επιθετικα κανουμε ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια μας τα τελευταια χρονια.ανασταλτικα στο πρωτο μισαωρο ημασταν τραγικοι.πιστευω πως με αβρααμ στη θεση του μαρκανο και μακουν στου ορμπαιθ,μπορουμε να ελπιζουμε γα την ισοπαλια(δυσκολο βεβαια αν συνεχισουμε σε αυτα τα αμυντικα χαλια).
Ποσο μεγαλος παικτης ειναι ο ιμπαγασα!
Κέντρο ανύπαρκτο αμυντικά, Μαρκάνο και Φέισα για γέλια. Η τριάδα μπροστά είναι η μόνη καλή επιλογή, αλλά ο Ιμπαγάσα έπρεπε να μπει ή στο δεύτερο ημίχρονο ή καθόλου.
Άμυνα για κλωτσές αλλά γενικά παίζουμε καλά…είναι κρίμα που χάνουμε. Ρε Τζεμπουρ, το κέρατο μου δηλαδή! Βάλτο που να πάρει!!!
ο ιμπαγασα παντως κανει πολυ καλο ματς στο πρωτο ημιχρονο,τουλαχιστον δημιουργικα:-s
ας μην ηταν αυτος και δεν θα ειχαμε κανει ουθτε μαι ευκαιρια. ολα απο το ποδι του ρε συ. πανεξυπνος και σημερα φαινεται. ειχαμε και γκινια, ακομα δεν χωνευω αυτο που χασε ο τζιμπουρ. παντως εμεις καναμε 4 ευκαιριες για να βαλουμε γκολ, αυτοι 2 και μπηκανε με την μια. μετα κανανε αλλη μια. τη τυχη μου μεσα…
…το ότι παίζουμε καλά, μου φαίνεται πολύ χειρότερο, δηλαδή αν παίζαμε χάλια, τι θα γινόταν:?
…ο Αβραάμ θα τα καθάριζε και τα δύο, πιστεύω
…δεν έχει την απόλυτη ευθύνη των γκολ ο Κοστάνσο, αλλά ας πιάσει και κάτι μια φορά επιτέλους[-o<
:):!:
Επιθετικά κάνει πολύ καλό, αμυντικά ούτε αυτός υπάρχει.
Βασικά οι επιλογές Μαρκάνο και Φέισα μας καίνε προς το παρόν.
μαρκανο ο μονος λογος για επιλογη που μπορω να σκεφτω ειναι πως θελει αμυντικο που να μπορει να πασαρει οταν τον πιεζουν
ο φεισα ισως επιλεχθηκε γιατι βγαινει συνεχεια στα πλαγια, αλλα δε τραβαει γμτ. 2 συνεχομενο ματς
συμφωνω οι χειροτεροι ειναι
κατα τα αλλα καλα παιζουμε σε γενικες γραμμες
υ.γ. με το 2ο που τρωει ο κοσταντσο τραβαω τα μαλλια μου
ε ρε και να μπαινε αυτο το σουτ του τοροσιδη. γκολαρα θα ηταν γμτ μου.
το αξιζουμε το Χ ρε πουστη
ε ρε και να’ταν αυτο το 1ο ματς του ομιλου τι καλα που θα 'ταν.
(κοίτα να δεις…) κρίμα…θα μπορούσε ο ολυμπιακός…και στις φάσεις που είχε και στο δοκάρι…αλλά όταν τρως ετσι γκολ…
*υπάρχει πέναλτι εκεί που χτυπάει η μπάλα στον χέρι του αμυντικού της αρσεναλ?
**βλέπω να παίρνει αποτέλεσμα ο παοκ
…την να την κάνω την συμπαθητική εμφάνιση…ούτε ένα βαθμό δεν δίνει…μόνο θα μειώσει την γκρίνια, τίποτα άλλο
…έπιασε κιένα το παλικάρι…όταν προσπαθεί τα πιάνει
:):!:
Χρειαζομαστε ενα Ιμπαγασα στα 28 του και εναν πιο γρηγορο χαφ.Αυτοι που εχουμε πανε στο ριπλεη!
