Είστε ερωτευμένοι;

Αν μία (βλαμένη)κοπέλα είναι σε μία σχέση και δεν είναι ευτυχισμένη αλλά φοβάται μετά από 5 χρόνια να χωρίσει ενώ την θες και σε θέλει τι κάνεις(είμαι κι εγώ βλαμένος)?

Της λες να σταματήσει να είναι μίζερη και αφού θέλεστε να χωρίσει με τον άλλον, αλλά άμα δεν καταλαβαίνει προσπάθησε να προχωρήσεις.
Και όχι, βλαμένος δεν είσαι, λίγο κολλημένος μπορεί:wink:

βασικά αντιφάσκεις… πώς δεν είναι ευτυχισμένη αφου σε θέλει κι αυτή??

Το ερώτημα είναι: εσύ είσαι ευτυχισμένος μαζί της? Αν ναι, τότε προσπά8ησε να της μιλήσεις, και να τη ρωτήσεις ξεκάθαρα ΤΙ ΘΕΛΕΙ?
Αν όχι… νομίζω ξέρεις ότι πρέπει να πας αλλού…

αν θελει θα σου δειξει με τον τροπο της

αν ειναι μπερδεμενη, βοηθησε τη να το διαλευκανει:D

Δεν το έθεσα καλά.Είναι σε σχέση με άλλον.Να λακίσω?
(Ο Αχεl κατάλαβε)

εννοείταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

Αυτό που δεν ήθελα να ακούσω…Αλλά ρε συ…ΔΕΝ είναι ευτυχισμένη…Και πριν γνωριστούμε…

αυτη ειναι η δουλεια σου, να την κανεις χαρουμενη:D

Είναι…?Δεν ξέρω…

ε, ξερω γω μαθε

παντως προσπαθησε το γιατι μετα θα χτυπας το κεφαλι σου που δεν το κανες

Aυτό κάνω αυτή τη στιγμή…To “θέλω” μου υπερνικούν τα “πρέπει”(?) μου.Πάλι…

AMEEEEEEEEE :slight_smile: :slight_smile:

Ο έρωτας φέρνει πολλά προβλήματα. Θα προτιμήσω το πάθος.

Ο έρωτας είναι για θαρραλέους…:wink:

o ερωτας ειναι για χαζουληδες βασικα:p

αλλα δεν πειραζει να το παιζουμε που και που:oops:

πες τα μωρη εμπειρια

Εχοντας αυτή τη συμπεριφορά όμως δε φοβασαι μηπως χασεις καποιον που πραγματικα αξιζει και σ’αγαπαει? Θελω να μου πεις τι μπορει να κανει μια φιλη μου που εχει να αντιμετωπισει εναν ανθρωπο σαν κι εσενα, πως να τον προσεγγισει? Αυτη τον αγαπαει πραγματικα αλλα εκεινος φερεται παραξενα και γενικα δειχνει οτι δεν τη θελει…
Ομως μπορει να συμβαινει το αντιθετο, δεν μπορει να τον καταλαβει τι ακριβως σκεφτεται γι’αυτην.Βεβαια η φιλη μου νιωθει μεσα της οτι ταιριαζουν απολυτα και αυτο ειναι αληθεια, το βλεπω κι εγω μεσα απο συζητησεις που εχω κανει.Παντως δε θελει να τον χασει αλλα εχει αρχισει και κουραζεται…

:stuck_out_tongue: τωρα βρηκες την εμπειρη να σου πει…Ναι,σιγουρα διακινδυνευεις να χασεις καποιον που ενδιαφερεται για σενα με αυτη την ηλιθια συμπεριφορα.Απλα θελω να σου πω οτι δε παλευεται ευκολα,βγαινει αυθορμητα. :-s Μη με βρισετε με αυτο που θα πω αλλα πιστευω οτι το αγορι ΠΡΕΠΕΙ να κανει το πρωτο βημα,οφειλει να ειναι ο κυνηγος και να δειχνει πρωτος καποιο ενδιαφερον.Τωρα ενταξει, αν οντως τη θελει τη φιλη σου και απλα ειναι πολυ ντροπαλος…ε ας κανει αυτη μια κινηση παραπανω για να του δειξει και καλα ρε παιδι μου οτι ‘‘οκ προχωρα…’’ Κατι εστω λιγο.Αφου τον θελει και αυτη και ταιριαζουν, ας κανει μια προσπαθεια να τον προσεγγισει λιγο παραπανω.Και στη τελικη, αν πεσει εξω και εκεινος της δειξει ξανα με το τροπο του οτι δεε…ε τοτε δε πειραζει,ας το αφησει εκει.Καλυτερα να κανεις κατι και να πεις ‘εγω τουλαχιστον προσπαθησα’ παρα να κιοτεψεις και μετα να αναρωτιεσαι μια ζωη αν εχασες τον ερωτα της ζωης σου. :slight_smile: go for him faid’s friend

Ευχαριστω πολυ, θα της πω να τα εφαρμοσει αν και αυτη ειναι διστακτικη και ντροπαλη οπως εκεινος οποτε δυσκολο να γινει κατι μεταξυ τους.[-X
Επισης ηθελα να σου πω οτι αυτος μενει Αθηνα κι εκεινη Θεσσαλονικη οποτε ειναι ενα ακομα προβλημα η αποσταση περα απο ολα τ’αλλα.
Εχεις καποια tips για να κανει η φιλη μου ωστε αυτος να μην θεωρησει οτι του την πεφτει και απομακρυνθει.

HELP!!! (παλι οι Beatles!!!:D)

Μέχρι πριν κάμποσους μήνες ήμουν μπερδεμένος, γιατί μια κοπέλα που μου άρεσε την έβλεπα και σα φίλη και σα γκόμενα (η χειρότερη μαλακία που μπορεί να σου συμβει). Με αυτή λοιπόν μιλάγαμε και σε κάποια φάση της ζήτησα να βγούμε και όλο δε μπορούσε, είχε κανονίσει και άλλα ωραία μέχρι που πριν το Πάσχα πέρυσι σταμάτησα να τη παίρνω τηλέφωνο γιατί φανερά με έφτυνε. Οπότε για να μη πλατιάζω, αυτή τη στιγμή απλώς τα παίρνω στο κρανίο κάθε φορά που τη θυμάμαι οπότε ΟΧΙ δεν είμαι ερωτευμένος.[-X