Ολυμπιακός

Χμμμ. Παίζει να ήταν ο Σόλιντ προπονητής; Ομολογώ ότι δε θυμάμαι καλά την ιστορία του Ολυμπιακού. Σόρρυ

Ας ειχαμε παρει χθες το 1 ή και τα 3 ποντάκια και ας μας εκραζε ολη η Ευρωπη για αντιποδοσφαιρο…

γιατι 1 η 3 ποντακια με αντιποδοσφαιρο ρε παιδια? :-s
δηλαδη στο κατω κατω αυτο που μετραει δεν ειναι το πως νιωθεις αφου τελειωσει ενας αγωνας? ειδες μπαλα και συ, ειδε μπαλα και ο αγγλος, το φχαριστηθηκατε παει τελειωσε. βαλε να κερδιζε 1-0 και να ειχαμε the soulis papadopoulos tactic. η ντροπη δε ξεπλενεται λεμε.
ο λεμονης αντιποδοσφαιρο δεν επαιζε, γενικα ειχε ομαδα που εβγαζε πολυ καλες αντεπιθεσεις, αλλα με λουα λουα και γκαλετι να κεντανε στο συγκεκριμενο τομεα και νταρκο να μη χανει φαση. το ροστερ του τακη ηταν καλυτερο του σημερινου. και το ροστερ του βαλβερδε την πρωτη χρονια πολυ καλυτερο, εξαιρωντας ιμπαγασα-μελμπεργκ.

εντιτ
και κατι αλλο ρε σεις. γιατι ο οσπφ παει μονο για 3η θεση πια? αλλα 4 παιχνιδια μενουν με το πιο δυσκολο θεωρητικα να εχει φυγει. νταξει το λογικο ειναι 4η θεση, ομως μπαλα ειναι και δεν ειναι και εντελως απιθανο να κανει 3 νικες, η μαρσειγ δεν ειναι κανα φοβητρο ε

Γι αρχή ας πάρουμε 4 βαθμούς με Ντόρτμουντ που δίνουν πλεονέκτημα για 3η θέση και βλέπουμε.

Όσο για το αντιποδόσφαιρο, με αυτό μπορεί να πάρεις έναν βαθμό (ή και ένα ματς), αλλά δεν πρόκειται να πάρεις κάτι παραπάνω σε βάθος χρόνου.

Η Ίντερ πχ, μπορεί να έπαιξε αντιποδόσφαιρο στο Καμπ Νου, αλλά στον πρώτο αγώνα βγήκε μπροστά και ανέτρεψε το 0-1 βάζοντας 3 γκολ (ΟΚ, το ένα ήταν οφσάηντ, αλλά γενικά μετράμε μόνο τις φάσεις που ευνοείται η Μπάρτσα).

Ο Ολυμπιακός του Λεμονή απλώς περίμενε και πρέσαρε τον αντίπαλο στη σέντρα και όταν κέρδιζε τη μπάλα έφευγε μπροστά σαΐτα. Αυτό δεν είναι αντιποδόσφαιρο, όπως δεν ήταν ούτε του ΠΑΟ της διετίας 2000-2002. Στα εντός έδρας παιχνίδια του συνήθως κυριαρχούσε επί των αντιπάλων (έπαιζε φυσικά ρόλο και ότι η Λεωφόρος τότε ήταν δυνατή έδρα).

Αντιποδόσφαιρο είχε παίξει ο ΠΑΟ στο Μιλάνο, πριν απ’ αυτό όμως άρπαξε την ευκαιρία απέναντι στη θλιβερή Βέρντερ και τη σφυροκόπησε (όπως κάναμε και μεις ένα χρόνο νωρίτερα).

Χτες αν παίζαμε αντιποδόσφαιρο (όλοι πίσω και δίωχτε στο θεό παλικάρια μου) θα μετρούσαμε τριάρα. Αντίθετα, μπορούσαμε το Χ (και όχι μόνο) αν υπήρχε στο κέντρο ένας παίκτης να μαρκάρει περισσότερο απ’ όσο ο Φέισα και ο Μαρκάνο δεν αποδεικνυόταν τραγικός στο να καθαρίσει δύο δικές του φάσεις.

