Φοβίες!

Οταν ειναι και γυναικα στη μεση και σου λεει “ω στην ειπε” ΞΕΡΕΙΣ οτι πρεπει να χυθει αιμα

καλά εσύ τράβα δες κάνα ντοκυμανταίρ του κουστώ να κλάσεις πάνω σου και άσε τα σιγονταρίσματα. :stuck_out_tongue:

Θα μαγειρεψω συκωτακια μολις σχολασω απο τη δουλεια και θα βγαλω φοτοζ ρε τρομοκρατη! :stuck_out_tongue:

ειναι λεπτο το ζητημα και δεν παιζουν μ’ αυτα.

Τις σοβαρές και μακροχρόνιες αρρώστειες… Εντάξει, μία βασικά… Δε θέλω ρεεεεεε

σμερνα κερναει http://www.youtube.com/watch?v=YAHfvAzC0VQ

εγω εχω μεινστριμ φοβια,τα γαμημενα κωλοφιδα και ο,τι κριτσουρ κινειται με το ιδιο στυλακι.

:|:|:|
ok ΔΕΝ θέλω να δω τέτοιο πράγμα…8O

Now playing: Depressive Age - Cairo Crabat
via FoxyTunes

ημουνα νοτια κρητη νομιζω,γυμνασιο φαση και ειχα βγει με φιλο ανοιχτα λιγο,σε κατι υφαλους κτλ για αχινους,κ κατω απο το νερο σε μια φαση τον βλεπω φατσα να με κοιταει εντρομος(μασκα κ ετσ) και γυρναω κεφαλι και μια σμερνα ναααααααααααααααα,περναει ακριβως απο κατω μου,αργα αργα,ακουμποντας το ποδι μου με την ουρα της…τρου στορυ…ποτε δεν θα καταλαβω,πως δεν πανικοβληθηκα,απλα γυρισα και την κοιταζα παγωμενος μεχρι να απομακρυνθει…ακομα και τωρα που το θυμηθηκα ανατριχιασα…:?

Εγώ φοβάμαι τις κατσαρίδες, έχει τύχει να αλλάξω πεζοδρόμιο επειδή είδα απο μακριά μια κατσαρίδα στο πεζοδρομιο που περπατουσα…:wacko::thumbdown:
Επίσης ενώ στο αεροπλάνο είμαι απόλυτα χαλαρή, φοβάμαι τα τρένα 8O ειδικά στο μετρό που είναι κ κάμποσα μέτρα κάτω απο τη γη…:?

φοβάμαι τα πάντα για 2 λεπτά όταν ξυπνήσω απο εφιάλτη… μετά αμέσως φτιάχνω ένα τσάι, βάζω Bob Marley ή Ub40 και χαλαρώνω…

βλεπεις συχνα εφιαλτες?:-k

εγω παντως φοβαμαι πολυ το σκοταδι.ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ.θελω ενα εστω μικρο φωτακι ανοιχτο οταν κοιμαμαι…θελω να βλεπω τι γινεται βρε παιδι μου…και κατι αλλο.πραγματικα ομως εχω τρελη φοβια με τους κλοουν…χεζομαι πανω μου πως το λενε…:stuck_out_tongue:

όχι, βασικά μέχρι και πριν κανα χρόνο σπάνια έβλεπα όνειρα, τον τελευταίο καιρό βλέπω συχνά και συνήθως άκυρα αλλά σπάνια εφιάλτες… γιατί? έχει κάτι να προτείνεις…?

το σκοτάδι φοβάσαι ή αυτά που κρύβονται σ’αυτο? :stuck_out_tongue:

:pμπαααα…
απλα εχω παρατηρησει (το μαλλον προφανες) οτι μερικες φορες εχει μεγαλη σημασια το τι θα σκεφτεσαι πριν πεσεις για υπνο αλλα και το ποσοστο στο οποιο σε επιρρεαζουν ψυχολογικα διαφορα πραγματα τα οποια συμβαινουν.

γενικα, αερολογω…και βαργιεμαι.

γενικοτερα το ολο σκοτεινο πραγμα του θεματος.Ξερεις,το να μην βλεπεις τιποτα…κατ’επεκταση φοβασαι πως κατι θα κρυβεται σε αυτο…!

Εγώ πάλι φοβάμαι τα ύψη.Όμως δεν φοβάμαι τόσο τη θέα από ψηλά,όσο την πιθανότητα που έχω να πέσω.Π.χ. δεν φοβάμαι πολύ όταν είμαι πάνω σε μια γέφυρα,αλλά τρέμω απίστευτα στην ιδέα να πέσω από το κρεββάτι μου και να χτυπήσω.Γι’αυτό κοιμάμαι πάντα στη μέση του κρεββατιού.

Φίδια και γενικά ερπετοειδή, και…

μεγάλες κατσαρίδες

Εγω παλι το γουσταρω το σκοταδι. Παλια ηθελα φως για να κοιμηθω. Τωρα το αντιθετο. Μ’αρεσει πηχτρα σκοταδι. Ξαπλωνω στη μαυριλα και καθομαι και σκεφτομαι η ακουω μουσικη. Πολυ γαματη αισθηση.

+1 :smiley: 8)

Ωραια αισθηση το να σκεφτεσαι :stuck_out_tongue: