Είστε ερωτευμένοι;

ειμαι…και ειναι δυσκολοτερο απο ποτες.

Αχ αυτά τα ιωάννινα

χαχα…οχι δεν ειναι απο κει…ειναι η καλυτερη μου φιλη 4 χρονια τωρα…

οκ τότε.

Δυσκολή πάντως η κατάσταση σου…Ειδικά αν δεν υπάρχουν τα ίδια αισθήματα από την πλευρά της…

Αν όμως υπάρχουν ετοιμάσου για μια από τις καλύτερες σχέσεις της ζωής σου!

πφφφ…δεν ξερω τι να κανω…θα προσπαθησω να το ξεχασω…δεν θελω να ρισκαρω τιποτα :confused: και αν της πω κατι θα ναι αμηχανα μετα

Η Καρι Μπραντσο του rocking εγινα :stuck_out_tongue:
Eπαναλαμβανω οτι δεν ειμαι και η καταλληλοτερη για να δινω σε αλλους συμβουλες.Τη γνωμη μου θα πω.Ομως καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη γιατι υπαρχουν διαφορετικες συνθηκες και μοναδικες προσωπικοτητες με ο,τι αυτο συνεπαγεται.Αμα μενει μονιμα ο ενας δω και ο αλλος στου βοδιου το κερατο…:?..αυτο ειναι το βασικοτερο προβλημα.Τι θα κανουν;Σχεση εξ αποστασεως;Δυσκολα πραγματα αυτα.Ισως και γιαυτο το παιδι δεν εκδηλωνεται.Κι ας του αρεσει η φιλη σου.Μπορει αυτος να βαζει τη λογικη πανω απο το συναισθημα και γιαυτο να μη θελει να εκδηλωθει.
Ε ξερω γω…αμα παρει την αποφαση η κοπελα να κανει κατι διακριτικο για να δειξει οτι ενδιαφερεται ας προτεινουν κατι τα αγορια του φορουμ :stuck_out_tongue: Ας αδραξει καποια ευκαιρια οταν μιλανε για να του πεταξει καποια σποντα ή να του πει οτι νιωθει μονη της και θα ηθελε να βρει εναν ανθρωπο δικο της, οτι μαζι του περναει πολυ καλα…δε ξερω.Ας του αφιερωσει αυτο:

I get high when I see you go by
My oh my.
When you sigh, my, my inside just flies,
butterflies
Why am I so shy when I’m beside you?
It’s only love and that is all,

Why should I feel the way I do?
It’s only love, and that is all,
but it’s so hard loving you.
:stuck_out_tongue:
yes, I know…πολυ διακριτικο…

Papardela…υπαρχει περιπτωση να σε γουσταρει κι αυτη;Αν ναι,προχωρα. :wink: ακου τι σου λεω…αλλιως μετα απο καποια χρονια θα μαθεις οτι καποτε σε ηθελε κι αυτη και θα χτυπας τη κεφαλα σου αλλα θα ειναι πολυ αργα

σε δημοτικο times ειμασταν ο ενας η πρωτη αγαπη του αλλου ξερω γω…:stuck_out_tongue: δεν ξερω αν με γουσταρει…γενικα τα γουστα της ειναι χαμηλα… :stuck_out_tongue: απλα…ειναι η φιλια μας στη μεση…

οοοο ναι8)

εγώ σου λέω: ΠΡΟΧΩΡΑ!!!
εφόσον γουστάρει κι αυτή… και αν υπάρχει όντως αυτή η φιλία που λες στη μέση, τότε τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα, γιατί αυτό που θάχετε θα είναι ακόμα καλύτερο…

μα δεν ξερω αν γουσταρει…το πιθανοτερο ειναι οχι.

ναι άλλα αν δεν γουστάρει ενδεχομένως να χάσει αυτό που έχει τώρα με την κοπέλα

Οπότε όπως είπε η angel of death μάθε πρώτα τι παίζει απ’ την πλευρά της

Τα 'πες όλα. Καλύτερο πράγμα από τη φιλία δεν υπάρχει, θέλει μεγάλο ρίσκο να διαλύσεις κάτι για κάτι που κάποια στιγμή είναι σίγουρο πως θα αποτύχει.

ναι, αλα αμα το παρει αυτη χαμπαρι τοτε σιγουρα η φιλια μεταξυ τους θα αλλαξει.
αρα το μονο μου μπορει να κανει ειναι να την πλησιασει
το πως θα γινει βεβαια, θελει βαρβατα α…

(το θρεντ μοιαζει πολυ με στηλες σουπερ-κατερινα ε!)

Μαλακίες, πώς μπορεί να διατηρηθεί η φιλία όταν ο ένας τουλάχιστον βλέπει αλλιώς το πράγμα.
Το εξημέρωμα των παθών είναι για τους μέτριους, όλα ή τίποτα λέω εγώ…

δεν συμφωνω αλλα βαριεμαι να αναλυσω

Ειμαι…αλλα ετσι κι αλλιως παντα ημουν και με την μουσικη :wink:

Με αυτό το τρόπο είμαι κι εγώ!:wink:

σε αυτο το σημειο,εχω να πω οτι την εριξα τελικα:D

παντα…αλλα αυτη τη βδομαδα αθεραπευτα:D