Αυτο:!:

Κριμα ρε ΘΡΥΛΕ…κριμα γιατι επαιξες μπαλαρα και ειχες τη νικη στο χερι σου ρε…

Ας τα παρουμε απ’ την αρχη ομως

1. Λαθος επιλογη του Μαρκανο στα στοπερ…ο Αβρααμ δεν θα ειχε κανει τις μαλακιες που εκανε ο Ισπανος (ο οποιος σαν αριστερο μπακ ειναι πολυ καλος)
  2. Λαθος που βγηκε ο καλυτερος παιχτης του Ολυμπιακου στο 1ο μισο, ο Μιραλλας…το παιδι εκανε τον καλυτερο φετινο του αγωνα…
  3. Λαθος που εμεινε τοσο πολυ μεσα ο Τζιμπουρ χωρις να παιζει καλα…βασικα ανυπαρκτος ηταν…1000 φορες Παντελιτς κι ας μην τον βοηθαει το συστημα
  4. Ιμπαγασα σαν 10αρι και οχι στον αξονα…εγω θα εριχνα τον Γεστε στα αριστερα, και τους Φουστερ-Μιραλλας σαν δεξι εξτρεμ-πισω απο το φορ διαλεγετε οποιον θελετε…ο Ιμπαγασα θα εμπαινε κλασικα στον αξονα και ο Φέισα η ο Ορμπάιθ διπλα του…
  5. Κοσταντσο αγορι μου απλα…ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ!!! Παιξε λιγη σοβαρη μπαλα και δειξε οτι αξιζεις να φορας τη φανελα του ΘΡΥΛΟΥ και ασε τα ποζεριλικια στους Motley Crue…παπαρα

Στα θετικα τωρα, η ΜΠΑΛΑΡΑ που επαιξε η ομαδα και που αν δεν ειχαμε τοση γκαντεμια (βλεπε δοκαρι Τοροσιδη, η φαση στην αρχη του ματς με τον Τζιμπουρ που εδιωξαν τη μπαλα στη γραμμη τα Αγγλακια κλπ κλπ…) θα ειχαμε βαλει τουλαχιστον 4 γκολ…χωρις καμια υπερβολη…

Τεσπα…εγω για τη συνεχεια ειμαι πολυ αισιοδοξος…με το 10-15% της μπαλας που παιξαμε με την Αρσεναλ, λιγη ευστοχια μπροστα και μεγαλυτερη προσοχη στην αμυνα κερδιζουμε ΣΙΓΟΥΡΑ τη Ντορτμουντ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ, ανετα την Αρσεναλ μεσα και εχουμε σιγουρο το χ με τη Μαρσειγ εξω…

ΕΙΣ’ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΜΟΥ 'ΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ…ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ (χ2)

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΤΡΕΛΑ!!!

πολύ ενθουσιασμό βλέπω για απλά ένα καλό παιχνίδι με αντίπαλη δυάδα αμυντικών χαφ pingpong και arteta

Εστω οτι ο Πινγκπονγκ ειναι παρταλι κλπ κλπ (που για ομαδες τυπου ΠΑΟ θα ηταν αστερι αλλα τελος παντων…) αλλα δεν νομιζω ο Αρτετα να ειναι κανας τυχαιος παιχτης…αλλα ακομα κι αν ηταν χτες επαιξε πολυ καλα…μη σου πω οτι στο 1ο ημιχρονο ηταν στους 3-4 καλυτερους της Αρσεναλ

Παιχταράς (αν και δεν πρέπει να το λέω αυτό για παίχτη που έπαιζε στα σιχάματα #2 :p) αλλά για κανένα λόγο αμυντικό χαφ

Τώρα μάλλον θα πρέπει να σκεφτόμαστε το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που από ότι φαίνεται θά’ναι ο βασικός ανταγωνιστής για τον φετινό τίτλο…εκεί όσο καλά κιαν παίξουμε, αν χάσουμε, χαθήκαμε:):!:

Συμφωνώ με Stef προτιμώ να παίξω δυνατή μπάλα με τον ΜΠΑΟΚ που έχει καλή ομαδούλα φέτος παρά να πάρω το διπλό απο την Άρσεναλ
Έτσι και αλλιώς στην επόμενη φάση δεν ξέρω αν θα περάσουμε…εύχομαι να κερδίσουμε τους Γερμανούς αλλά είδα στα στιγμιοτυπά ότι το 3-0 της μαρσείγ ήταν πλασματικό…
Τέσπα καλή μας επιτυχία με τους Πελάτες μας απο τον Βορρά

