Είστε ερωτευμένοι;

Δεν ξέρω…Είμαστε…?

ερωτας , οχι μαλακιες !!! :lol::lol::lol:

οχι ρε την γουσταρα πραγματικα,γιατι δεν ειναι και καμια τσουλαρα,αλλα οτι εχει τα προσοντα,τα εχει ειναι η αληθεια.

αυτες που δεν φαινονται να φoβασαι:D
(το ξερω, κλισε, αλλα πολλες φορες ειναι αληθεια)

http://www.thomann.de/gb/gibson_sgspecialfaded_wb_egitarre.htm?sid=7281dc37e738d58471d9b0125a578c96

Βεβαια προς το παρον τη βρισκω μονο κοιτωντας τη φωτογραφια της…οταν τη παραγγειλω ο ερωτας θα γινει πραγματικοτητα, οχι ιντερνετικα loseriκα πραγματα…

@queen rulez

Μην κωλωνεις, δεν εχεις τιποτα να χασεις αν κανεις καποια κινηση, ενω αν δεν κανεις εχεις να χασεις αυτη που εισαι ερωτευμενος… Στην τελικη γιατι να χαλιεσαι εσυ και να τα σκεφτεσαι, πες της αυτο που νιωθεις και αν φας χυλοπιτα, χαλαρα. Αρχισε το γραψιμο μετα και θα κολλησει…

την εχει φαει ηδη:p

καλη συμβουλη παντως
αν και το καλυτερο για τωρα ειναι να την πλησιαζει στο ‘‘πολυ κουλ’’, να δειχνει -καποιο- ενδιαφερον, και να φροντισει ωστε η αλλη να μαθει πως την εχει ξεπερασει
τοτε μπαινει ο εγωισμος της αλλης και ολα παιρνουν το δρομο της
(βασικα λεω περιπου το ιδιο με τον φριντομ αλλα πιο αναλυτικα)

Στο κουλ και να βγει και φημη οτι εχει βρει αλλη και γουσταρει… Θα σκυλιασει αυτη και θα γινει το καλο…

Ταπεινη μου γνωμη οτι κατι τετοια κολπακια πιανουν μονο στο beverly hills

και αν ρίξεις γκόμενα με “κολπάκια”, τότε η κοπελιά κατά πάσα πιθανότητα κάτι προβληματικοεκνευριστικό θα έχει πάνω της…

Πάντως ρε παιδιά, είναι μερικές φορές που δεν γίνεται. Απλά δεν γίνεται, πώς το λένε (edit - εννοώ αυτό που λέει ο Alucard απο κατω).
Εγώ έχω τρελό ταλέντο σε αυτό, να αστοχώ. Όλο μαλακίες κάνω.
Και όλο στοχεύω εκεί που δεν με παίρνει και απορρίπτω ό,τι μου προσφέρεται, ή ακόμη χειρότερα, παίρνω ό,τι προσφέρεται και μετά δεν μπορώ να αποφασίσω τι να το κάνω (εννοούμε σε δεύτερη φάση…:p) μέχρι που τελικά τρώμε όλοι μαζί τα μούτρα μας.
:rockon:

αλλά αυτό το πράμα, το να μου αρέσουν αυτές στις οποίες δεν αρέσω και τούμπαλιν, μεγάλο σπάσιμο ρε γαμώτο. Μα καμμία ταύτιση όμως…#-o

Μωρε πιανουν κατι τετοια, αλλα συνηθως, οταν θελει και η αλλη εστω και λιγο. Αν η αλλη τον εχει εντελως γραμμενο, με οποια και να παει, “στις ωοθηκες μου” θα πει.

Φέθρυ είσαι αδελφή ψυχή ε!

Αν κ τον τελευταίο καιρό αυτο που γίνεται είναι ακόμα πιο σπαστικό.

Οχι με τον ερωτα, αλλα γενικα με το να εχεις μια γκομενα εγω εχω παρατηρησει το αλλο… ή δεν θα υπαρχει καμια, δηλαδη δεν θα βρισκεις, δεν θα σου καθεται, δεν θα γουσταρεις καμια ή θα σκασουν 5 μαζι! :?

Δεν ξερω…σε εμενα σημβαινει μονο αυτο ή κ σε εσας;

blakatzer nick μονο σε εσενα ρε :-s
γιατι???

:!:
Ξεκιναμε!!!

σε κοβω οτι εισαι για γκομενακι ελαφρως ‘καμμενο’ κ tripιο αλλα με αποψη κ ευαισθησιες(=ωραια βυζιακ κωλο) :stuck_out_tongue:

αλλα εχω την εντυπωση οτι ολο σε τραβουν κ κολλας σε ‘πουτανακια’ κ τρως τα μουτρα σου :lol:

θα δικαιωθεις κ εσυ οπως δικαιωθηκαμε ολοι μας 8)

@chris

ρε συ αμα τους λες ολη την ωρα για τον θρυλο κ τον μπαντοβιτς τι περιμενεις :lol::lol: ?
πουλα λιγο κουλτουρα κ πες οτι το κασκολ της μπαρτσελονα ειναι λογω του gaudi :stuck_out_tongue:

Με τσάκωσες μπαγασάκo!
Με την πρώην πάντως σκοτωνόμασταν στα αθλητικά καθότι βαζελάκι! :lol:

η λεξη που χρειαζεσαι ειναι “προτεραιοτητα”
εκτος αν σου σκασουν οι παρακατω :

πραγμα λιγο δυσκολο γενικα :-k

Mπα, αλλάξαμε γνώμη τώρα?

ru talking to me?