ναι ρε ξέρω απ’αυτα. “Αμαρτία” δεν ειναι να κοιτάξεις, αμαρτία είναι να κάνεις ή να σκεφτεις κάτι πολυ εντονα με μια κοπέλα
Χεχε! Δεν ενθουσιάστηκα, αλλά σίγουρα κουφάθηκα!
To “Kingdom…” είναι δισκάρα!
Και εμένα, αυτό και το επόμενό τους, μου αρέσουν πολύ! :thumbup:
Όχι τα μετέπειτα!
http://www.youtube.com/watch?v=ejFvNtXpT3A 8)
Αν κοιτάξεις πολύ έντονα, δεν είναι αμαρτία; :lol: :lol:
αμαρτια ειναι να κοροιδευεις τον εαυτο σου!
Αμαρτία είναι να κοροϊδεύεις τον εαυτό μου! Τους άλλους κορόιδεψέ τους!:lol:
αλλο ηθελα να πω…
Αμαρτια δεν ειναι τιποτα!
Μαλλον σε πιανω αλλα για εξηγησε το λιγο…
δλδ να νομιζεις οτι υπαρχουν αμαρτιες κ τετοιες μπουρδες κ να αυτοκοροιδευεσε νομιζοντας οτι θα φτασεις στην λυτρωη κ τετοιες σαχλαμαρες!
ζηστε την ζωη σας αλλα να προσπαθητε παντα να κανετε το λιγοτερο δυνατο κακο στους γυρω σας!
γιατι παντα κανουμε μ@λ@κιες στους γυρω μας ειτε ειναι φιλοι οικογενεια συντροφος!
ζηστε την ζωη σας αλλα να προσπαθητε παντα να κανετε το λιγοτερο δυνατο κακο στους γυρω σας!
γιατι παντα κανουμε μ@λ@κιες στους γυρω μας ειτε ειναι φιλοι οικογενεια συντροφος!
Ετσι αρχιχιππη!
Σεβασμος και ειλικρινεια.
+1000
Αυτο καταλαβα κι εγω…
Μπορούσες απλά να βάλεις αυτό: :hippy:
:hippy:
μπορει να ακους floyd αλλα καταλαβαινομαστε…:lol: :lol:
Α ρε dots, μπήχτη!!!
Μ’αυτο δεν ειναι κακο!!! Όσο ερωτευμένος και να είναι καποιος δε σημαίνει οτι οταν δει κατι ωραιο δε θα κοιτάξει. Και στο κάτω κάτω πολλές φορές τα κορίτσια φοράνε τοσο προκλητικά ρουχα που χωρίς να το θέλεις τα μάτια πεφτουν εκεί!!!
Tωρα ειδα το post-ακι σου!Αν και κοπελα, συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου!
Οταν δει καποιος κατι ωραιο, τι αντρας, τι γυναικα, θα το κοιταξει!Και ειναι φυσιολογικο!Το θεωρω γελοιο να ζηλευει μια γυναικα ή ενας αντρας αν ξερει οτι η σχεση του οταν δει κατι ωραιο, απλα το κοιταει!Βεβαια οταν ειστε μαζι με την κοπελια σας παλικαρια, να ειστε διακριτικοι.Ο,τι κανω και εγω δηλαδη (οχι με την κοπελια μου)!:lol:
Βρε παιδιά δεν το πήγα στο θρησκευτικο περι λυτρωσης και οθ μοιχευσεις!!!
Πιστευω οτι οταν εισαι μια κοπέλα (σύντροφο γενικότερα) πρεπει να είσαι απόλυτα ειλικρινής μαζί της και να τη σέβεσαι. Εκει κολλάει το θέμα του κερατώματος. Προσωπικά θα αισθανόμουν πολυ άσχημα να είμαι με μια κοπελα να της λέω οτι νοιάζομαι πολυ γι’αυτην και παράλληλα να κοιτάω να πηδήξω άλλη. Μου τη σπαει πολυ η υποκρισια.
θα βγω πολυ off-topic αν ρωτησω γιατι το να νοιαζεσαι μια κοπελα (η αντρα για τις γυναικες) αποκλειει το να βλεπεις ερωτικα μια αλλη (αλλον)?
δεν ειπα οτι ειπες κατι τετοιο απλως απο το ποστ σου μου ηρθε κατι αλλο να πω:wink:
+100000
εδω φιλε παιζει μεγαλο μπερδεμα τωρα…:-k
τελικα μηπως σε τετοια φαση δεν γουσταρεις με αυτον/η που εισαι κ πλεον εχει μεινει μονο ο σεβασμος κ η “φλογα” εχει σβισει?
γενικα οι ανθρωπινες σχεσεις ειναι γεματο απροοπτα σκηνικα κ εκπληξεις!
Όπως προείπα, για να απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσεις τι ορίζεις ως έρωτα…
Για κάποιον ένα συναίσθημα που είναι έρωτας, μπορεί για κάποιον άλλον να μην είναι!
Θα γινω πιο συγκεκριμενος… Ειμαι με μια κοπελα και γουσταρω πολυ και περναμε καλα και ταιριαζουμε και καλο σεξ κανουμε… Παραλληλα ενα βραδυ που ετυχε να βγω μονος μου γινεται φαση με καποια. Σημαινει οτι δεν νοιαζομαι η οτι δεν σεβομαι η οτι δεν αγαπαω την κοπελα που ειμαι μαζι της?
Δεν εχει και τοση σημασια… Ο,τι κι αν οριζει καθενας ως ερωτα… Αλλα φανταζομαι οτι σε γενικες γραμμες ειναι να εισαι με εναν ανθρωπο που τον σκεφτεσαι πολυ, περνατε καλα και “τα βρισκετε”…
Μα όταν το έκανα αυτό, εγώ δε θεωρούσα ότι είμαι ερωτευμένος… Θέλω να νοιώσω κάτι πολύ πιο βαρύ για να πω ότι ερωτεύθηκα πραγματικά…