Ένα μισάωρο χαμένο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά από την άλλη με τόσο ψυχωμένη εμφάνιση τι να τους πεις. Πάμε για δικέφαλες κότες τώρα.
ο μελμπεργκ για αλλη μια φορα διδασκει τη θεση, και εχει διπλα του τον ανυπαρκτο που εκανε και το χερι ,ευτυχως κρατησε πλεονεκτημα. τεσπα. δεν βγηκε αυτη η επιλογη πες, αλλα στοιχισε 2 γκολ σημερα. ο ιμπαγασα ετων 28 δυσκολο να βρεθει. οπως δυσκολο να βρεθει τζολε και γκαλετι. τετοιοι παιχτες βοηθουσαν καλυτερα στην αμ μυνα και ξεχυνονταν στην αντεπιθεση. α ρε τορο γαμωτο…
κριμα ρε γμτ…επαιξε καλα
το ξαναλεω και θα το ξαναλεω…ΦΕΡΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ. τελικα το κεντρο που κατεβασε μπορει να ηταν αργο, αδυναμο κτλ, αλλα οσον αφορα κυκλοφορια μπαλας παιρνει 10. για αυτο φανηκε πως ο θρυλος επαιξε καλα βασικα. αλλα αν δεν εχεις καποιον που μπορεις να στηριχθεις μπροστα, τι να το κανεις
τζεμπουρ, μιραλλας (θα τον παρει ο διαολος αυτον) αθλιοι, φεισα ανεβηκε παρα πολυ στο 2ο, μαρκανο πολυ ασταθης
εντιτ
μελμπεργκ ψυχαρα, αγαλμα να του κανουν. οσο για το 2ο γκολ φταιει πααααρα πολυ ο κοσταντσο, το 1ο που φταιει πραγματικα απο οσα εχει φαει
Μιλαμε ετσι κι εμπαινε το γκολ του Τοροσιδη θα πηγαινε χαλαρα στα καλυτερα φετινα γκολ που εχω δει μαζι με αυτο της Τοτεναμ.Παιξατε καλη μπαλα παντως.Μιραλας προτιμαει να πεταξει τη μπαλα στις διαφημιστικες πινακιδες παρα να δωσει πασα.Μελμπεργκ…τον αγαπαω πραγματικα.
Tσαμπα ματς χαθηκε σημερα,αλλα οπως λεγαμε απο την αρχη τα λαθη του Βαλβερδε στον σχηματισμο της ενδεκαδας(γιατι οσον αφορα το πως επαιξε η ομαδα σαν συνολο την ειχε εξαιρετικα προετοιμασμενη)στοιχησαν.Πραγματικα αν ηταν μεσα ο αβρααμ,δεν πιστευω πως θα δεχομασταν τα γκολ που φαγαμε,τουλαχιστον σιγουρα το πρωτο γιατι στο δευτερο φερει ευθυνη και ο κοσταντσο.Ισχυει πως ο Τζιμπουρ εκανε κακο ματς σημερα,ο Μιραλας στο πρωτο ομως ηταν πολυ καλος,αλλα μετα επεσε.Ο Φεισα ανεβηκε,Μελμπεργκ-Ιμπαγασα σταθερες αξιες,καλος και ο Φουστερ,αλλα για εμενα ο Χολεμπας ηταν μαλλον ο καλυτερος σημερα(μονο τα σουτ του τον αδικησαν).
Επισης μπορει να θεωρω πως ο Ερνεστο εκανε καποια λαθακια,αλλα το οτι στο τελος εριξε και παντελιτς για να παρει το ματς και οτι παιζαμε επιθετικα για 90 λεπτα,πρεπει να τα πιστωθει ως θετικα,οπως και το οτι την ομαδα δεν την πηρε απο κατω.
Τωρα οφειλουμε να πατησουμε τα Παοκια.
Μιλώντας για τον σημερινό αγώνα, σε ποιο σημείο ο Μιραλάς έπρεπε να δώσει πάσα και δεν το έκανε?