Εξαιρετικη η χθεσινη εμφανιση του Θρυλου, εγω ενιωσα περηφανος για την ομαδα. Πραγματικα δεν νομιζω οτι αλλη ελληνικη ομαδα εχει σταθει ετσι και εχει παιξει στα ισα αγωνα στην Αγγλια. Μπορει η Αρσεναλ να ειχε απουσιες, αλλα σε αυτες τις ομαδες και οι αναπληρωματικοι σκοτωνουν. Και ο Ολυμπιακος χτες μετα το πρωτο 20λεπτο ειχε τον ελεγχο του αγωνα, καλη κυκλοφορια της μπαλας, περισσοτερες ευκαιριες και παρα τα 2 γρηγορα γκολ οι παικτες δεν τα παρατησαν. Κριμα και αδικο να μην νικησουμε χθες, ακομα και η ισοπαλια θα ηταν λιγη για τετοια εμφανιση. Απο εκει και περα ο Βαλβερδε φανηκε οτι ειχε πλανο για το πως θα παιξει και μπραβο του, δεν πηγε να κλειστει και να παιξει κλεφτοπολεμο. Εκανε λαθος ομως που εβαλε τον Μαρκανο ο οποιος κακος παικτης δεν ειναι, αλλα δεν μπορει να παιζει αυτος και να ειναι εξω ο Αβρααμ. Και εχει τεραστια ευθυνη και στα 2 γκολ. Οσο για τον Κονσταντζο στο 2ο που εφαγε ειναι απλα τραγικη η αντιδραση του, ελεος να φαει τετοιο γκολ απο την κλειστη γωνια. Απο οτι φαινεται ο παικτης εχει χαλια ψυχολογια και αυτο πρεπει να το δει ο Βαλβερδε. Ο Φεισα ηταν μετριος προς κακος ανασταλτικα, αλλα επιθετικα βοηθησε πολυ. Κορυφαιοι ηταν κατα την γνωμη μου ο Ιμπαγασα, ο Μιραλα ειδικα στο πρωτο ημιχρονο που εκανε ανω κατω την αμυνα της Αρσεναλ, ο Μελμπεργκ και ο Τοροσιδης. Ο Τζιμπουρ ειχε λαθος επιλογες και κουραστηκε προς ο τελος, αλλα παλεψε πολυ και ηταν θετικη η παρουσια του, μαρκαρε κιολας. Στα προηγουμενα post δεν ειδα να αναφερουν πολλοι το πεναλτι που δεν μας εδωσε ο διαιτητης, καθαρο χερι. Και η μεγαλυτερη γκαντεμια ηταν το δοκαρι του Τοροσιδη, θα ηταν απιστευτη γκολαρα αυτο. Πραγματικα πορνη μπαλα, να κανεις τετοια εμφανιση μεσα στην Αγγλια και να μην παιρνεις ουτε βαθμο… Εν τω μεταξυ στο πρωτο ημιχρονο ειδικα ηταν φοβερο το ματς, ολο πανω κατω η μπαλα, ανοιχτο παιχνιδι, απολαυστικο ειδικα για εναν τριτο που δεν τον καιει το αποτελεσμα. Και να τονισω οτι χθες δεν ειχαμε προβληματα με την φυσικη κατασταση κατι που δεν το περιμενα. Προχωραμε τωρα και παμε με τσαμπουκα να χτυπησουμε και τα 2 ματς με την Ντορτμουντ, ακομα δεν εχει εχει τελειωσει η υποθεση προκριση και με τετοιες εμφανισεις και 4 νικες μπορουμε να κανουμε.

Την Κυριακη με ΠΑΟΚ οπωσδηποτε νικη και καλη μπαλα, αν παιξουμε οπως χθες θα ειναι παρτι το ματς.

…αυτό που έγραψα είναι ότι μια καλή εμφάνιση με ήττα χθες βράδυ, ικανοποίησε πολλούς οπαδούς, όχι εμένα, αλλά μια ανάλογα καλή εμφάνιση με ΠΑΟΚ με ήττα θα έχει πολλή γκρίνια…νίκη λοιπόν με μισό μηδέν, και γιαυτό πρέπει όλοι να έχουμε στην σκέψη μας μόνο αυτόν τον αγώνα, της Κυριακής:):!:

ΠΑΟ δύο φορές (με Άρσεναλ και Έβερτον), ΠΑΟΚ μία φορά (με Άρσεναλ), Λάρισα άλλη μία (με Μπλάκμπερν).
Εσείς… ακόμα.
Φιλούμπες!

