Φοβίες!

αχαχαχαχ…αναλυση λεει…:–
μου ηρθε τωρα φρικη απο ενα σκηνικο που ειχαμε μπλεχτει σε τσαμπουκα και τελειωνει η φαση τες πα και οπως καθομαστε να συζητησουμε τι ειχαμε περασει χαμογελαει ο ενας ο κολλητος μου και βλεπω να λειπει το ενα μπροστινο δοντι…ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ!!!ανατριχιασα τωρα!!!
προσθετω…5)μη φαω μπουνια και σπασει δοντι

:lol::lol::thumbup:

Xαχαχαχ πρεπει να εισαι περηφανη για τα δοντια σου η κατι τετοιο για να εχεις τετοια φοβια. Παντως το no.1 στη λιστα σου το ειχε παθει η αδερφη μου. Προχωραγαμε ολη η οικογενεια κατα τη διαρκεια μιας βολτας σε ενα παρκο, η αδερφη μου με τα χερια στις τσεπες ωσπου σκονταφτει στο δρομο και κανει ενα γαματο faceplant. Η μουρη της ηταν στραπατσαρισμενη για 2-3 μερες και της εσπασε μισο δοντι :stuck_out_tongue:
Δεν την εχω ξαναδει να περπαταει με τα χερια στις τσεπες απο τοτε.

Τωρα δε θα το ελεγα ακριβως φοβια, αλλα ενα ψιλοσκαλωμα με τα δοντια παιζει να το εχω κι εγω γιατι πολλες φορες στο ονειρο μου εχω δει οτι τα δοντια μου εχουν αρχισει να πονανε οπως οταν εχεις πρωτοβαλει σιδερακια και δε μπορεις να φας τιποτα (για οποιον το εχει περασει) και να τραβιουνται προς την εξω πλευρα του στοματος λες και μεγαλωνουν, ωσπου τελικα σπανε ολα μαζι στο στομα μου απο τον πονο και γινονται κομματια. Τον πονο τον ενιωθα λες και ηταν πραγματικος στο ονειρο.

εγω εβλεπα οτι μου πεφτανε τα δοντια σαν να ειναι βουτηρο τα ουλα μου!!!
:|…

Από τις χειρότερες εμπειρίες μου.Όταν μου τα έσφιγγε,πονούσα πάρα πολύ και νόμιζα ότι θα σπάσουν τα δόντια μου από την πίεση…Για 3-4 μέρες δεν έτρωγα τίποτα άλλο παρά μόνο σούπες και πουρέ.:stuck_out_tongue:

Ακριβως αυτο γινοταν στο ονειρο. Πιεση πιεση πιεση, προσπαθουσα να τα κρατησω και σπαγανε μεσα στο στομα μου, Φρικη

Εγώ έχω και προσωπική εμπειρία. Το καλοκαίρι, στο Αίγιο, διακοπές. Κατεβαίνω να βουτήξω στην πισίνα του ξενοδοχείου περιχαρής. Παίρνω φόρα και σκάω σαν το καρπούζι με το κεφάλι στο πάτο, με αποτέλεσμα να μου σκιστεί το κάτω χείλος. Αφού δεν έσπασα δόντι εκεί, δεν φοβάμαι τίποτα. Η αλήθεια είναι ότι στράβωσε ανεπαίσθητα η οδοντοστοιχία (έτσι είπε ο οδοντίατρος), αλλά χαλάλι, πρόκειται για επικό φέιλ, γελάγαμε για καμία βδομάδα.

Δε λές πάλι καλά που δε σου άνοιξε το κεφάλι σαν καρπούζι ; Τα δόντια φτιάχνονται.

Έχω επίγνωση ότι ήταν τραγικά ηλίθια κίνηση. Ποτέ μην βουτάτε με το κεφάλι σε μία πισίνα προτού δοκιμάσετε το βάθος της. Κανόνας για παιδάκια, προφανώς δυσνόητος για τον πάνοκωστό. Ουγκ…

Μαλακα! Το ιδιο ειχε γινει με εμενα στο Σουνιο. Βεβαια ημουν μεθυσμενος βραδυ και πηγαινα να κανω επιδειξη σε γκομενες (παρτα μαλακα #-o) και δεν ειδα οτι ηταν σχεδον αδεια η πισινα. Ευτυχως προσγειωθηκα πανω στο μπρατσο μου.
Το χερι μου ειχε γινει σα του Ποπαυ.
Τρελα γελια ομως. :lol:

Εγω φοβαμαι ολα τα εντομα εκτος απο μυγες και αραχνες.

καλα φανταζομαι φρικη εκεινη την ωρα και μεχρι να μαθεις οτι ολα ειναι οκ!!
αχαχαχ!!:lol::lol:αλλα νταξει νομιζω τωρα θα φερνει πολυ γελιο η ολη κατασταση!!

Εγω παλι εχω ενα θεμα με τις αραχνες…
Οταν ημουν μικρος φοβομουν τους κλοουν… ειδα και σε νεαρα ηλικια το “Steven King’s It” και εδεσε το γλυκο…

Οκ Angel of Death βγες από το λογαριασμό του από πάνω, ευχαριστώ.

εμένα με ανατριχιάζουν όλα τα έντομα…και οι μύγες είναι απλά σιχαμερές, γιατί που ξέρεις πάνω σε τι μπορεί να είχαν κάτσει προηγουμένως :stuck_out_tongue:

ολοι ξερουμε πανω σε τι καθονται οι μυγες.:-k

:stuck_out_tongue: :lol: :stuck_out_tongue:

στα κακακια; :-s

Nαι οι βρωμιαρες. Μακραν το πιο σπαστικο πραμα με τις μυγες ομως ειναι οταν ερχονται και καθονται στο πανω χειλος μου την ωρα που κοιμαμαι.
Berserker mode on κανονικα λεμε. Με διαολιζει αυτο το τσιμπημα/γαργαλητο

ή που μαζευονται στα φαγητα και τις διωχνεις και σου ρχονται παλι και ξανα και ξανα :?

Η λεγόμενη γενναία μύγα. :thumbup: