Είστε ερωτευμένοι;

όταν λέει κουνείστε την ουρίτσα δν λέει να βάλετε ξω-βυζα , ξώ-πλατα κλπ(ξω-…) για να πάθει ο άλλος , απλά να δείξετε πως ενδιαφέρεστε ρε !
να του πιάσετε την κουβέντα για κάτι , να πείτε ένα καλό λόγο , να πάρετε μια φορά κ εσείς τηλ για να βγείτε έξω …
καλά ειδικά το τελευταίο αν γίνει , είμαι σίγουρος , ο τυπος θα το πιάσει το μήνυμα αμέσως . :wink:

Να του κουνήσετε την ουρίτσα λέμε, όχι να του κάνετε lap dance :stuck_out_tongue:

για το μπολνταρισμένο…
Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ… αν και το έχω κάνει… αλλά δηλαδή καταλαβαίνετε ότι ψηνόμαστε κι εμείς?? δεν το ξερα…

πιστεύω πως στις περισσότερες περιπτώσεις ο τύπος το πιάνει το μήνυμα , χωρίς να γίνεστε -τάνες , τσούλες κλπ .
είναι σπάνιο μια να πάρει τηλ να βγείτε έξω , εκτός κ αν είστε κολλητάρια από το δημοτικό . οπότε , ναι ο άλλος καταλαβαίνει πως κτ παίζεται .8)

Δικιο εχουν εδω. Ειναι σπανιο το να παιρνει μια κοπελα τηλεφωνο καποιον για να βγουνε οποτε ναι, το παιρνει το μηνυμα ο αλλος.

Απο τη μια μας εχετε πρηξει οτι οι αντρες σημερα δεν ειναι κυνηγοι και δε φλερταρουν τοσο πολυ, δεν κανουν την πρωτη κινηση ευκολα κλπ, αλλα αμα πεσετε σε αντρα που ειναι κυνηγος και φλερταρει και την πεφτει σε μια κοπελα που δε του εχει δωσει κανενα σημαδι οτι της αρεσει, το πιο πιθανο ειναι οτι θα το κανει και σε αλλες και θα ειναι κανενας καγκουρας απο αυτους που βλεπουν θυληκο στο δρομο και αρχιζουν τα “τι τουμπανο εισαι εσυ μαναρα μου”.
Ή φλωροι θα ειμαστε δηλαδη, ή γουρουνια.

Οταν ο αλλος βλεπει μια κοπελα και του αρεσει (και δεν προσβλεπει μονο στο ενα βραδυ), αλλα εκεινη δεν του εχει δωσει κανενα σημαδι οτι της αρεσει παρα μονο καθεται και περιμενει, ε δεν ειναι μαλακας να παει να φαει τα μουτρα του. Νομιζει οτι η κοπελα δεν ενδιαφερεται οποτε καθεται στα αυγα του ή κοιταει αλλου. Καντε κι εσεις λιγο τον κοπο να δειξετε ενδιαφερον να ξερει ο αλλος τι να κανει. Ουτε ο κωλος θα σας πεσει, ουτε θα σας πει τσουλα. Ισα ισα, θα νιωσει ωραια και θα κινηθει πιο ανετα

Πολύ σωστό αυτό, αλλά εγω προσωπικά προσπαθώ να το αποβάλλω απ’ τον εαυτό μου. Και τα μούτρα μας να φάμε σιγά, ούτε η πρώτη φορά θα 'ναι ούτε η τελευταία:p Και νομίζω πως αρκετές το εκτιμάνε αυτό, ότι δηλαδή ο άλλος έκανε κίνηση χωρίς η κοπέλα να δείξει κάποιο σημάδι.

τέτοια λέγε φρηδομ για να ρίχνουν χυλόπιτες αβέρτα , ακόμη κ σε αυτούς π γουστάρουν… #-o

Καλά, αυτό το κάνουν ήδη για το παίξουν ντίβες. Έχει συμβεί σε πραγματικό χρόνο!

Μωρε κι εγω εχω παει σε στυλ “ορμαω και οτι γινει ας γινει”. Και ακυρο να φας, ενταξει θα επιβιωσεις.
Απλα μου τη σπαει που μερικες κοπελες εχουν ενα στυλακι “χμμ σιγα μη του το δειξω. Αν θελει ας ερθει να μιλησει αυτος” και αμα δεν κανει κινηση ο αλλος ειναι και ξενερωτος ή κοτα ξερω γω. Ε αμα δεν ερθει δε θα φταιει αυτος…

δεν υπάρχει δηλαδή περίπτωση η κοπέλα να δείχνει οτι οκ, έλα ξερω γω… και ο άλλος συνεχίζει να κολώνει?.. ε τότε κι εμείς δε θα κάσουμε να του βγάλουμε του άλλου τις ντροπές…

Έννοια σου και το 'χουμε χτυπησει το κεφάλι μας αρκετές φορές στο τοίχο!

Φυσικα και υπαρχει. Μιλαω για κοπελες που δεν δειχνουν τετοια σημαδια ομως.
Καλοι μαλακες ειμαστε κι εμεις αμα μας το διεχνουν και δεν παμε. Σωστος ο freedom. Κι εγω την εχω πατησει ετσι :oops:

Και να 'ταν μόνο μια φορά:oops:

Κάποια στιγμή θα βρούμε αρχίδια, που θα πάει:lol:

όχι, μην το γυρίσετε ρε παιδιά… μετά τι θα μείνει για μας??

freedom μας παρεξηγησαν μου φαινεται :-s

μια απο τα ιδια και εδω περα8)

Mε αγαπώ θα έλεγα :smiley:

Eνδιαφέρουσα περίπτωση, για δώσε πληροφορίες.

Πρώτον κορίτσια να φοράτε ξώβυζα και ξώπλατα, όχι κάτι εξτρήμ και φτηνό βέβαια, αλλά κάτι ενδιάμεσο είναι όμορφο.

Δεύτερον να αποφασίζετε αν ενδιαφέρεστε ή “ενδιαφέρεστε”. Δηλαδή ΟΚ, αν ο άλλος σας το κάνει προφανές ότι σας θέλει και σεις τον έχετε στο περίμενε για καιρό τότε ζονκ! μόλις τον ξενερώσατε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Άκου αυτό τότε: http://www.youtube.com/watch?v=KQKlh7UxaRQ

Πάντως βαρέθηκα να ασχολούμαι μεο <άθλημα> και δε ξέρω πότε θα δώσω ξανά σημασία! Θα μου πείτε μπορεί να σου τύχει,δε συμφωνώ ομως!

Το θεμα ειναι να δειξει και η κοπελα με τον τροπο της οτι τον θελει ωστε να προχωρησει ο αλλος, να δωσει το πρασινο φως οτι ολα ειναι ΟΚ.:wink: