φοβάμαι τις πατάτες φούρνου
Εγώ γενικά δεν μπορώ το πολύ στρίμωγμα. Θέλω να είμαι κοντά στην έξοδο, ή να μπορώ έστω να παίρνω αέρα. Δημιουργεί μερικά προβλήματα στις συναυλίες βέβαια
Τις κοινωνικές εκδηλώσεις :roll:
Παλιά είχα πρόβλημα με τους ανοιχτούς χώρους με πολύ κόσμο (κοινώς, αγοραφοβία), αλλά το χειρίζομαι πολύ καλά μεγαλώνοντας.
Τα καντηλάκια… και πιο συγκεκριμένα στα παράθυρα των σπιτιών που είναι σε σκοτεινούς δρόμους σε χωριό πχ.
Στα cemetaries (sic) και 3 τα χαράματα να πάω δε με ενοχλούν
+1000
Εγω εχω μετροφοβια…:?
ego fovamai tous klooun . .
8O8O και εσυ??? και εγω… τους φοβαμαι απιστευτα… μετα το “it”, δε μπορω ουτε να τους βλεπω καν!!
Βασικά πρέπει να είναι μία αρκετά διαδεδομένη φοβία αυτή με τους clown!
εχω την ίδια φοβία με τον οζζυ.!!!?
το κρεβάτι θέλω να έχει τέρμα…δεν θέλω να απλώνω τα ποδιά και προεξέχουν…νομίζω οτι κάτι θα γίνει.!!!
κάποιος θα έρθει να με τραβήξει, κάποιος να μου τα κόψει, κάτι τελοςπαντων :?
γιατί δεν κοιμάσαι ανάποδα τότε?
γιατί το τέρμα του κρεβατιού μυρίζει…γιατί ζαλίζομαι ανάποδα…γιατί η τηλεόραση ειναι από την άλλη…γιατί… ! χαχαχαχα…τι ερώτηση έκανες…:lol:
αν μπορούσα να κοιμάμαι και σε κλουβί θα το έκανα…να μην πω και τίποτα πιο μακάβριο
εγω τρίτη δημοτικού ειχα δει τον ΕΤ και έβλεπα εφιάλτες με εξωγήινους για κανενα μηνα…
[SPOILER]
το λεγαν και γλυκούλη το ΤΕΡΑΣ…
[SPOILER]
[/SPOILER]
[/SPOILER]
Ωχ και εσύ?? Και εγώ!
Άσε που φοβάμαι (μετά το the ring) τρελά τη μπανιέρα με κλειστή κουρτίνα. Νομίζω πως θα είναι κανένα πτώμα απο πίσω ή θα εμφανιστεί καμιά σαμάρα8O8O
[SPOILER]τι ήθελα και το θυμήθηκα τώρα![SPOILER]:p[/SPOILER][/SPOILER]
(θα το πω εγώ , γιατί έτσι και αλλιώς όλο και κάποιος θα βρεθεί…)
[B]αυτό σημαίνει οτι πρέπει να κοιμόμαστε μαζί.!![/B] 8)
Σε ποιόν πάει αυτό?
ε σε εσένα φυσικά που έχεις την ίδια φοβία…
για συμπαράσταση…μην σκεφτείς κάτι άλλο…
Χμ…φοβάμαι 3 πράγματα
Την αχαριστία
Την πουτανιά
Και βέβαια τους μπάτσους της ομάδας Δίας…σε χτυπάνε απο εκεί που δεν το περιμένεις
αν δεν το περιμενεις, τι να πεις και για τους ασφαλιτες…
ον τοπικ
φοβαμαι τους παλιους συμμαθητες. σιχαινομαι να τους πετυχαινω στο δρομο :?
ο λαιμός του Corey Taylor:?