witch
May 18, 2007, 8:51pm
karvou:
σφετερίστρια!!!:har:
8O 8O 8O
χαχααχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα:lol: :lol: :lol: :lol:
rudolf
May 18, 2007, 9:31pm
κι εκεί που νομίζεις ότι δεν υπάρχει αύριο,ξημερώνει και μετά την καταιγίδα ο ήλιος είναι απλά υπέροχος
falling in love που λέει κι ο Hermann:wink:
Soul_thorn:
Eισαι πολυ ελαστικος… πραγματικα!Τι παει να πει δεν θες να την περιορισεις?
Σχεση ειναι!Αμα θες κατι πιο free, απλα δεν τα εχετε και φασωνεστε και κανετε ξεπετες οποτε γουσταρετε!
(Δεν σου κανω επιθεση, απλα λεω την αποψη μου με παθος! )
Διαβασα ολα αυτα περι κερατωματος (ChrisP) και πιστευω οτι για να φτασει καποιος στο κερατο δεν σημαινει οτι δεν την αγαπαει, δεν σημαινει οτι δεν την νοιαζεται, δεν σημαινει οτι δεν κανει καλο σεξ μαζι της, σημαινει απλα οτι δεν ειναι ΚΑΨΟΥΡΑ!Οταν ενας αντρας ή μια γυναικα ειναι καψουρης/α δεν σκεφτεται τιποτα εκτος απο το συγκεκριμενο ανθρωπο… ακομα και να δει μια πολυ ωραια γυναικα ή εναν πολυ ωραιο αντρα δεν προκειται να κανει τιποτα παραπανω απο το να τον κοιταξει.
Συμφωνω με bluezlick.Θα χωριζα… οχι μονο απο θεμα αξιοπρεπειας, εμπιστοσυνης στον αλλον κτλ αλλα επειδη θα καταλαβαινα (με βαρια καρδια) οτι δεν ειναι καψουρεμενος μαζι μου!Στον ερωτα πρεπει να ειναι ή ολα ή τιποτα!Τελος.
To θέμα είναι οτι πολλές φορές μπορεί να μη το θέλει. Π.Χ. Να έχει πιει πάρα πολύ και ουσιαστικά κάποιος άλλος να εκμεταλευτεί αυτη τη στιγμή.
witch
May 19, 2007, 12:10pm
Soul_thorn:
Eισαι πολυ ελαστικος… πραγματικα!Τι παει να πει δεν θες να την περιορισεις?
Σχεση ειναι!Αμα θες κατι πιο free, απλα δεν τα εχετε και φασωνεστε και κανετε ξεπετες οποτε γουσταρετε!
(Δεν σου κανω επιθεση, απλα λεω την αποψη μου με παθος! )
Διαβασα ολα αυτα περι κερατωματος (ChrisP) και πιστευω οτι για να φτασει καποιος στο κερατο δεν σημαινει οτι δεν την αγαπαει, δεν σημαινει οτι δεν την νοιαζεται, δεν σημαινει οτι δεν κανει καλο σεξ μαζι της, σημαινει απλα οτι δεν ειναι ΚΑΨΟΥΡΑ!Οταν ενας αντρας ή μια γυναικα ειναι καψουρης/α δεν σκεφτεται τιποτα εκτος απο το συγκεκριμενο ανθρωπο… ακομα και να δει μια πολυ ωραια γυναικα ή εναν πολυ ωραιο αντρα δεν προκειται να κανει τιποτα παραπανω απο το να τον κοιταξει.
Συμφωνω με bluezlick.Θα χωριζα… οχι μονο απο θεμα αξιοπρεπειας, εμπιστοσυνης στον αλλον κτλ αλλα επειδη θα καταλαβαινα (με βαρια καρδια) οτι δεν ειναι καψουρεμενος μαζι μου!Στον ερωτα πρεπει να ειναι ή ολα ή τιποτα!Τελος.
