Tελικά είμαι. Αλλά όχι με έναν:p Και ολοι εκτος Ελλάδος ρε γαμωτο! εεε, γκαντεμιά!
Και ερωτευμένος να σαι, πόσο θα διαρκέσει? Ο έρωτας είναι σαν ένα χωνάκι παγωτό κάτω απο τον καυτό ήλιο, κάποια στιγμή θα λιώσει. Εντάξει, μπορεί ο έρωτας να αντικατασταθεί απο άλλα συναισθήματα, περισσότερο στέρεα ίσως, (το χωνάκι να μετατραπεί σε ένα σπίτι, που το χτίζεις όροφο-όροφο) αλλά σπάνια υπάρχει ο αρχικός ενθουσιασμός. Αυτό δεν είναι κακό απαραίτητα, μια που είναι καλύτερο να βλέπεις τον άλλο γι’ αυτό που είναι… (και ο έρωτας εξιδανικεύει). Αλλά εδώ μιλάμε για έρωτα. Και αν προσθέσουμε σε αυτό και όλες εκείνες τις δυστυχείς περιπτώσεις που η μία πλευρά το νιώθει και η άλλη όχι… Γενικά πιστεύω πως δεν είναι παρά μια μικρή μειοψηφία εκείνοι που βιώνουν την όλη φάση απο την καλή της πλευρά, και για πολύ καιρό κιόλας.
Πολύ… Αλλά… Τέσπα… Απλά θα γαμήσω κάποιον πρώτα…
Γιατί αυτός πιστεύει αυτα που γράφει;
Πω ρε φίλε. Απ’ότι έχω καταλάβει έχει σου έχουν παίξει γερή μ***κία…
:roll: :roll: :oops:
¶στα να πάνε… Κάποιος πρώην της της ξανακόλλησε… Και η μαλακία είναι ότι άρχισε να τον ξανασκέφτεται… Όχι νά 'ναι μαζί, απλά σαν άνθρωπο τον σκέφτεται… Αυτός θέλει μόνο να πηδήξει… Αλλά… Τέσπα… Θα πηδήξω εγώ αυτόν πρώτα…
μην το παρεις πανω σου…8O αλλα συμφωνω… :roll: τα ειπες ολα εσυ για μενα…
8O 8O
Μαλάκα σοβαρά. Έχω πέσει σε παρόμοια περίπτωση οπου ο πρώην την ξαναπλησίαζε σαν φίλος κλπ και μαλακίες και η τότε δικιά μου δεν καταλάβαινε οτι της την έπεφτε…
Aν ειχανε και σοβαρη σχεση τσεκαρε που και που το κεφαλι σου
Χοχοχο… ( αφου στην ιδια φαση ειμαστε καρδουλα μου… σε νοιωθω… )
αν “ερωτευτείς” τον εαυτό σου αρχικά,μετά μπορείς να ερωτευτείς κάθε κορίτσι χωρίς παρατράγουδα:)
i love you καργα
κουρούνεν?:-s
Εγώ για πρώτη φορά i am in love με κάποιον που ούτε να με φτύσει!!!
Έ τότε χέστηκες. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που λέει και ο Λυμπερόπουλος.
Ναι…αλλά είμαι τρελή για αυτόν!!!
τοτε κανεις κατι για να ειστε μαζι… εσυ αποφασιζεις…
Ελεος! 8O
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Έχω ένα boxerάκι που το λέει αυτο!
Si :oops: αλλα οχι σε φαση να χανομαι τελειως. Εξ αλλου ειναι μονομερες, (ξερετε απο αυτο που ποναει λιγο), και θα το ξεπερασω καποτε. Νομιζω… ελπιζω…:-s