Είστε ερωτευμένοι;

Ναι καλα εμενα χτες παιζαν μπουγελο!!!3η λυκειου εισαι γαμωωωω!!!τι το θες το μπουγελο???#-o #-o [-X

εγώ είμαι 5ο έτος Πολυτεχνείου και παίζω ακόμα με νεροπίστολα. Υπονοείς κάτι?

ΥΓ. για όποιον γελάσει, θέλω να τον ρωτήσω αν έχει δει τις τιμές για Paintball και αν γελάει ακόμα με τα νεροπίστολα μου:p :stuck_out_tongue:

Δεν σε αδικώ για το πως νιώθεις, επειδή τυχαίνει και ζούμε στην ίδια περιοχή και έχω γνωρίσει τα παιδιά την ίδια εντύπωση μου έχουνε δώσει. Απλώς αγνόησε τα, βέβαια το κακό είναι ότι άμα κρίνω από μένα που είμαι λύκειο ηλίθια είναι και ηλίθια πρόκειται να μείνουν οπότε καλό κουράγιο:p
Πάντως αραία και που γνωρίζω και καλά παιδάκια από την περιοχή οπότε μην απελπίζεσαι υπάρχουν και εξαιρέσεις. Καλό κουράγιο και πρόσεξε μην απογοητευτείς και από την απογοήτευση καταντήσεις emo:p

p.s.1 μόλις τώρα κατάλαβα πόσο offtopic είμαι αλλά τώρα το γραψα δεν λέιε να το σβήσω:p

Σωστοοοος

πηγα για paintball στην παλληνη. κανουν 20 ευρω οι δυομιση ωρες νομιζω με 100 μπαλακια και μετα τα καθε 50 μπαλακια 5 ευρω.

υπαρχουν οντως καποια πολυ καλα παιδια. σε ποιο λυκειο πας? στο 1ο?

δεν έχω ακούσει καλά λόγια για αυτή τη πίστα. Θα την τιμήσω όμως αργά ή γρήγορα…:wink: :wink:

Μη το ψάχνεις, το νεροπίστολο είναι πολύ πιο φθηνό! Άσε που είναι και πολύ δροσιστικό… Προχθές στο τρένο στην Ομόνοια με μπουγέλωσαν και ξέρω:p :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Το καλυτερο ειναι οι μπουγελοφατσες. Πας κοντα στον αλλον με κρυμενη την μπουγελοφατσα και χωρις να παρει χαμπαρι του ζουπας την μπουγελοφατσα στο ματι. :lol: Το εκανα στο δημοτικο…και στο γυμνασιο…στο λυκειο δεν εβρισκα μπουγελοφατσες…:-s :frowning:

eisai k poly mpougelofatsa…8a synfwnhsw padws me ton vedder…pou phgate oles sas reeeeeeeeeeeeeee…pozeroudes pswnares, kotes!!! oi kales periptwseis padws prepei na kryvontai poly kala…kai isws poly makrya…!!:stuck_out_tongue:

Μη μιλάει κανείς για μπάζα ή φυτά!! Κάντε μια βόλτα από πολυτεχνείο και μετά ελάτε να μιλήσετε!(ok υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα!!!)
Τέσπα, πάλι καλά που έχουμε κάνει τα κοννέ μας από άλλες σχολές!!!8)

Πού ακριβώς είναι το κακό σε όλα αυτά; :-k

που μένεις να σου πούμε που θα βρείς λαυράκι!:stuck_out_tongue:

Σωστός!! Βασικά αν κάποιος θεωρεί όλους τους άλλους δήθεν, καταλήγει να είναι δήθεν ο ίδιος!!! Ας προσπαθήσουμε να βλέπουμε θετικά όλους τους ανθρώπους!!! Βαριέμαι να αναλύσω όλη τη φιλοσοφία που έχω αναπτύξει τα τελευταία χρόνια αλλά συνοψίζεται στο εξής ένα εικονίδιο! :hippy:

+1000 :thumbup:

βασικα δεν μπορω να σου περιγραψω την κατασταση με λογια. ελα απ’το σχολειο μου να δεις :lol:

Θα συμφωνήσω σε μερικά θέματα με τον vedder. Γενικά στην εφηβεία όλοι προσπαθούμε να δείξουμε κάτι. Αγόρια κορίτσια. Για παράδειγμα πολλοι θέλουν να δείχνουν οτι είναι μεταλλάδες. Πολλά αγόρια το παίζουν οι γαμιάδες και υπακούουν στη θεωρία οτι οι γυναικες ειναι μονο για να της πηδας.Μετά κοκορευονται για το κατορθωμα τους. Πολλά κορίτσια αμα αρέσουν σε αγόρια θα ψωνιστούν και κάνοντας φασεις με τον έναν και με τον άλλον θέλουν να δείξουν σε άλλα κορίτσια οτι τα αγόρια προτιμούν αυτές…

Ένα παράδειγμα ποζεριας είναι και το τσιγάρο. Βλεπεις “παιδάκια” 1η γυμνασίου να καπνίζουν 8O

Aυτό δεν λέγεται ποζεριά…Λέγεται μαλακία στον Εσχατο βαθμό…

:lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol3:

Γι 'αυτο φροντισε να το κοψεις!!!:stuck_out_tongue:

Γιατι δεν εχει τελειωσει ακομα την 1η γυμνασιου ??? :-k