Είστε ερωτευμένοι;

Όχι αγόρι μου, άσε τα διάφανα κρίνα και γλέντα τη ζωή να πούμε.

Έτσι!
Βάλτε να πιούμε!!

ΒΑΛΕ ΦΙΝΑ :!:

[SIZE=“2”]ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ …[/SIZE]

:wink:

[QUOTE=Chili;394455][SIZE=“2”]ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ …[/SIZE]

ε??

[quote=""|WISE|,post:445,topic:3241"]

Ειναι απλο… Στον ερωτα δεν υπαρχει λογικη … Δεν λειτουργει βαση αυτης αν θες… Αφου δεν εχει ορια ή φραγμους… Και ειναι και πανω απο το καθετι πολλες φορες …

Η τρίτη επιλογή του thread πιστεύω ότι με εκφράζει απόλυτα, τουλάχιστον με εξέφραζε μέχρι πριν από μερικό καιρό και για 1,5 χρόνο περίπου. Δεν κέρδισα τίποτα εκτός από ένα ωραιότατο και συνεχές μπέρδεμα. Αχ αυτές οι φιλίες… :roll:

αααα!φτάνει με το βάλε φίνα!!:blow:

τι είπες τώρα?:-s

agreed…:slight_smile:

Ειναι ωραίο το φίνα, γιατί νευριάζεις?

[SIZE=“7”]ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ[/SIZE]

εγω θ’ελω να πιστευω ναι οι φημες λενε τσου.τι νΑ ΠΙΣΤΕΨΩ>?

θες να ξεκινηω τις θεωριες??? ειμαι πολυ καλη…στην θεωρια…τελικα αν θες μια θεωρια ακου το οτ πληγωνουμε αγαπαμε πιο πολυ (οναρ) θα βρεις την καλυτερη θεωρια… “δεν ξερω τι να βρω για να γυρισω τωρα ακουω την ερημια μου πιο σκληρη” με εχει πιασει η μελαγχολια μου παλι…:frowning: :frowning:

Γιατί μου τη σπάει η διαφήμιση!!:blow:

Τι κομματάρα είπες τώρα???:cry:

Βάααααααλε Φίναα

Η διαφήμιση είναι μια χαρά. ΒΑΛΕ ΦΙΝΑ:!:

οχιιιιιιιιι:p

Τοσο που νιωθω την καρδια μου να εκρηγνυται, σαν να μην με χωραει ο τοπος και να μην μπορω να σταθω λεπτο… Αααχχ… Τελικα, ειναι σιγουρα το πιο τελειο συναισθημα που μπορει να νιωσει ο ανθρωπος… Σε κρατα δυνατο εκει που οι αλλοι σε ριχνουν κατω και σε κανει απιστευτα ευτυχισμενο!!! Σε κανει να ξυπνας χαρουμενος καθε πρωι… :smiley:

αα εγω δεν εχω νιωσει ποτε ετσι ακομα κ οταν πιστευω οτι την εχω δαγκωσει για τα καλα:p μαλλον δεν εχω ερωτευτει κανονικα…#-o

Τυχερη εισαι,ακου με που σου λεω:p