Kι εγω πατησα το λινκ παρολο που διαβασα οτι πατησατε το λινκ.
μ2 :lol: :lol:
Κι εγώ το πάτησα…είμαστε καμμένοι!!!:lol:
Στο τέλος θα το πατήσω κι εγώ!:lol:
ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΑ ΤΟ ΛΙΝΚ!ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟ ΛΙΝΚ!
Ok ρε μεγάλε μη μας φας
για τι ηλίθιο καλέ?8O
8O 8O 8O 8O
Ψεματα λες,ειμαι σιγουρος οτι το πατησες.
εσυ ειδικα stadar το πατησες.
Είναι πειρασμός ρε!!!
Εγώ δεν το πάτησα! Και ούτε πρόκειται8)
πληκτρολόγησα το όνομα της σελίδας σε άλλο παράθυρο:p
Α και για να μην ξεχνιόμαστε είστε όλοι www.kammenoi.gr (και εγώ μαζί)
xaxaxaxa
Ολοι πατησαμε το λινκ.
We are all doomed.
Προσπαθω να μην ειμαι απολυτη, οταν εχω ζησει ομως καποια πραγματα, αρχιζω να εχω και απαιτησεις.Ναι, μου εχει τυχει να παρακαλαω για ενα βλεμμα, για μια σκεψη, για ενα χαμογελο, για μια καλη κουβεντα (που ειναι και σχετικα προσφατο, δεν εχει κλεισει ουτε χρονο) και ο αλλος να με γραφει κανονικα χωρις να υπολογιζει τιποτα!Οταν λεω “ολα ή τιποτα” εννοω οτι δεν θα επαναλαβω το ιδιο λαθος να ειμαι με εναν αντρα που οποτε του *αυλωνει θα με βλεπει, θα μου μιλαει, θα με… (μπιπ…) γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει νοημα να εισαι σε κατι μισο, σε μια μετριοτητα.Ολοι θελουμε το κατι καλυτερο!Οποτε αν ενας αντρας δεν ικανοποιει τα standars μου, απλα δεν συνεχιζω μαζι του.Στην τελικη γιατι να παιδευομαι απο τοσο μικρη?
Οσο για την απιστια, φυσικα και θα το σκεφτομουν απλα ειμαι σιγουρη οτι η ζυγαρια θα εγερνε στον χωρισμο… γιατι να ειμαι με εναν αντρα που με εχει κερατωσει?Χανεται ολη η μαγεια και ο ερωτας δεν ηταν ποτε ρηχος ,γιατι να τον αφησω να γινει?.
:-- :-- :-- :-- :–
Σε πιασαμε μπαγασακο…:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Eγω δε ξερω τιποτα μωρη λουγκρα απλα ειδα φως και μπηκα.Απλα πεφτει πολυ κραξιμο και γουσταρω
Βασικά νομίζω οτι η witch δε μιλάει για τέτοιο κεράτωμα. Εγω π.χ. μιλάω για την αυθόρμητη απιστία, που δε μπορεις να ελέγξεις. Αμα τα φτιάξεις με έναν μαλάκα που ξέρεις οτι θα σε κεράτωνε με το παραμικρό… τοτε συμφωνω με αυτα που λες.
Γαμιούνται τετοια αγόρια.:blow:
Tι αυθορμητη απιστια ρε σεις;
Αυθορμητα λες μια βλακεια…
αυθορμητα αγοραζεις ενα ζευγαρι γυαλια…
δεν κερατωνεις αυθορμητα.
#-o #-o #-o
Γιατί δεν πατώνω…