Μην είστε απόλυτοι σε τπτ! τι πάει να πεί στον έρωτα όλα ή τίποτα? Σου έχει τύχει να ερωτευτείς τόσο και να παρακαλάς απλά για ένα βλέμμα; για μια σκέψη; για ένα χαμόγελο; ένα απλό άγγιγμα; Που στην ουσία όλα τα παραπάνω δεν έιναι τίποτα, για σένα που τρελαίνεσαι όμως είναι! Μην πρόσπαθείτε να τα βάλετεμόλα σε καλούπια! Το να λές τώρα θα χώριζα αμέσως προσωπικά δεν μου λέει τπτ γιατί αν σου συνέβαινε πραγματικά θα το σκεφτόσουν περισσότερο, ειδικά αν υπήρχαν και άλλοι παράμετροι τις οποίες θα έπρεπε να λάβεις υπόψη σου! Προς Θεού , δεν λέω οτί είμαι υπέρ τις απιστίας , ούτε ότι πρέπει να ανεχόμαστε τέτοιου είδους καταστάσεις (προς αποφυγή παρεξηγήσεων)! Απλά να μην είμαστε απόλυτοι!
witch:
Μην είστε απόλυτοι σε τπτ! τι πάει να πεί στον έρωτα όλα ή τίποτα? Σου έχει τύχει να ερωτευτείς τόσο και να παρακαλάς απλά για ένα βλέμμα; για μια σκέψη; για ένα χαμόγελο; ένα απλό άγγιγμα; Που στην ουσία όλα τα παραπάνω δεν έιναι τίποτα, για σένα που τρελαίνεσαι όμως είναι! Μην πρόσπαθείτε να τα βάλετεμόλα σε καλούπια! Το να λές τώρα θα χώριζα αμέσως προσωπικά δεν μου λέει τπτ γιατί αν σου συνέβαινε πραγματικά θα το σκεφτόσουν περισσότερο, ειδικά αν υπήρχαν και άλλοι παράμετροι τις οποίες θα έπρεπε να λάβεις υπόψη σου! Προς Θεού , δεν λέω οτί είμαι υπέρ τις απιστίας , ούτε ότι πρέπει να ανεχόμαστε τέτοιου είδους καταστάσεις (προς αποφυγή παρεξηγήσεων)! Απλά να μην είμαστε απόλυτοι!
+1000000000000000000000
κάτι τέτοιο προσπαθώ να εξηγήσω!!!
witch:
Βασικά το απόλυτο είναι από την πλευρά σου… Δηλαδή, αν είσαι πραγματικά ερωτευμένος με την έννοια που το θεωρώ εγώ, δε θα έκανες ποτέ απολύτως τίποτα με άλλη γυναίκα/άντρα…
Παρόλα αυτά αν είσαι πραγματικά ερωτευμένος θα σε πόναγε απίστευτα αν σου έκαναν κάτι τέτοιο, αλλά στην τελική θα τον/την συγχωρούσες γιατί πολύ απλά δε θα μπορούσες να έκανες αλλιώς
tolkki
May 20, 2007, 2:56am
δεν υπαρχει ερωτας πλεον για εμενα…ολα γινονται καθαρα για το συμφερον (περιμενω επιθεση απο ολους :lol: )
Εγω τασσομαι στο πλευρο σου.
Ώρες-ώρες όλοι το πιστεύουμε αυτό… :-s
rudolf
May 20, 2007, 12:06pm
ναι,κάπου χώνεται κι αυτό το άτιμο,αλλά είναι επιλογή μας να το κάνουμε στην άκρη…
Και εμενα ολες με παρατησαν μονο η κιθαρα μου εχει μεινει!!!
“Ελα εδω αγαπη μου”:lol: :lol:
κοιτα μην τη λερωσεις και δεν βγαινει μετα ο λεκκες…:lol: :lol:
witch
May 20, 2007, 8:44pm
www.pligomenoi.gr θα καταντήσουμε εδω μέσα! :-k
:lol: :lol: :lol: :lol:
keimis
May 20, 2007, 8:57pm
Therion:
Εγω πατησα και το λινκ.
Κι εγώ το πάτησα το λινκ. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: