Είστε ερωτευμένοι;

Θα το έλεγες μετά ή θα το έκρυβες??

να σου πω κατι. αμα εμενα μου το κανε αυτο η κοπελα μου τοτε θα χωριζαμε!
γιατι πλεον θα ειχα χασει την επιστοσυνη μου σε αυτην.

δλδ για μενα σημαινει οτι κανοντας κατι τετοιο δεν ΣΕΒΟΜΑΙ την αγαπη κ την επιστοσυνη που μου δειχνει ο αλλος.

Μπορει να το λεγα μπορει και οχι… Το θεμα ειναι αν αυτο που εγινε σημαινει οτι δεν νοιαζομαι τον ανθρωπο που ειμαι μαζι? Βασικα ουτε εγω το εχω ξεκαθαρισει μεσα μου…

Εμεις οι 2 πρεπει να γινουμε κολλητοι :lol: :lol: :lol: :lol:

Ούτε και εγώ!! Έχω κάνει και εγώ αυτό το ερώτημα στον εαυτό μου και έχω μείνει με την απορία! Δεν υπάρχει πιο πολύπλοκο πράγμα από τις ανθρώπινες σχέσεις και κυρίως τις ερωτικές… Όσο και να το φιλοσοφήσεις δε θα βγάλεις άκρη!

Την κοπέλα με την οποία είσαι μαζί, λογικά την αγαπάς και είσαι και ερωτευμένος μαζί της. Την άλλη που θα δεις, την θες μόνο ερωτικά εκείνη τη στιγμή… :-s

Το ότι σε τραβάει ερωτικά μια άλλη δε νομίζω ότι σημαίνει πως δε νοιάζεσαι για την κοπέλα σου, αλλά το να κάνεις κάτι μαζί της νομίζω πρέπει να σου δημιουργεί κάποιες τύψεις σχετικά με το ότι η κοπέλα που νοιάζεσαι θα ένιωθε άσχημα αν το ήξερε, και όχι σχετικά με το ότι αυτό που θα έκανες με την άλλη αποκλείει το γεγονός να νοιάζεσαι για την κοπέλα σου! :? Τι είπα; Κι εγώ μπερδεύτηκα! :lol: #-o Αλλά μου βγήκε κατευθείαν!

Αυτο που προσπαθω να καταλαβω ειναι γιατι να ενιωθε ασχημα η κοπελα μου (η εγω αν το εκανε αυτη αντιστοιχα)… Γιατι υπαρχει αυτη η κτητικοτητα στις μεταξυ μας σχεσεις?

Όταν είσαι μπερδεμένος είναοι πολύ δυσκολα τα πράγματα. Βασικά δεν ειναι οτι σταματάς να νοιάζεσαι γι’αυτην. Σαφως, και κυριως αν έχεις ζησεις πολλές καλές στιγμες με ένα άτομο δε θα πάψεις να νοιάζεσαι γι’αυτο.

Ομως, αν κανεις κατι με μια άλλη κοπέλα ίσως να παιζει ρόλο οτι πλέον δεν προχοράει τοσο η ερωτική σχέση, χωρις αυτο να είναι απολυτο.

Τέτοια συζήτηση, λοιπον, εχω κάνει κι εγω με την κοπέλα μου και μου είχε πει “Αν θες ποτέ να πας με άλλη καν’το, δε σου κρύβω οτι θα στενοχωρηθώ πολυ αλλα δε θέλω να σε περιορίζω.”
Έτσι το βλέπω κι εγω.

o Bluezlick είπε οτι αν τον κεράτωνε η κοπέλα του θα τη χώριζε. Εγω πριν κανω κατι τέτοιο θα σκεφτω πως έγινε η φάση. Θα θύμωνα πάρα πολύ αν μάθαινα οτι η κοπέλα μου το είχε προσχεδιάσει να κάνει κάτι με καποιον και τότε θα την χώριζα. Σε περίπτωση όμως που έκανε κάτι με κάποιον λογο παρρορμητισμου, εννοώντας π.χ να βγει με έναν φίλο της που δεν τρέχει τπτ και ξαφνικα χωρις να το πολυ σκεφτουν αρχίζουν να φιλιουνται, θα ήμουν πιο ελαστικός.

Σ’αυτό που ρωτούσες πριν, νομίζω απάντησα αρκετά εύστοχα! :stuck_out_tongue:
Τώρα ρωτάς άλλο πράμα! Για το οποίο δεν ξέρω… :-k Όταν είσαι με κάποιον, δεν υπάρχει κάποια “αποκλειστικότητα”; :? Μεγάλο θέμα άνοιξες τώρα!!

