Θελω καπου να μιλησω

Εχετε προβληματα και δεν ξερετε που να μιλησετε? Εχετε ανασφαλειες, υπαρξιακα θεματα, φοβιες και ολα τα σχετικα και δεν εχετε καποιον διπλα σας? Ε λιπον η παρεα του rocking ειναι εδω για σας! Πειτε μας οτι σας βασανιζει, οτι σας τσαντισε σημερα και θα σας βοηθησουμε να νιωσετε καλυτερα, να το ξεπερασετε ή το πως θα πλακωσετε καποιον για να ανακουφιστειτε(αν και πιτευω οτι δεν ειναι τοσοι που θελουν στο τελευταιο βοηθεια…χιχι).!
Σας περιμενουμε!:smiley: :stuck_out_tongue:

Για ραντεβου και περισσοτερες πληροφοριες απευθυνθειται στον karvou…:stuck_out_tongue:

Δλδ θες να στείλεις στην ανεργία τα μεσημεριανά;;; :lol:

Πες το κι ετσι φιλε μου Πανο… :lol: :lol: :lol:

Εγω μια καλη πραξη θελω να κανω… χαχα

μου φαγαν το μπιφτεκι μου!!!

[SIZE=“3”]αχ κώστα, κώστα…ΚΩΣΤΑ, ΚΩΣΤΑ…[/SIZE]

[SIZE=“1”]πολυ α.μ.α.ν. πεφτει…[/SIZE]:stuck_out_tongue:

Ακουω πες μου …

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

εγω σαν καινουργιος που ειμαι (σχετικα) θελω να κναω μια ερωτηση…γατι τον καρβου τον δουλευουν ολοι???:-k :-k

Χαβαλέ κάνουμε… Είμαι η πηγή του αιώνιου χαβαλέ:p :stuck_out_tongue: :wink: :wink:

Ας σας πω και εγώ τον πόνο μου. Αύριο δίνω μάθημα για τη σχολή μου, αλλά το βράδυ θα πάω στον τελικό του ΟΑΚΑ. Λέτε να βρέξει? Τι να βάλω? Είμαι σε μεγάλο δίλημμα!!!:lol: :lol:

:lol: :lol:
Αντε απαντα τωρα εσυ… Απλως σαν υπεθυνο ατομο που ναι δες το κι απο το οτι ειναι μοντερειτορ του εδωσα την πιο σοβαρη δουλεια. Την οργανωση του Τμηματος Εξυπηρετησης Πελατων Rocking. Με λιγα λογια ειναι υπευθυνος για το ΤΕΠR…

[QUOTE=karvou;133590]Χαβαλέ κάνουμε… Είμαι η πηγή του αιώνιου χαβαλέ:p :stuck_out_tongue: :wink: :wink:

ναι ρε οκ το χω καταλαβει οτι εισαι χαβαλετζης…κ γω χαβαλε κανω!!:stuck_out_tongue:

Πηγαινε με το μαγιο ρε φιλε και μια πετσετα. Αμα βρεξει μετα δεν θα χεις να στεγνωνεις ρουχα και θα χεις και την πετσετα για να σκουπιστεις…

Πω ρε συ ποιος ειμαι ρε τι λυση βρηκα…:stuck_out_tongue:

Γιατι ειναι μικροτσουτσουνος.

[quote="“rock,post:11,topic:3318”]

τσεκαρε το pm σου!!!

Karvou να βάλεις ένα αδιάβροχο της Μilan :stuck_out_tongue:

Όποιος το πήρε θα 'χει να κάνει με τη χίππικη κομπανία! :lightsabre:

:hippy:

Rock, σε εσένα πρέπει να λέει… Τσέκαρε το ρε!!!

Led, εσύ πώς ξέρεις πόσο την έχω? Αφού μου είχες γυρίσει πλάτη!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ωχ καημενο μου… Εχεις ψυχολογικο προβλημα απορριψης??:lol:

Είσαι μικρός και αθώος… Σε δικαιολογώ εσένα που δε το έπιασες το υπονοούμενο!!! :lol: :lol:

isws to pio koufo topic…