Είστε ερωτευμένοι;

Στο μυαλο δε νομιζω…:lol: :lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue:

I"m eighteen που λέει και ο Alice…(Mακάρι όταν φτάσετε στην ηλικία μου να κουβαλάτε την ίδια τρελλα που κουβαλάω και εγώ…)

:lol: :smiley: 8)

Bασίλη για βγες στην γωνία να δεις,έρχομαι?:lol: :lol:

heeeeey witch…trikala menw…ksereis kammia wre; yparxei tpt kai gia mas tous dh8en;;

χμ. ως γνωστον, εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος που λεει και το τραγουδι.8) κλεινω λιαν συντομως 3 χρονια σχεσης με το ετερον ημισυ…8)

Χαχαχαχαχαχαχαχα, και μετα λες εμενα γραφικη…:lol: Ελα τωρα που εχεις κι εσυ παραπονο…:stuck_out_tongue:

EGW parapono…;;;;;;;;;;;;;;;;;
giati;;;;;;;;;;;;;
eleos…ela afou ta ksereis…egw dikaioumai arketa na paraponiemai…
esy padws den eipes…ti paizei ti paizei kai den eisai sigourh;
perimenw nea maesa!!!

EGW parapono…;;;;;;;;;;;;;;;;;
giati;;;;;;;;;;;;;
eleos…ela afou ta ksereis…egw dikaioumai arketa na paraponiemai…
esy padws den eipes…ti paizei ti paizei kai den eisai sigourh;
perimenw nea amesa!!!

Βασίλη, σε λατρεύω!!! :lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue:

Δεν εισαι η μονη…:smiley: :smiley: 8)

:blow: :blow: :blow: :blow: :blow: :blow:

Eισαι πολυ ελαστικος… πραγματικα!Τι παει να πει δεν θες να την περιορισεις?
Σχεση ειναι!Αμα θες κατι πιο free, απλα δεν τα εχετε και φασωνεστε και κανετε ξεπετες οποτε γουσταρετε!
(Δεν σου κανω επιθεση, απλα λεω την αποψη μου με παθος!:stuck_out_tongue: )
Διαβασα ολα αυτα περι κερατωματος (ChrisP) και πιστευω οτι για να φτασει καποιος στο κερατο δεν σημαινει οτι δεν την αγαπαει, δεν σημαινει οτι δεν την νοιαζεται, δεν σημαινει οτι δεν κανει καλο σεξ μαζι της, σημαινει απλα οτι δεν ειναι ΚΑΨΟΥΡΑ!Οταν ενας αντρας ή μια γυναικα ειναι καψουρης/α δεν σκεφτεται τιποτα εκτος απο το συγκεκριμενο ανθρωπο… ακομα και να δει μια πολυ ωραια γυναικα ή εναν πολυ ωραιο αντρα δεν προκειται να κανει τιποτα παραπανω απο το να τον κοιταξει.
Συμφωνω με bluezlick.Θα χωριζα… οχι μονο απο θεμα αξιοπρεπειας, εμπιστοσυνης στον αλλον κτλ αλλα επειδη θα καταλαβαινα (με βαρια καρδια) οτι δεν ειναι καψουρεμενος μαζι μου!Στον ερωτα πρεπει να ειναι ή ολα ή τιποτα!Τελος.

Δε θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο με αυτό… (και μάλιστα το έχω πει στο παρελθόν με ακριβώς τα ίδια λόγια!)

Σωστοτατη!

Μιας και μιλάτε για κέρατο…8)

"      Από πολύ παλιά έχουν καταγραφεί περιπτώσεις «κερατώματος» στην ιστορία μας . Από πού να αρχίσουμε , από τους αρχαίους θεούς , με πρώτη και καλύτερη απατημένη την Ήρα ή από τους μεγάλους μας πολιτικούς άνδρες με επίτιμο πρόεδρο τον Μενέλαο που ξεκίνησε ολόκληρο πόλεμο εξαιτίας της Ελένης ? Για να μην μιλήσουμε για τον Αγαμέμνονα που είναι το κλασσικό παράδειγμα της παροιμίας και κερατάς και δαρμένος  . Η απιστία έκανε την πρώτη επίσιμη εμφάνιση της χάρη στο γνωστό μας Μολιέρο μέσα από τα έργα του .

