οοοοοουυυυυυυυ:D
ολη την ωρα…
εχω μεγαλο προβλημα, μαλιστα. ερωτευομαι τοσο ευκολα, και κραταει μεχρι να δω αλλον…:roll:
και αλλες μανες εχουν ωραιους γιους…
si??? μην ξυνεις πληγες… τι να σου πω στο ευχομαι να το ξεπερασεις… (:-k αν βρεις τροπο, και μην μου πεις παλι την συνηθισμενη μπουρδα, ο χρονος ή ενας αλλος ερωτας, πες μου τον και μενα):!:
Βρήκα το δεύτερο account μου:D
ερωτας, τι ειναι αυτο, ασθενεια?!ασχημο ακουγεται
εγω θα ερωτευτω ξανα οταν βρω την φυσικη ξανθια κινεζα![SPOILER]μην με παρεξηγειτε, εχω τραυματικες εμπειριες απο τα παιδικα μου χρονια…
[/SPOILER]
Ρεεε… Ειλικρινα πολλες φορες ειναι πολυ δυσκολο οταν εισαι ερωτευμενος ( ειναι ισως η πρωτη φορα που δεν πιστευω οτι ολα θα πανε καλα…:-s )
δοξα τω θεω! μιλας επιτελους σαν ανθρωπος… μερικες φορες ομως αρκει απλα να συγκρατησουμε το πιο απλο απο αυτο που αισθανομαστε!!! Μην τα σοβαρευουμε, και μην τα αναλυουμε… αυτη η αναλυση θα μας φαει…:-s :-s
μην σοβαρευουμε αισθηματα μονο και μονο για να χαλαμε την διαθεση μας, το καλο ειναι οτι επιτελους μιλας σαν ανθρωπος!!! τωρα τι αλλο να σου πω δεν ξερω στα εχω πει πολλες φορες…στο χερι μας ειναι ποτε θα πονεσουμε…
η υπογραφη σου με σκοτωνει…φανταστικη!!!
Εγω παντως που κανω το αντι8ετο μονο σε καλο μου εχει βγει μεχρι ωρας…
Λιγο πολυ καποια στιγμη ολοι εχουμε νιωσει ερωτευμενοι, ή κατι παραπλησιο εστω. Ερωτας καταλαβα τι ειναι οταν κοβαμε βολτες με την κολλητη μου και αρχισε να μου δειχνει ενα σωρο γκομενους, και γω ειχα μονο ενα χαμογελο στο μυαλο μου, δεν εδινα καν σημασια σε ο,τι μου ελεγε. Την εγραφα κοντολογις :oops:
Ειναι ομορφο συναισθημα, ειδικα οταν ειναι αμοιβαιο. Οταν δεν ειναι δε βαριεσαι, καποια στιγμη ξενερωνεις τοσο πολυ τη ζωη σου που πας γι’αλλα ολοταχως…
ολα τελειωσαν…
Ναι, και χωρίς ανταπόκριση…
Πάρα πολύ αλλά τελικά με χώρισε χθες βράδυ…
Κουράγιο αχέροντα
Μια κουβέντα είναι…
Αχ! ελα που σου ερχεται εκει που δεν το περιμενεις. Ειναι εκπληκτικο που δεν μπορεις να το ελεγξεις. Δεν υπαρχουν κανονες λογικης εδω. Ειναι πραγματικα μοναδικο.
Mόλις βρω το με πία από τις 3 θα απάντησω…
Davidian κοντά τα χέρια και αυτή δική μου είναι:p
Την έχω ερωτευτεί. Και είναι αδύνατο
[όχι φλώρικος έρωτας τρου έρωτας. φλώρικος μόνο με εμμα]
Σ’αυτη την ερημη ακτη κοιμαται η Πασιφαη
μες στα ναυαγια του βυθου, η αγαπη μου η πικρη
που το κλειδι της μοιρας μου στα χερια της κραταει
καμμια χαρα δεν κανει οτι ο πονος στην ψυχη.
Καποια βραδια την εφερε εδω το κυμα
νεκροι αστεριες λαμπυριζαν στα μαλλια της
“η ομορφια” καποιος ψιθυρισε “ειναι μνημα
που αφηνουν δωρα οι ξεχασμενοι της αγαπης”.
Η αγάπη είναι ενας σκύλος απ’την κόλαση, κι εγω έχω φτάσει εκεί, εκεί και την προσμένω…