Σιγά το ζουμί. Αναμενόμενη ήταν η μπάλα του Ολυμπιακού και αναμενόμενα τα γκολ που δεχτήκαμε. Το ρεζουμέ είναι πως σταθήκαμε όρθιοι στο Emirates, με πρώτο και καλύτερο τον Κοστάντζο…
το δεκέμβρη πάμε γιά τέρμα πάντως αν συνεχιστεί το ντεφορμάρισμα (?) του αργεντίνου και η γκρίνια.
αξιοπρεπείς εμφανίσεις με αγγλικές έχουν γίνει. κανένας όμως δεν ΠΑΤΗΣΕ τον αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός εχθές. με την άρσεναλ να κάνει γκολ τα 2 από τα 3 σούτ που πήγαν προς την εστία
το 50% της χθεσινής απόδοσης αν πιάνει η ομάδα κάθε κυριακή, δεν κοντράρεται με την καμία
ειμαι παντα ετοιμος να αναλαβω τη θεση κατω απ’τα δοκαρια…
Oμολογώ ότι δεν περίμενα τόσο καλό τον μισό Ολυμπιακό. Εννοώ από τη μέση και μπροστά, γιατί από τη μέση και πίσω δεν είμασταν καλοί και δεν εννοώ μόνο τον Κοστάνζο, αφού και ο Μαρκάνο ήταν πηγή κινδύνων, αλλά και τα αμυντικά χαφ δεν ήταν καλά ανασταλτικά (ο Φέισα ήταν πολύ καλός μόνο δημιουργικά). Δεν ήταν καλός ο Τζιμπούρ, ίσως θα έπρεπε να βγει αυτός αντί του Βέλγου, ενώ και του Αμπντούν δεν του βγήκε, αν και προσπάθησε στο λίγο χρόνο που έπαιξε.
Δεν συμφωνώ ότι τους λιώσαμε, απλά παίξαμε απόλυτα στα ίσια ένα ματς που σε κάποια σημεία ήταν ποοολύ ροκ (και αυτό συνεπάγεται κινδύνους και για τις δύο ομάδες, αν και εμείς είμαστε πιο απειλητικοί από τα δεύτερά τους)
Χάσαμε πάντως από τον Τσάμπερλεν-Μάμπερλεν, που έλεγε κι ο Παντελής Ζερβός…
Πράγματι στο 3-1 του Μάντσεστερ είχατε παίξει καλή μπάλα. Αυτό οφειλόταν βασικά στον Αναστασιάδη που πέρα από τη γραφικότητα/θρησκοληψία του είναι καλός προπονητής, από τους λίγους Έλληνες που δεν φοβούνται να παίξουν επιθετικά όπου και να παίζουν. Τον θυμάμαι και στην πρόκριση του Μπαουγκ μέσα στο Highbury να φωνάζει στους παίχτες του “μπροστά, μπροστά”!
Αυτό είναι κάτι που το σέβομαι απεριόριστα!
Αλλά παρ’ όλα αυτά για τις ευκαιρίες και μόνο θεωρώ πως εμείς χθες ανεβάσαμε τον πήχυ για το τι μπορεί να κάνει Ελληνική ομάδα στην Αγγλία απέναντι σε πρωτοκλασσάτη αγγλική ομάδα.
Το να αναφέρεις ως “καλά αποτελέσματα” δύο ήττες δεν θα το σχολιάσω γιατί θα μου ποστάρεις τη φάτσα του Τσουκαλά!
Με αυτή την Άρσεναλ παιδιά, θα ήταν ντροπή να είχαμε κάνει χειρότερη εμφάνιση. Δεν είναι για να περηφανευόμαστε που φάγαμε μόνο 2
1ον.Δεν περηφανευομαστε που φαγαμε 2 αλλα που μετα το 20’ ειμασταν εμφανως καλυτεροι και κυριαρχοι απεναντι στην Αρσαεναλ:!:
2ον.Ακομη και αυτη η Αρσεναλ ηταν και ειναι πολυ καλη ομαδα!Δεν ειναι τυχαιο που οταν μπηκε ο φαν περσι δεν αλλαξε κατι.Ο ολυμπιακος επαιξε πολυ καλα αλλα οταν εχεις εναν ‘‘τερματοφυλακα’’ που δεν μπορει να κανει το πιο απλο,να κλεισει δηλαδη την γωνια του,τοτε τα πραγματα εχουν την χθεσινη καταληξη.Αν παρουσιαστει ετσι η ομαδα εχει ελπιδες ακομα και για 2η θεση.Δυσκολο πολυ αλλα…
Ο Βαλβέρδε είναι μεγάλος καήλας που δεν έβαλε Αβραάμ χτες. Τον ορμπάιθ τον πήρα είδηση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ιμπαγάσα αντέχει για 45 λεπτά, ο Αμπντούν τρέμει, ο Φουστέρ αν και έβαλε γκολ παραμένει ανύπαρκτος στα μεγάλα ματς.Τρώμε γκολ για πλάκα.
Παρ’όλα αυτά αν βρει ένα σταθερό κέντρο( ίσως αν ανέβει ο μακούν) παίζει να δούμε κάτι αξιόλογο φέτος. Αλλιώς δεν μας βλέπω…
Ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω ότι χάσαμε! Πουτάνα μπάλα…
[SPOILER]Θρύλε θυμίσου μια ζωή μαζί σου…
[/SPOILER]
Καλά, δεν το συζητάμε αυτό. ΜΟΝΟ ο Θρύλος. Ουτε συζήτηση και για το ότι την “πάτησε” την Άρσεναλ και ότι καμία άλλη ομάδα δεν έχει σταθεί τόσο καλά. Ούτε συζήτηση ότι η Άρσεναλ είχε 3 σουτ προς την εστία (κι ας μετράει η ΟΥΕΦΑ 5, πού ξέρει αυτή;). Γενικά οτιδήποτε προκειμένου να μη χαλάσει το μεγαλείο του Θρύλου.
Καλό αποτέλσμα είπα στο πώς παίξαμε. Δηλαδή ότι κατεβήκαμε να παίξουμε επιθετικά και όντως καταφέραμε να κάνουμε παιχνίδι και όχι να βολοδέρνουμε στο γήπεδο. Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι εκ του πονηρού.
δεν χαλάμε χατήρι στον ευρωπαίο! άλλωστε είναι ο μοναδικός μας πρεσβευτής στην ευρώπη! μόνο αυτός κάνει πορείες, παίζει την καλύτερη μπάλα και φέρνει αποτελέσματα!
κλαπ κλαπ μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι όσο συντηρείται αυτό το παραμύθι. ποιός ξέρει, μπορεί ακόμα να νομίζεις πως επειδή νίκησες τον Άγιαξ με μία κούρσα στο 80φεύγα πως έπαιξες και καμία μπάλα! τσουκου, τσούκου μπολ. δεν ξεχνάμε :lol:
κ εμεις θυμομαστε, 3 προκρισεις σε 13 συμμετοχες… κλαπ(ς) κλαπ(ς)…
Θυμίστε μου λίγο σε ποια ευρωπαική διοργάνωση παίζει ο πρέσβης φέτος? :roll:
Ευχαριστώ
μονο λιγο καιρο ξαποσταινει…
Το τσούκου τσούκου μπολ σε έβγαλε στο δρόμο το 2004. Τότε δε σε χάλασε όμως. Το τσούκου τσούκου μπολ του Λεμονή σου έφερε την καλύτερη πορεία σου στην Ευρώπη. Και τότε καλά ήταν. Σε κάθε περίπτωση εγώ δεν αναφέρθηκα μόνο στον Παναθηναικό. Απλά μη μας τα κάνετε και τσουρέκια για καμιά μεγαλειώδη εμφάνιση. Σταθήκατε καλά, θα μπορούσατε να είχατε ισοφαρίσει όπως θα μπορούσατε να είχατε φάει και κανα γκολ ακόμα και μέχρι εκεί.
τσουκου τσουκου μπολ του Λεμονή… συ είπας…
Eπειδή μετράτε τις ήττες σας, πόσο πιο surreal, να σας θυμήσω ότι και ο βαζελος ηττηθηκε απο την Αρσεναλ το 2001-2002 με 2-1 στο Highbury, και με χαμενο πεναλτυ βαζελου, τη χρονιά που πέρασε 2 ομίλους και αποκλείστηκε απο την Barcelona στις λεπτομέρειες στους 8.
Τότε βέβαια η Arsenal είχε εντός γηπέδου κάτι τυχαίους Henry, Bergkamp, Wiltord, Campbell, Ljungberg. Τύφλα να έχει ο παγκίτης - χτες - Van Persie.
Το τσούκου-τσούκου δεν είναι κακό, αν είναι μέσα από σύστημα και πρόγραμμα και μόνο βέβαια αν συνοδεύεται από αποτελέσματα. Όταν ο βάζελος έπαιρνε (αρκετά είναι η αλήθεια) αποτελέσματα, ομολογώ ότι τα ζήλευα, χωρίς να γουστάρω καθόλου τη μπάλα που έπαιζε. Θα ήθελα όμως να έπαιρνα κι εγώ ανάλογα αποτελέσματα, έστω και με τσούκου-τσούκου. Κακά τα ψέματα, τα αποτελέσματα μένουν και όλα τ’άλλα είναι μόνο για τους οπαδούς…
Αν η μπάλα η χθεσινή είχε κάποιο αποτέλεσμα και, κυρίως, αν αυτό το αποτέλεσμα επαναλαμβανόταν, τότε αυτό θα ήταν η αλλαγή επιπέδου και η απάντηση στο τσούκου-τσούκου…
ε δεν συγκρίνεται τώρα η μπάλα επί λεμονή με το αντιποδόσφαιρο του μισό μηδέν σε κάτι Αγιαξ (0-1 αντι 4-0, μετά βέβαια αποκαταστάθηκε η τάξη αλλά ο ευρωπαίος ευρωπαίος!), Νάντ (με τη στραβοκλωτσιά του Μάρκου, θυμάμαι καλά?), το πέναλτι με τη μπαρτσελώνα που δεν θα το έδινε ούτε ο σείχης κλπ. στις μπάλες μου η μπάλα του μισό μηδέν. εγώ θέλω να βλέπω μάχη στο γήπεδο και το χθεσινό ήταν αυτό ακριβώς που θέλω και ας το έχασε μόνος του ο βαλβέρδε
Ουτε μεσα στο Μπερναμπεου με 10 παικτες δε παιξαμε τσουκου τσουκου εκεινη τη χρονια,τι μας τσαμπουναει τωρα ο mandrake δε καταλαβαινω.