Φοβίες!

Αυτό το χα και γω αλλά ήξερα για κεριά μπροστά απο καθρέφτη οποιαδήποτε ώρα μετά τα μεσάνυχτα και μέχρι το πρωί. Μάλιστα όποτε πέρναγα από καθρέφτη μετά τις 12 κοίταζα από την άλλη.:tomato::tomato::tomato:

:naughty::naughty::naughty:
Για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου αν εγκλοβηστείς;

Τρομακτική φοβία μου προκαλεί η πτηση με υδροπλάνο, η γενικά με κάποιο πολύ μικρό σκάφος. Να πετάς με ένα σκουριασμένο και ημι-διαλυμένο σκουπιδοντενεκε όπου ο πιλότος φοράει σορτσάκι και είναι ξυπόλυτος ενώ από κάτω βρίσκεται το απόλυτο κενό. Τρομοκρατία…

:|:|:|:|:|:|

Κλανομεντόλ :frowning:

AAAA!!! Mολις μου δημιουργηθηκε καινουργια φοβια!!! :frowning:

φοβαμαι και τον Σακη ΜΠουλα οταν νευριαζει…

Κι εγω ειχα υψοφοβια καποτε αλλα λογω της δουλειας μου(που καμια φορα τ’απαιτει)τη ξεπερασα.Αλλα αυτο που λες τωρα ειναι οντως λιγο κουλο.:-k

και εγώ το ίδιο αλλά δεν μπορώ να καταλάβω…πχ πέρυσι το καλοκαίρι,στο αεροπλάνο ήμουν μια χαρά,κοίταζα από το παράθυρο και όλα αυτά…αλλά αν βρεθώ σε ύψος 5 μέτρων και πάνω αρχίζω να μην αισθάνομαι καλά…:-k:-k


Now playing: Flogging Molly - Drunken Lullabies
via FoxyTunes

Δεν είναι καθόλου κουλό. Με το αεροπλάνο ξέρεις πως άμα πέσεις ξόφλησες! Άμα πέσεις απ΄το τρίτο πχ, δυστυχώς έχεις κάποιες ελπίδες να “ζήσεις”:stuck_out_tongue:

φοβαμαι οταν ειμαι μονος να βλεπω βιντεο με σατανισμος στην ροκ το τελος του κοσμου κασι τετοια .νομιζω οτι θα γυρισω και θα δω τον aleicter crowley(an tον εγραψα σωστα)

O:)O:)sooryyy…

ki egw fovamai tous klooun kai tis araxnes…It’s just the beast under your bed,in your closet,in your head…

Καλά, όταν σκότωσα την αράχνη στο χωριό σου είχες φαγωθεί να βρούμε το πτώμα :stuck_out_tongue: Το οποίο τελικά εξαφανίστηκε :lol:

εδιτ: από ζωύφια, το μόνο που δεν αντέχω είναι οι κατσαρίδες. Είναι αηδιαστικές μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Οτιδήποτε άλλο το σκοτώνω εν ψυχρώ.

:lol::lol: Είχα πιάσει μία Τερέζα απο την κεραία και κινηγούσα μια φίλη μου!

Τι λογικη εχει αυτο.:lol:

Φοβαμαι τις μαριονετες.

Φοβάμαι ότι ότι και να κάνω, μαύρα χάλια θα βγεί :frowning:

κοινώς νιώθεις άχρηστος…σε καταλαβαίνω…


Now playing: Visions of Atlantis - Seduced Like Magic
via FoxyTunes

Το΄χω κι εγώ αυτό, και πολύ συχνά μάλιστα…


Listening to: John Williams - Battle Of The Heroes
via FoxyTunes

Οταν μπαινω σε ασανσερ νομιζω οτι θα δω την Ρεγκαν(Εξορκιστης) στον καθρεφτη με γυρισμενη πλατη,αλλα να βλεπω την σκατομουρη της στο ειδωλο του καθρεφτη απεναντι της να με κοιταει…Απο το δημοτικο κραταει αυτη η ιστορια :slight_smile:

Φοβάμαι τον καθηγητή Μαθηματικών μου στο φροντιστήριο. Ο απόλυτος μπαμπούλας. Δεν σου ρίχνει και να γαμοσταυρίδι να πεις το απολαμβάνω, σου πετάει μπιχτές