Ολυμπιακός

οπως η πρωτια στον ομιλο πριν 3 χρονια?

ενταξει το ματς με την μπαρτσελονα ηταν που φαγατε 5, επρεπε να φατε περισοτερα. κωλοφαρδια ειναι γιατι εκεινη την μερα επρεπε να σπασετε ρεκορ αλλας λυπηθηκανε. και δεν μιλαει για το περσινο, μιλαει για αυτο επι μαλεζανι που παιζατε πραγματικα τραγικα.

Και κλασσικά, όταν ο γαύρος έρχεται αντιμέτωπος με ΓΕΓΟΝΟΤΑ, το γυρίζει στις “κωλοφαρδίες”, προσπαθεί να νιώσει καλύτερα για την 7άρα με τη Γιουβέντους ισχυριζόμενος ότι “το ματς ήταν για 3-1(!)” και ότι “εσείς έπρεπε να φάτε ΟΧΤΩ από την Μπαρτσελόνα” (“και να μην ήμασταν ΕΜΕΙΣ η ομάδα με το χειρότερο αποτέλεσμα στο Champions League ρε γαμώτο! κλαψ λυγμ σπαράγμ”) κτλ. Πράγματι, καλέ μου φίλε Τραμπάκουλα, ποιά ηδονή θα ήταν μεγαλύτερη για κάθε Ολυμπιακό ΑΝ ο ΠΑΟ είχε φάει σ’ ένα ματς περισσότερα γκολ από τη Θρυλάρα, έτσι δεν είναι; :lol:

Και το φοβερό είναι ότι εγώ δε μίλησα καν για τη συνολική πορεία των δύο ομάδων στο Champions League συγκριτικά (κανείς γαύρος δε θέλει ν’ ανοίξει τέτοια κουβέντα), ούτε είπα για “πρέσβεις” κτλ., αναφέρθηκα μόνο σε έναν συγκεκριμένο αριθμό παιχνιδιών ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ που απλά [U]καταρρίπτουν[/U] το άκυρο που πέταξε ο Άνγκους! Και θα επιμείνω σ’ αυτή τη βάση.

Για πες μου λοιπόν Τραμπάκουλα, είναι κωλοφαρδία να παίζεις το ‘71 με την καλύτερη τότε ομάδα στην Ευρώπη μετά τον Άγιαξ στην έδρα της, να είσαι έτοιμος να φύγεις με διπλό και τελικά να φεύγεις με Χ τρώγοντας γκολ στο 90φεύγα;
Είναι κωλοφαρδία να χάνεις 2-1 απ’ την Άρσεναλ έχοντας δοκάρι και χαμένο πέναλτι;
Είναι κωλοφαρδία να παίζεις με την προ διετίας πρωταθλήτρια Ευρώπης στην έδρα της, να είσαι στο 1-1 έχοντας ευκαιρίες για να είσαι μπροστά στο σκορ, και στο τελευταίο δεκάλεπτο να τρως δύο γκολ και να χάνεις;
Το μόνο που ήταν κωλοφαρδία ήταν το πώς ισοφαρίσαμε την Άρσεναλ και πήραμε το Χ στο Χάιμπουρι το 2004, αλλά μόνο από την άποψη ότι ήταν τυχερό γκολ - απ’ την άλλη όμως σου θυμίζω ότι το γκολ εκείνο μπήκε μετά από ένα διάστημα που πιέζαμε για την ισοφάριση και είχαμε κλείσει την Άρσεναλ στην εστία της.
Και τότε κοιμήθηκε ο Θεός δηλαδή;
Μάλλον ξύπνησε θα λεγα εγώ!

Τέλος πάντων, γάμα το, δε σας πιάνω πουθενά.
Έχετε δίκιο παιδιά, μόνο ο Ολυμπιακός έχει σταθεί όρθιος μέσα στην Αγγλία.
Άλλες ελληνικές ομάδες έχουν πάρει και αποτέλεσμα εκεί μέσα, αλλά ΟΧΙ! ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΙ! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ!

Φιλούμπες again, σας εύχομαι κάποτε να ξεπεράσετε το σύνδρομο κατωτερότητας που έχετε στην Ευρώπη απέναντι στον ΠΑΟ και όταν τα πάτε καλά να τοποθετείτε αυτό το πράγμα στις σωστές διαστάσεις χωρίς να λέτε “μόνο εμείς το έχουμε κάνει αυτό!”