Προσπαθήσαμε πολλές φορές να εξηγήσουμε το «κέρατο» ψυχολογικά στις αρχές του 20ου αιώνα . Μετά ήρθε κ η βιολογία με το DNA θέλοντας να λύσει ερωτήματα του τύπου «τίνος είναι βρε γυναίκα το παιδί ?» με αποτέλεσμα να διαλυθούν ένα σωρό οικογένειες .
Μετά από έρευνες αποδείχτηκε ότι το 24% των γυναικών παραδέχονται ότι απατούν τον σύντροφο τους κ στους άντρες το ποσοστό είναι 39% . Άραγε αυτό το ποσοστό των 76% και 61% αντίστοιχα δεν απατά καθόλου ή απλά υποκρίνεται ? Το «κέρατο» δεν είναι καθαρά αντρικό προνόμιο . Γιατί τί περισσότερο έχει ο κόκκορας από την μέλισσα (την εστεμμένη…) .
Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές για την απιστία , η ένταση μίας απαγορευμένης σχέσης , η ανάγκη για «ανανέωση» , ο ανάδρομος Ερμής , η εκδικητικότητα , η μόδα , ακόμα και οι ορμόνες . Αλλά σας ρωτώ εγώ , τί πονάει πιο πολύ ? Το μοίρασμα των προσωπικών στιγμών με ένα τρίτο πρόσωπο , τα ψέματα που χρησιμοποιήθηκαν ως άλλοθι ? Γίνεται να απαλυνθεί αυτός ο πόνος ?
Όσο αφορά τον «κερατά» πονάει η κατάρευση του εγώ του , ο χάρτινος πύργος που έπεσε σε μία μόνο στιγμή . Η εικονική πραγματικότητα που έσβησε όταν έγωσε την θέση της στην αλήθεια . Στην πραγματικότητα πονάει η ψυχή που δεν θέλει να παραδεχτεί πως όλα ήταν ψεύτικα . Πονάει η αναγνώριση της «μαλακίας» , πονάει γενικώς η προδοσία .

? «Το σεξ είναι το μόνο πράγμα που σε διασκεδάζει τόσο πολύ χωρίς να γελάς».
Γούντι Άλεν
? «Δύο ειδών άντρες μού αρέσουν, οι ντόπιοι και οι αλλοδαποί».
Μέι Γουέστ
? «Oι καλύτεροι εραστές είναι οι σύζυγοι που απατούν τις γυναίκες τους».
Μέριλιν Μονρόε
? «Δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο όπως η αφοσίωση μιας παντρεμένης γυναίκας. Κρίμα που κανένας σύζυγος δεν την έχει γνωρίσει».
Όσκαρ Oυάιλντ
? «Όσοι είναι πιστοί ξέρουν μόνο την ασήμαντη πλευρά του έρωτα. Είναι οι άπιστοι που γνωρίζουν την τραγωδία του».
Όσκαρ Oυάιλντ
? «Μα περιμένετε στα σοβαρά να είμαι ο πρώτος Πρίγκιπας της Ουαλίας σε όλη την Ιστορία που να μην έχει ερωμένη;» .
Πρίγκιπας Κάρολος
? «Μονογαμία είναι κάτι καλύτερο από την αγαμία.»
Σοφία, αναγνώστρια του 10%
? «Η μονογαμία είναι σπάνιο φρούτο: αρκετοί πιστεύουν ότι είναι εντελώς άνοστο, κάποιοι άλλοι ότι δεν είναι καν φαγώσιμο.»
Καλή Νεράιδα
? «Μοιχεία είναι η εφαρμογή της δημοκρατίας στον έρωτα.»
Henry Louis Mencken
? «Όσο οι γυναίκες ξεστρατίζουν, τόσο οι άντρες τρέχουν από πίσω τους . » Μέι Γουέστ
? «Συγχωρούσα πάντα τις απιστίες που μου έκαναν. Ποτέ δεν κάνω κάτι που δεν συγχωρώ.»
Μελίνα Μερκούρη
? «Η απιστία είναι η υπεράσπιση της ελευθερίας μας.» Λιλή Ζωγράφου
? «Ορισμένες γυναίκες μπαίνουν απευθείας στη μοιχεία. Άλλες στηρίζονται για χρόνια στην ελπίδα και φτάνουν στην αμαρτία αφού πρώτα περιπλανηθούν σε ατέλειωτους λαβυρίνθους λύπης.»
Ονορέ ντε Μπαλζάκ
? «Τα παιδιά μου είναι ωραία. Ευτυχώς που η γυναίκα μου με κερατώνει.»
Rodneπy Dangerfield
? «Εφηβεία: Το στάδιο ανάμεσα στην παιδική ηλικία και τη μοιχεία.»
Ambrose Bierce "

Από “Σταμπα” By Rangel :stuck_out_tongue:

Βλέπω το 'χεις ψάξει καλά το θέμα… :-k

:stuck_out_tongue: :lol:

Κάτι μου θυμίζει… για βοήθησε!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

τι σου 8υμίζει ?

Το κείμενο που είχε γράψει μία φίλη και είχα διαβάσει πριν το δημοσιεύσει… Εσένα τι σου θυμίζει?

:-k αυτό εγώ δεν το έχω γράψει??:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

σφετερίστρια!!!:har: