α να χαθεις σατυρε
αλήθεια δεν σου έμεινε ποτέ κάτι το τρομαχτικό μετά?? εννοώ οι ιστορίες… που όλο χανόταν… και έσκαγε κι αυτό το χιόνι έτσι σαν πλαστελίνι… ΣΠΛΑΤΣ!..
που έσκαγε η γή… και όλο κάπου έπευτε…
ακόμα θυμάμαι την κραυγούλα του όταν φοβόταν …
ο ευλογητος ειναι αυτος?
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χανομαιιι
φοβάσαι τους μουσάτους μαλλιάδες?
:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:σβηνω…
οχι
Χωρις πλακα οταν τα βλεπα ημουν πολυ πιτσιρικι και ο συνδυασμος:σαπια κλασικα σκηνικα Φωσκολου+σαπια μασκα+ψαρωτικη φωνη+στανταρ μουσικη οταν εσκαγε στο δωματιο/κωλομπαρο/υπογειο και τα γαμαγε ολα με κανε να κλανω λιγο.
Νταξει πατωμα ρε. :lol: Με το που ειδα τη μασκα εκλασα στα γελια. Το ειχα ξεχασει εντελως
Παντως οντως ειχανε κατι creepy σκηνικα κατι επεισοδια του φωσκολου. Και ητανε και αυτη η κλασσικη μουσικη που εσκαγε οταν μιλαγε ο τυπας… Priceless
youtube me! Now!
τα βλεπε η γιαγια μου τα επεισοδια του Φωσκολου και θυμαμαι εκεινο το επεισοδιο με τη μασκα ηταν το μονο που μου ειχε κινησει το ενδιαφερον.ΟΚ ειχα χεστει λιγο πανω μου οντας μικρο παιδακι τοτε,αλλα ηταν κατι που σου εμενε ομολογουμενως
ΕΥΛΟΓΗΤΟC έχω δει ότι έχει το youtube. Αναμνήσεις, που’σαι ρε γιαγιά να ξαναδούμε κάνα επισόδειο :’ )
ακόμα να ποστάρεις λινκ?
1:42 ΠΑΡΕ ΜΠΙΤΑΚΙ
Μιλάμε για ηθοποιία, όχι αστεία! #-o
Αυτό μετράει πιότερο.
0:33, όποιος μου βρει το τραγούδι ολόκληρο σε mp3, έχει 3 σιντί δώρο (αλήθεια)
Χαχα μια απ’τα ιδια. πηγαινα τα απογευματα απο τη γιαγια μου και ΚΑΘΕ απογευμα στηνοτανε μπροστα στο χαζοκουτι και τα εβλεπε και τα εβλεπα κι εγω μαζι της -_-
Παλι καλα που τελειωσανε και ησυχασαμε