ρε γράκχο διάβασε τι λέει ο άνθρωπος. στα ίσα, όχι κοιμήθηκε ο θεός

που κοιμήθηκε ο θεός στο blackburn - ΑΕΛ ρε??!! κερδίζαμε κιόλας

θα αρχίσω να ποσταρω φωτο της αελαρας ασταμάτητα…κανονίστε.! :lol:

[SPOILER]
[B][SIZE=“6”]¤¨¨¤.¸¸…¸.¤
:heart: AEL FC :heart:,.,.,.
.\¸.¤¨¨¤.¸¸.¸.¤*

:slight_smile:/
/▌
/ [/SIZE][/B]

[/SPOILER]

Α, ναι;
ΟΚ, πάμε.

Εμείς (ΠΑΟ):

-Τότε με την Έβερτον, το '71, είμαστε μπροστά μέχρι το τέλος και τρώμε γκολ στις καθυστερήσεις (αν κοιμήθηκε ο Θεός, ήταν μόνο για να μη νικήσουμε!)

-Το 2004 στο Χάιμπουρι φέρνουμε 1-1 με την Άρσεναλ. Την άλλη μέρα ο Guardian γράφει “a Pascal Cygan own-goal earned Panathinaikos a well-deserved share of the points”.

-Επειδή με προκαλείς, πάρε άλλα δύο από μας που ήταν “στα ίσα” και ΧΑΣΑΜΕ: Το 2002 πάλι με την Άρσεναλ στο Χάιμπουρι χάνουμε 2-1 σ’ ένα ματς με δοκάρι και χαμένο πέναλτι. Και το 2001 στο Ολντ Τράφορντ χάνουμε 3-1 από τη Μάντσεστερ όντας καλύτεροι αλλά τρώγοντας 2 γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στη συνέντευξη τύπου ο Σερ Άλεξ χαρακτηρίζει τον ΠΑΟ “την καλύτερη ομάδα που έχει περάσει από το Ολντ Τράφορντ”.
Είπες τίποτα;

Ο ΠΑΟΚ πάλι πήρε εκείνο το ιστορικό 1-1 στο Χάιμπουρι παίζοντας την Άρσεναλ μια χαρά ΣΤΑ ΙΣΑ απ’ ότι θυμάμαι, όσο δε για την ΑΕΛ, σου απάντησε ήδη ο Κρίμσον.

ένα ματς ΣΤΑ ΙΣΑ δεν είναι να χάνεις μία ευκαιρία να κάνεις το 2-1, 2-2 αλλά να είσαι συνολικά καλύτερος στο γήπεδο. έγραψε η guardian λέει… τι να γράψει, God fell asleep? γενικά αυτό το παραμύθι του πρέσβη σας έχει κάνει πολύ κακό και νομίζετε οτι αν χαθεί ένα τετ-α-τετ πως το ματς παίχτηκε στα ίσα… κάνε μου τώρα και μία ανάλυση ΦΑΡΔΟΥΣ να σε χαρώ. αν ζηλεύω κάτι στο βάζελο είναι πως μάτς τα οποία έπρεπε να χάσει με 4,5,6,7 γκολ έφτασε μέχρι και να τα πάρει στο 80φεύγα ξέρωγώ. ζηλεύω το φάρδος με λίγα λόγια. αυτή είναι η διαφορά με τον Ολυμπιακό. ο Ολυμπιακός σε ματς που απλά δεν έχει πάει καλά, έχασε 7-0 με μιά εικόνα αγώνα γιά 3-1 ξέρωγω. η πανάθα από την άλλη έχασε από τη Μπαρτσελώνα 5-1 σε μάτς γιά 8-0! αν έχεις τύχη, διάβαινε! :lol:

ειναι τουλαχιστον γραφικο να μιλας για κωλοφαρδια για τις επιτυχιες του παο στην ευρωπη… κωλοφαρδια γινεται μια η δυο φορες,οχι συνεχεια… αν θες μιλαμε κ σοβαρα για την παρουσια της καθε ομαδας στο τσου λου τοσα χρονια…

εγώ μιλάω γιά συγκεκριμένα παιχνίδια που δεν είναι ένα και δύο. αν σε πειράζει η λέξη φάρδος, ας το πούμε όπως αλλιώς θέλεις. εγώ πάντως δεν το έχω ερμηνεύσει ακόμα. το θέμα είναι πως όλο αυτό ότι και να είναι δείχνει να έχει εξαντληθεί γιαυτό και η τεσσάρα και η πεντάρα πέφτει σύννεφο τα τελευταία χρόνια όπως θα θυμάσαι. μαζί με αποκλεισμούς από ψαράδες, ξυλοκόπους και άλλες εργατικές κάστες. αυτά γιά τα οποία κοροιδεύατε τον Ολυμπιακό προ δωδεκαετίας και βάλε