Είστε ερωτευμένοι;

Ναι, είμαι ερωτευμένος με τη ζώη/δουλεία μου/τα όμορφα πρωινά του καλοκαιριού (βάλτε όποια άλλη γραφική ατάκα σας κάνει κέφι).
Με άλλα λόγια, ΟΧΙ.

Ευχαριστούμε!!! Σύντομα θα πάω και στη Τήλο για να με πάρω με παπά και με κουμπάρο!!!:lol: :lol:

Λοιπόν, μιας και δεν το έχω ποστάρει. Όταν ο οργανισμος “ερωτευτεί” ουσιαστικά οι αδένες του εκρύουν Ντοπαμίνη. Η Ντοπαμίνη είναι εθιστική και προκαλεί ευφορία (κοινώς δε διαφέρει και πολύ από τα ναρκωτικά). Η ευφορία αυτή είναι και η αιτία που είμαστε μέσα στην τρελή χαρά, δεν πεινάμε και νιώθουμε “πεταλουδίτσες στην κοιλίτσα μας”. Αν δεν αλλάξει κάτι, οι αδένες θα εκρύουν την ουσία για 3-5 χρόνια, ώσπου σε κάποια φάση θα ελλατώσουν την παραγωγή της, μέχρι να μηδενιστεί. Εκεί κάπου ξεκινούν οι συζητήσεις στο ζευγάρι “αγάπη μου? ποια δεν είμαι ερωτευμένος/η μαζί σου. Γιατί άλλαξες?”

Σε περίπτωση που υπάρξει απότομος χωρισμός στο ζευγάρι, τότε παύει και η παραγωγή ντοπαμίνης από τον χωρισμό. Το εθιστικό σύνδρομο που προκαλείται στον οργανισμό είναι αυτό που ξέρουμε οι περισσότεροι ως “ερωτική απογοήτευση”. Τα καλά νέα είναι πως μετά από λίγο καιρό περνάει και δε σε κάνει να τρέχεις στην Ομόνοια για να κάνεις τράκα ψιλά…

ΥΓ. Γιατί νιώθω πως κάποτε το είχα ποστάρει?

ΥΓ2. Δε βάζω χέρι στη φωτιά, πως η Ντοπαμίνη είναι η σωστή ουσιά. Στην ουσία του όμως, το κείμενο μου είναι σωστό… :wink:

Κόφτε την ντόπα ρε!

Κarvou Ασκητής?
:lol: :stuck_out_tongue:

Πίπες είναι αυτά. Αν τα φτιάξω με την Emma Watson σου γεμίζω τον Ατλαντικό με την ντοπαμίνη μου

Vedder, μίλαμε κοσμιότερα…

Απορία: Έχετε πάρει χαμπάρι ότι εδώ και κάμποσο καιρό σας κάνουμε delete τα ποστς που έχουν ύβρεις ή άκομψο ύφος?

Το ξέρω καιρό αυτό με την ουσία απλά έκανα πλάκα, και μάλιστα είχα γράψει κάτι χειρότερο και το διόρθωσα για να μη μου το σβήσεις :frowning: :stuck_out_tongue:

και γω μαλλον περισσοτερο μπερδεμενη ειμαι παρα ερωτευμενη… :-s :-s :-s

Στην ιδια κωλοκατασταση…:frowning:

Απο : U2 - Electrical Storm

You’re in my mind all of the time
I know that’s not enough
Well if the sky can crack, there must be some way back
To love and only love

hmm λες?:-k :-s

Μόλις!:roll: :roll:

Ναι δυστυχως…:?

γτ λενε οτι ο ερωτας και η αγαπη ειναι τα ωραιοτερα συναισθηματα ενω παντα πονας οταν τα νοιωθεις?

:-k :-k :-k γιατι, υποτιθεται σε κάνει να εισαι πιο χαρουμενος και αισιοδοξος και πανω απο όλα αν υπάρχει ανταπόκριση!!! τότε αλλάζει το πράγμα! αν δεν υπάρχει ανταπόκριση ειναι σαν κινέζικο βασανιστήριο!δεν αμφιβάλλω ότι ειναι ωραία συνασθήματα, αλλά πολλές φορές νιώθουμε λίγο παραπάνω την άλλη πλευρά του! τον πόνο και ίσως μας ρίχνει την ψυχολογια … [-X δεν υπάρχει λύση! και φυσικά δεν μπορεις ούτε καν να κρυφτείς. :!:

Βασικά νομίζω πως και να θέλεις δεν θα μπορεις να κρυφτεις. Στον άνθρωπο αρέσει η εναλλαγή συναισθημάτων. Αν και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να δυσάρεστα συναισθήματα μας επηρεάζουν πολύ περισσότερο απο τα ευχαριστα

Όπως θα έλεγε και κάποιος. It’s just the pain of salvation

αυτη τη στιγμη ειμαι ψυχομπερδεμενος με αλλα θεματα, ο ερωτας μπορει να περιμενει λιγακι

Πραγματι ειναι πολυ υπεροχα συναισθηματα και σε κανουν να νιωθεις καταπληκτικα ευτυχισμενος αλλα ναι τις περισσοτερες φορες πονας. Ισως επειδη ειναι τοσο δυνατα που μας επηρεαζουν και αρνητικα… Γιατι μπαινουμε στο τρυπακι και σκεφτομαστε οτι δεν προκειτε να γινει ποτε τιποτε κλπ, κλπ… Και ολες αυτες οι σκεψεις μας πνιγουν… Ειδικα οταν δεν υπαρχει ανταποκριση…

Γίνεσαι γραφικός.

Τα έχουμε ξαναπεί, I don’t believe in love, it’s never worth the pain that you feel (Α ρε Tate θεέ), άσχετα αν εμείς τα κορόιδα πιστεύουμε…