Είστε ερωτευμένοι;

Ε ναι!
Εσύ δεν ήσουν κατά του 3+ ? :stuck_out_tongue:

καλη η φωτο σου αλλα υπαρχουν κ καλυτερες

και ακομη ειμαι.

μαι ποιντ ειναι οτι παντα ειναι ευκολη η επιλογη εκτος αν σου κατσει κατι τοσο εξωπραγματικο=P~ οσο η εικονα που εβαλα.

Οπότε αν κάτσει το εξωπραγματικό, το συζητάς ας πούμε.

(εξωπραγματικο= αποκλειεται να κατσει)

αν ειναι τοσο lucky το boyfriend τι να πω?χαλαλι του :lol:

όχι ρε γαμώτο…

Κι αυτό μου μου κοστίζει>> έμπνευση=0

Ξερω γω!!!

Καλα δεν της αλλαξες ομαδα? Ειναι βασικο αυτο…:stuck_out_tongue:

τσ τσ…αντρες!:stuck_out_tongue:

ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ:!:

το θεμα ειναι αν της αλλαξε τα φωτα8)

+100000000000000000000000

στον έρωτα ποιος την χέζει την ομάδα…

Eννοείται ότι συμβαίνει, και εκνευριστικά. Και δεν είναι πάντα εύκολο να πάρεις μία απόφαση, γιατί δεν μιλάμε για τον έρωτα της ζωής σου ή τη Σκλεναρίκοβα και 4 μέτριες. Μιλάμε συνήθως για 3 καλές περιπτώσεις και 2 χουμ (ενδεικτική αναλογία). Δηλαδή αρκετά ώστε να υπάρχει δίλημμα, να βρεθείς σε δύσκολη θέση, να εκνευριστείς, και άλλα ωραία.

:oops:
caught :stuck_out_tongue:
Το πρόβλημα είναι πως ακόμη κι αν κάτσει κάτι δυνητικά καλό, εγώ θα το πάθω τόσο πολύ σαν το ανέκδοτο με το γρύλλο, που θα την κάμω με ελαφρά νωρίς, ή θα αρχίσω να φέρομαι τόσο γελοία ώστε να την κάνω να φύγει αυτή #-o

:respect:

και περα απο το οτι συμβαινει παντα, επισης παντα κανεις τις χειροτερες επιλογες:-s

Νάτος, το χει πιάσει το νόημα! :wink:

Δεν ειμαι ερωτευμενη και μπορει νακουστει σκληρο,αλλα δε μενδιαφερει κιολας! Ηταν καποιος μαζι μου εδω και 7 μηνες! Το κρυβε,αλλα σα γνησιος Ελληνας,περιμενε τελευταια στιγμη,αλλα και παλι δεν εκανε τιποτα! Γι αυτο και δε μενδιαφερει τωρα πια! Μου εχει συμβει και αλλη φορα αυτο και ειναι πραγματικα σπαστικο![-X

Σκληρό όντως… :?

Ναι,ρε συ! Το παραδεχομαι,αλλα ποσες ευκαιριες να δωσω?

Οντως η μοιρα σου επαιξε ασχημο παιχνιδι. :lol:
Εσυ το γουσταρες το παιδι?

Το γουσταρα! Εχει να επικοινωνησει καιρο! Τωρα θα μου πεις στειλτου μηνυμα! Εστειλα πριν μια εβδομαδα δεν απαντησε και δε νομιζω ναπαντησει