+1000000

Να πώ κάτι? Τίποτα δεν έιναι απόλυτο σε αυτή τη ζωή!
Σε κάνεναν μας πιστέυω δεν μας αρέσει να ‘‘φάμε’’ κέρατο, όμως όταν είναι για να το ρίξουμε τότε το ψιλοσκεφτόμαστε (εως το χόντροσκεφτόμαστε θα έλεγα)!
Δεν έχω βρέθεί σε αυτή τη θέση ποτέ για να το σκεφτώ αλλά δεν λέω κιολας ότι δεν θα το έκανα!Κάποιες φορές , μπορεί και να χάσουμε τον έλεγχο και να κάνουμε ένα λάθος (που ίσως και να μην αποδειχθεί λάθος)! Το ότι κλονίζεται η εμπιστοσύνη , είναι σίγουρο. Άπλά λέω ότι αν ο δικός μου πήγαινε με κάποια άλλη , δεν ξέρω ποιά θα ήταν η αντίδραση μου! Αυτά!!!:-s

με σένα εξαιρείτε…:smiley:

Δεν σημαίνει κάτι τέτοιο…

Αλλά δεν σημαίνει ότι δεν σε αγαπάει και εκείνη …αν… ξερεις…:–

Μα εγω δεν ειπα οτι η “ελευθερια” ειναι μονο δικια μου… Εννοειται οτι ισχυει και αντιστροφα…

Οφ τοπικ(αημ σορρυ):

Πω,παιζει να ειναι απ τα πρωτα Metal τραγουδια που ειχα ακουσει ποτε!Και ειχα να το ακουσω απο τοτε…#-o .Thanx που μου το θυμησατε και οι 2!!:smiley:

Ερωτευμένη, νομιζω πως οχι… Εκτος πιανεται ο Plant…:stuck_out_tongue: :smiley:

eisai grafikh!!!
dld ti eisai krywmenh;;
(exw xasei episodeia;;;; prepei na ta poume kapoia stigmh…)
egw pali den kserw…einai toses polles pou prepei na erwteytw twra to kalokairaki alla pros to parwn den mporw…fuck!!!8)
padws kati 8a ginei ti diaolo ena tsaf 8elei…

Με τη σειρά μου τότε να ευχαριστήσω κι εγώ το παιδί που μου τους έμαθε και μπόρεσα να τους αναφέρω και να σου τους θυμήσουμε! :stuck_out_tongue: Χαίρομαι! Χεχε! :smiley:

eimai edw k 1,5 xrono

Λοιπον, ειμαι 15 χρονων κι εχω να πω ενα πραμα…ή μαλλον να ρωτησω ενα πραμα:

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 1 (ΟΧΙ 2, 1) ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ???

Ολες ειναι ή μπαζα, ή φυτα (σορυ αλλα πιστευω πως οντως υπαρχει τετοια ταξη και δεν εννοω τους καλους μαθητες, κι εγω καλος μαθητης ειμαι…εννοω τα φυτα!) ή καραποζερια και ψωναρες του κερατα.

Απο κει και περα υπαρχουν κοριτσια που το παιζουν μεταλλουδες και καλα προοδευτικες κι ετσι αλλα αυτες ειναι οι πιο ψωναρες απ’ όλες. ντυνονται στα μαυρα και διαβαζουν μεταλ χαμερ στο διαλειμμα με το υφακι “κοιτα ποσο γαματη ειμαι, ειμαι μεταλλου”.

Ειλικρινα δεν αντεχω αλλο. νιωθω ηλιθιος οταν βρισκομαι στο προαυλιο του σχολειου μου με ολα τα χαζοκοριτσακια να λενε “πιασε εδω να δεις, επαιξα μπουγελο και βραχηκα, δεν ειμαι πολυ αλανι?”.

Ελπιζω να ειναι η φαση του οτι ειμαστε οι μεγαλοι του γυμνασιου και να σοβαρευτουνε ολοι στο λυκειο.

Πες τα ρε vedder!το ιδιο ακριβως συμβαινει και στο σχολειο μου κ με κοριτσια κ με αγορια.ολοι ειναι ψωνια.κ φυτα κ γλυφτες.ευτυχως υπαρχουν λιγοι ψευτομεταλλαδες κ ποζεραδες αλλα η κατασταση ειναι τραγικη.ουτε παρεα δεν μπορεις να βρεις.