κανένα σύνδρομο κατωτερότητας δεν υπάρχει, άλλωστε στα στατιστικά της ουέφα οι ομάδες είναι πάρα πολύ κοντά. το θέμα είναι αυτό το περίεργο σύνδρομο “ανωτερότητας” να το πω που διακατέχει τους φιλάθλους του τριφυλλιού και όλο αυτό το πρεσβευτιλίκι που δεν προκύπτει από πουθενά. κατά τα άλλα είχες δεν είχες πάλι στο wembley την έφερες την κουβέντα όπως κάνει κάθε τριφυλλοφόρος που σέβεται τον εαυτό του και τα τιμημένα χρόνια της χούντας. :lol:

Το μονο που δεν μπορεις να προσαψεις στον Γρακχο ειναι το “καθε βαζελος που σεβεται τα τιμημενα χρονια της χουντας”:p.

Κατα τ’αλλα το κακο με τους Παναθηναικους ειναι οτι ειναι οι πλεον μεγαλυτεροι “πρεσβευτες” του “περασμενα μεγαλεια διηγωντας τα να κλαις”… Με εξαιρεση τη σεζον 2008/2009 που περασαν 2ο γυρο, εχουν να κανουν πολυ καλη πορεια απο το 2002/2003 στο τοτε ΟΥΕΦΑ

Α, και την Έβερτον την είχαμε στήσει θες να μου πεις; :lol:
Νόμιζα ότι λέγατε μόνο για τη ρεβάνς με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά ΟΚ, καινούριες ανάγκες επιτάσσουν καινούριες θεωρίες. :lol:

Ρε μαν, ειλικρινά, ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΩ.
Έγραψα πουθενά για ΟΛΗ την πορεία προς το Γουέμπλεϊ;
Έγραψα πουθενά για τον “πρέσβη”;
ΣΕ ΤΡΙΑ-ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ.
Αλλά κατά τ’ άλλα όχι, δεν έχετε σύνδρομο κατωτερότητας, όοοοχι, εγώ λέω 1,2,3 κι εσύ απαντάς “άσε μας ρε πρέσβη”.
ΟΚ… :lol:

παίζει κάπου το ματς με την έβερτον να το δούμε? :lol:

ρε τραμπακουλα γενικολογεις χωρις να λες τιποτα, ο γρακχος σου ειπε κ 4-5 παιχνιδια… τι εχεις να αντιπαραθεσεις? 3 προκρισεις σε 13 συμμετοχες ενω ο παο εχεις 3 πρωτιες στον ομιλο σε 9 συμμετοχες??
τι να ζηλεψω απο τον ολυμπιακο? τις 5 φορες που βγηκε πρωτος στον ομιλο απο την αναποδη??:lol:

καλα οτι η διαφορα ειναι ελαχιστη ουτε που το σχολιαζω…#-o

εδιτ: 6 φορες (συν τη φετινη)

Θες να δεις πόσα “έπρεπε να φάμε” να φανταστώ ε; :lol:

γιά τη διαφορά δεν τα λέω εγώ αλλά η στατιστική. σε παραπέμπω εκεί και στις βαθμολογίες της ουέφα, τα έλεγε τις προάλλες σε αθλητικό ραδιόφωνο. κατά τα άλλα τα ματς που λέτε και φωνάζετε, ΔΕΝ ήσασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, πως να το κάνουμε. πίεζες λέει γιά ένα διάστημα και ο τσιγκάν έβαλε αυτογκόλ… έτσι την πατάς την άρσεναλ εσύ?

Ε λοιπόν ναι, στα περισσότερα από τα ματς που αναφέρω, ΗΜΑΣΤΑΝ καλύτεροι από τον αντίπαλο.
Γιατί το αρνείσαι, επειδή δε σ’ αρέσει η ιδέα;
Ή μήπως έγραψε κάποιος βάζελος ότι δεν ήσασταν εσείς καλύτεροι χτες;

ήσασταν καλύτεροι λοιπόν… μάλιστα… σεβαστή άποψη :slight_smile:

Γρακχο το παιχνιδι του '71 με την Εβερτον δεν το εχω δει και δεν εχω καμμια καουρα να το δω. Στο 2-1 ομως παροτι ειχες το χαμενο πεναλτι και το δοκαρι καλυτερος δεν ησουν. Το 2004 στο 1-1 ουτε εκει ησουν καλυτερος της Αρσεναλ. Ναι, σταθηκες, ησουν αξιοπρεπης, αλλα οχι καλυτερος, δεν ειχες τον ελεγχο του αγωνα πως να στο πω? Και γενικα ξεκολλατε με αυτη την καραμελα με τις ενδοξες πορειες της παναθας, γιατι καταντατε γραφικοι. Οι ολυμπιακοι δεν εχουμε κανεναν κομπλεξ με τις ευρωπαϊκες πορειες σας, εσεις οποτε δεν εχετε τι να πειτε πετατε ενα ακυρο “φαγατε 7 απο την Γιουβεντους”.#-o

