανιση και πολλα γκολ,καναμε το διπλο στη Βρεμη,οποτε…:smiley:

…Οπότε θα κάνει σλάλομ ο Φουστέρ από αριστερά και θα στρώσει στον Χολέμπας που θα ακολουθεί κατά πόδας και αυτός με μονοκόμματο θα καρφώσει τη μπάλα στο δεξί παραθυράκι :!:

Ο Ορμπαιθ ή ο Μαρκανο θα το βαλουν,για να αποθεωσει ο τυπος τον Στρατηγο Ερνεστο που με τη διορατικοτητα που τον διακρινει,εφερε τους παικταραδες στον Θρυλο!

καλα και γω κουφαθηκα με ενδεκαδα…ε ρε τι εχει να γινει αυριο :stuck_out_tongue:

lol, το χανει ο φουστερ που αν ηταν πχ ο οφη το χε βαλει για πλακα, και καπακι ζειμπεκικο απο αμρκιανο πισω
και παρτο 1-0. καλη αρχη!!! :lol:

τι χανεις ρε τζιμπουρ γαμω το κερατο μου!!!

Μπράβο ρε Βαλβέρδε, είσαι θεός ρε, έχω ο Αβραάμ για να παίξει η σαπιοϊσπανή σου μίζα και όλο το κέντρο μπροστά από τη μπάλα και στα δύο γκολ που τρώμε! Μπράβο! Ευτυχώς έχουμε προπονητή πλέον και δε γελοιοποιούμαστε όπως με κάτι Προτάσοφ!

τζάμπα χάνει ο ολυμπιακός.

*αυτή η κλειστή γωνία, δεν έμεινε και πολύ κλειστή

Πολύ φθηνά γκολ τρώτε…

Μια χαρα στεκεται ο Ολυμπιακος ρε παιδια.Οντως τζαμπα γκολ εχει φαει, τελειως ασταθης αμυνα

το χει διαβασει τιο ματς ο βαλβερδες τελικα. τουλαχιστον ετσι φαινεται. αλλα η αμυνα πισω το σκισε, ειδικα ο μαρκανο. παντως παιζουμε καλα ειδικα μπροστα και στο κεντρο. τωρα που γυρισε λιγο τον ορμπαιθ πιο πισω καπως συμμαζευτηκε το χαλι και καταφεραμε και βαλαμε γκολ (νταβιντ το ξερεις , πιστευω σε σενα…:lol:). χολεμπας και ιμπαγασα κανουν μεγαλο ματς οπως και ο μιραλας αλλα δεν βοηθαει στην αμυνα στα αριστερα, ωστοσο εκλεψε μπαλιες. κανουμε καλο πρεσινγκ, αλλα θα κουραστουν πιστευω.