‘‘αμα σας πιασουν,δεν με ξερετε,το χασις το βρηκατε’’…γ@μ@ του ρε Ευλογητε Avenger!!!το μπιτι που χωνει δεν υπαρχει λεμε,παμε ρε 90ς αθανατα…χασις,κοκες,συριγκες,παρτα ολα στη μαπα…
“Ειναι απ’τη ζωη βγαλμενα” στανταρ ατακα γιαγιαδων ετσι?Οπως και τα αυθορμητα “σκυλα”,“βρωμα” που πετουσαν καθε τοσο.Ρισπεκτ…
Και αναρωτιέμαι: πώς έγινε αυτό κύριε Σκαλούμπα? Πώς είναι δυνατόν να βρίσκεσαι κάτω από τη βροχή, και εσύ να μην είσαι βρεγμένος καθόλου? Ε? Πώς το 'κανες αυτό κύριε Σκαλούμπα, πώς, μου λες? Πώς?
Σάμαν για ετοίμαζε τα σιντί ρε ψάρι.
Ανεβηκε χθες =|
Καποιος, Κατι μας φροντιζει.
Ολοι ξερουμε ποιος
The winner!!!
0:53!!!Μετα τη σφαιρα τιναζεται ο Κραγκουνης ρε!!:lol:
Λολ^
Ρε το θυμάμαι αυτό το επεισόδιο, το χα δει πριν παθει αλτσχαιμερ η γιαγιακα μου.
Εσύ Πίτερ?
χαχαχα.
Επη και οι διάλογοι του στυλ
-Ηρθε ο Γιαγκος Δρακος.
-Ηρθε ο Γιαγκος Δρακος?
-Ναι, ηρθε ο Γιαγκος Δρακος.
-Θες να πεις πως ειναι απ’εξω ο Γιαγκος Δρακος?
για να γεμιζουν το επεισοδιο. (εγω δε το εβλεπα ε, περαστική ημανε :!
Εδω, εδω τα σιντι. Το εχω ρε. Θα στο στειλω.
α εδιτ. με προλαβανε =(
ψέμα.
μα τη μπαναγία. Να μη σωσει η σεληνη να πάει άσυλο. Τυχαία περνούσα.
Πείτε μου πως υπήρχαν κι άλλοι που έβλεπαν τη δαιμονισμένη Μαρλένα κάθε μεσημέρι στο Star!
this?
πιότιτα!
Συγκινηση!!:bow2::bow2::bow2:
κι εσύ βρούτε?
Ξανα:
ΑΥΤΟ ΓΑΜΑΕΙ! – >
:p:p
Παρών!!!
Μαλάκα ξέρεις πόσες εκθέσεις του φροντιστηρίου είχα γράψει παρέα με αυτή τη σειρά! Μαρλένα ρούλζ!:bow2:
το θυμηθηκα σημερα που βρεχει και γλιστραγε…
1)να περπαταω με τα χερια στις τσεπες γιατι φοβαμαι οτι θα σκασω με τα μουτρα και θα σπασω τα μπροστινα δοντια
2)χεντμπαγκινγκ μπροστα απο:καθρεφτη μπανιου(νιπτηρας απο κατω…),μπαρα σε μπαρ(μπαρα απο κατω…)γιατι θα ξεχαστω η θα γλιστρησω και θα σκασω πανω και θα σπασω τα μπροστινα δοντια(αυτο το εχω δει live και ειχα εφιαλτες 3 μερες)
3)να ανεβαινω σκαλια με τα χερια στις τσεπες γιατι…ναι…θα σκασω με τη μουρη και θα μετραω δοντια
4)οταν τρως φαγητα σαν γιουβετσι κτλ που εχουν μεσα μικρα κοκκαλα και δεν τα παιρνεις χαμπαρι και εσυ ωστοσο μασας μετα μανιας…γιατι θα σπασει κανα αλλο δοντι αυτη τη φορα κ οχι τα μπροστα
και…συμφωνα με το νομο του μερφι…καπου θα σκαλωσουν τα χερια μεσα στις τσεπες και δεν θα προλαβεις να τα βγαλεις…στανδαρ!!!
:-s:-s:-s
σε βασανιζει δηλαδη γενικοτερα το θεμα του σπασιματος των δοντιων ε??για να χεις ρειξει τετοια αναλυση ε?καλα τωρα που το ξανασκεφτομαι ειναι λιγο…μακρυα απο μας[-o<