Την εφτάρα σήμερα ο Τραμπάκουλας την ανέφερε ε. :lol:

Έλα εγώ πρέπει να σας μάθω πως μιλάνε σε αφιoνισμένο γαύρο.Εκεί που γράφει του λες οκ,οκ,όλα καλά και ξαφνικά πετάς 7-0 , 8-2, του λες καληνύχτα και κάνεις Log off.Απλά πράγματα.TRABAK φίλε, 7-0 , 8-2, καληνύχτα!
Για τη Ντρορουυλα δε μας είπατε που σκάει λεφτά ο Γαριδάκης.Ποιός ο λόγος αφού δε θα μπει στη βουλή;Για πείτε σε εμάς τους άσχετους.

αντρίκιο:!:

Πες μου οτι 8-2 εννοεις τη νικη του Παναθηναικου το [SIZE=“4”]1930[/SIZE]

εισαι αρχοντας:bow2:

λιώνω :lol:

[B][U][I]κουραση [/I][/U][/B]οι τελευταιες 3-4 σελιδες

ξεκολλατε ρεε

Ελεος μ αυτην την φαγωμαρα στους παικτες και ναι μιλαω για τον Κοστανζο!
Ρε ειμαστε σοβαροι ενταξει εχει κανει καποιες κακες εμφανισεις ο τερμας, αλλα κανουν ολοι λες και ειναι ο χειροτερος που μπορουσαμε να βρουμε.Ο Νικοπολιδης ηταν απο τους κορυφαιους και οχι μονο επειδη ηταν καλος τερματοφυλακας αλλα επειδη ηξερε και μπαλα(οποιος τον εχει δει στο γηπεδο λαιβ ξερει καλα τι εννοω).
Δεν λεω, μπορει ο παικτης να μην πιασει η οντως να μην ειναι οσο καλος ελπιζαμε, αλλα καθιστε λιγο ρε ουτε 2 μηνες στην ομαδα σε μια θεση παρα πολυ δυσκολη και νευραλγικη.Εγω παντος επειδη δεν ειμαι κλασικος μηδενιστης και δεν ακολουθω το <<ρευμα>> παντα, θελω να τονισω καποια πραματα.
Ο Κοστανζο στα μακρινα και δυνατα σουτ τα μπλοκαρει με ευκολια κατι που με εξεπληξε.Φαινετε να εχει προβλημα επικοινωνιας με τους αμυντικους και ειναι φυσιολογικο, ακομα προσπαθει να μαθει το τροπο παιχνιδου της ομαδας.Σιγουρα εχει καποιες κακες τοποθετησεις αλλα αμα παρει την ψυχολογια με 1-2 καλα παιχνιδια και μπορεσει να συνενοηθει με αμυνα θα το παλεψει.
Τωρα οσον αφορα το κραξιμο

1. δεν βοηθαει ΠΟΤΕ και σε καμια περιπτωση το γιουχαισμα (ειδικα οσοι εχουν παιξει μπαλα ξερουν ποσο σε χαντακωνει ψυχολογικα το κραξιμο)
    2)Αυτον εχουμε σαν 1 λυση, αν αυτην την στιγμη τον αφησει παγκο ο προπονητης τον <<τελειωσε>> διοτι δυσκολα μετα θα επανελθει.
    και 3) για μια φορα περιμενετε να περασει εστω ενα 6μηνο για ενα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΙΚΤΗ, ακομα και ο Αντωναρος εφαγε γκολ ,οταν τρακαρε με αβρααμ αν θυμαμαι καλα, τοτε που μπερδευτηκαν και περασε απο πανω τους μπαλα , ενα απο τα ποιο γελοια γκολ που εχω δει αλλα και παλι δεν λεει κατι αυτο ΔΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΒΡΕΕΕΕ:lol::stuck_out_tongue:

Υ.Γ1) Σας κουρασα αλλα με κουρασαν και ολοι αυτοι με το κραξιμο
Υ.Γ2) Ουφφφφφφφφ
Υ.Γ3)Να δω ποτε καποια στιγμη ποτε θα φτασουμε σ’ενα επιπεδο να μπορουμε να εκφερουμε μια εμπεριστατωμενη ποδοσφαιρικη γνωμη και οχι προσκαιρη και φλυαρη
Υ.Γ.4)Οποιος καταλαβε οτι υποστηριζω Κοστανζο μετα απ αυτα π εγραψα μαλλον πρεπει να εχει κραξει παρα πολλους και πολυ γενικα!