Είστε ερωτευμένοι;

ναι . . με την μεταφραστια του γκαλετι :lol:

Οχι. Θα σου πω αφου σε ηθελε τοσο καιρο και το ηξερες αλλα εβλεπες οτι δεν εκανε κινηση για τον χ,ψ λογο, εσυ γιατι δεν εκανες κινηση αφου τον ηθελες κι εσυ?

Δειτε τα τελευταια ποστ στο “Μου αρεσει…” εκει μιλαμε για ερωτα…

πω… κοπελιά… σε καταλαβαίνω… το έχω πάθει κι εγώ… ντάξει…
αυτό είναι που μου τη σπάει ρε γαμώτο γενικώς στο θέμα της επικοινωνίας…
Ντρέπεται ο ένας, ντρέπεται ο άλλος…
ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΦΛΕΡΤ? (εκεί φαίνεται αν θέλει ο ένας κι ο άλλος)

το πρόβλημα είναι ότι και τα 2 φύλα περιμένουμε απο τον άλλον να μας δείξει πρώτα, και μετά εμείς… αλλά γιατί? φοβόμαστε την απόρριψη μήπως? ή απλά μας αρέσει να νιώθουμε ανώτεροι, precious…
ότι δηλαδή " αχ γαμώτο… με γουστάααρει…"

πάντως είναι κρίμα όταν γίνονται αυτά… γιατί μπορεί η σχέση μεταξύ κάποιων να ήταν γαμάτη, και απλά απο μαλακία να μην γίνει τίποτα στο τέλος…

μπορει ισως καπιοι ή επειδη τελευταια εχουν χασει λιγη απο την αυτποπεποιθηση τους ή επειδη ποτε δεν ειχαν,να περιμενουν απο τον αλλον την πρωτη κινηση ειτε ειναι αντρας ειτε γυναικα ωστε μαυτο τον τροπο να ξανα αποκτησουν εμπυστοσυνη στον αευτο τους(ετσω και παροδικα) και να ξανα πιστεψουν οτι αξιζουν.Κατι που βεβαια ειναι πολυ λαθος!Να περιμενεις δλδ απο τον αλλον να σου δειξει οτι αξιζεις…

σε περιπτωση που εχει γινει χωρισμος ο ενας περιμενει τον αλλο να πεσει στα πατωματα για να τον δεχτει πισω
(ψευτο-)υπερηφανια θα το ελεγα γω

Εγω παλι οταν ειμαι ερωτευμενη, οχι μονο δε το δειχνω, αλλα ο αλλος εισπραττει ακριβως το αντιθετο και γινονται παρεξηγησεις :stuck_out_tongue: Οταν ο αλλος βρισκεται στον ιδιο χωρο, τα χανω και φερομαι σα καθυστερημενο :frowning: αμηχανα, αμιλητα και ο αλλος εχει πιστεψει οτι ξενερωνω ή βαριεμαι ή γενικα δε περναω καλα.Και δεν ελεγχεται αυτο δυστυχως.Απλα ελπιζεις να σε αντεξει ο αλλος κ να σου σου μιλησει γρηγορα ξεκαθαρα:p

:lol:εισαι ερωτευμενος Νεκρο;

το κανεις παλι αυτο που ειπες πριν

dont do it angel!
:stuck_out_tongue:

τι κανω κυριε Γιουρι;

Ενταξει,δε βαριεσαι? Οπως και να χει,ειμαι ελευθερο πουλι και να σου πω μου αρεσει!:wink:

ποια εισαι? εχουμε συναντηθει σε αλλη ζωη? :pΓιατι κι εγω αυτο το καθυστερημενο γινομαι. Μεσα στην αμηχανια και ο αλλος παιζει να εισπραξει οτι ξενερωνω με την παρεα.

ωστε δεν ειμαι η μονη που το παθαινω αυτο :oops:

Λεόν, επειδή αυτό το θρεντ έχει αρχίσει να θυμίζει τη στήλη γραμμάτων της Μανίνας, πάμε λίγο σοβαρά.

Κοπελιές, όσο και να περιμένετε, ο μόνος άντρας που θα έρθει έτσι στο ξεκάρφωτο να σας χωθεί, είναι ο λεχρίτης πετσάκιας χλιμίτζουρας που σιχαίνεστε. Άμα θέτε σοβαρά πράματα, πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να κουνήσετε κι εσείς λίγο την ουρά σας, να κάνετε τον άλλο να καταλάβει ότι ενδιαφέρεστε. Άμα κάθεστε στη γωνίτσα σας και περιμένετε, ο γαμβρός θα προτιμήσει την κοινωνική τσαπερδόνα που κάνει αστειάκια και κουνάει το ποπουδέλι της.

Απλά πράματα και εννοείται ισχύουν και αντίστροφα.

are you kidding? πιο τρανο παραδειγμα συμπαραστασης στην περιπτωση σου δεν υπαρχει. εγω!:stuck_out_tongue:

+31251268 :slight_smile:

@bleeding: πώς τα λές…

:lol:Μανινα;!Που το ξεθαψες αυτο;Εγω την σουπερ Κατερινα θυμαμαι :stuck_out_tongue: Anyway…Bleedin εχεις δικιο.Αλλα κουνωντας την ουριτσα, φοβουμεθα μην φανουμε σα χαζογκομενες.Οποια η θεση μας λοιπον; :stuck_out_tongue: Εμενα δε με νοιαζει πλεον, ουτως ή αλλως, εφοσον βρεθηκε ανθρωπος να μη μου κανει αυτο :tomato: και να με ανεχτει :bounce: τον αγαπαω!

Λογικό να μη θυμάστε τη Μανίνα, κι εγώ αμυδρά τη θυμάμαι. Mανίνα διάβαζε μια ξαδέρφη μου στο Ηράκλειο που είχε πάρει τη μισή ομάδα του ΟΦΗ εποχής Μαχλά και Τζουγκάνοβιτς.

Τώρα ναι, εσείς φοβάστε μην σας πουν χαζογκόμενες, εμείς μη μας πουν καγκούρια, ε στο τέλος μένουμε γουιθ πουλ ιν χαντ όλοι και τελειώνει το θέμα.