Φοβίες!

Kανε το καλο και ποσταρε φοτο του αυτοκινητου σου να ξερουμε μη σε πετυχουμε “τυχαια” πουθενα :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=7RMLt28n0-M Εσυ είσαι αυτή?:lol: :stuck_out_tongue:

Ε ε ε ε ε ε

Το καλυτερο βιντεακι εδω απο Ελληνιδα οδηγο.Ανοιξτε φωνη.
γ@μω την #$#%%^ σου εχεις κοκκινο :lol: :lol: :lol:

επανέρχομαι στο θέμα των αεροπλάνων, γιατί μας πονάει:p

Οι πιλότοι στα αεροπλάνα είναι άνδρες. Για να είσαι γυναίκα και πιλότος πρέπει να είσαι πολύ φοβερή και τρομερή :stuck_out_tongue:

Άλλος ένας λόγος να μη φοβάστε τα αεροπλάνα!!!:lol:

Μπράβο!!Πολύ ανοιχτόμυαλοι είστε όλοι οι άντρες του φορουμ!!!1[-X Αντιπαρέρχομαι τα σχόλια και δε θα πώ το τετριμμένο “πιο πολλά ατυχήματα προκαλούν οι άντρες” αλλα οτι η οδήγηση δεν είναι θέμα φ΄ύλου αλλα μυαλού και συγκέντρωσης…δεν γεννηθήκατε με το γονίδιου του οδηγού,ανεξάρτητα με τί πιστευετε:p
Karvou τα αυτά ισχυουν κ για τα αεροπλάνα!8)

p.s.Αμφισβητώ την γνησιοτητα κ αξιοπιστια των βιντεο

Ουτε εσεις γεννηθηκατε με το γονιδιο του πλυσιματος του σιδερωματος του σφουγγαρισματος αλλα τα καταφερνετε καλυτερα απο εμας ε? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Εγω βασικα φοβαμαι να μπαινω σε αυτοκινητο που οδηγει αλλος.Και ειδικα αν καθομαι στη θεση του συνοδηγου.

Βασικά, κακός οδηγός είναι αυτός που δε ξέρει πώς δουλεύει αυτό που οδηγάει. Όταν δε ξέρεις πώς λειτουργεί δε μπορείς να το χειριστείς και σωστά. Καθότι τα μηχανοκίνητα εδώ και πολλά χρόνια είναι αντρικό χόμπι, πολλές γυναίκες οδηγοί δεν έχουν ασχοληθεί όπως πρέπει με αποτέλεσμα να κάνουν πολλά λάθη. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για άντρες οδηγούς που δεν ασχολούνται, μόνο που το ποσοστό των ανίδεων αντρών είναι πολύ μικρότερο από αυτό των ανίδεων γυναικών.

Δεν είναι σεξιστικό το σχόλιο για κακές γυναίκες οδηγούς. Είναι περισσότερο κοινωνιολογικό θα έλεγα.

Και στα αεροπλάνα αυτό το πράγμα δεν ισχύει. Για να πάρεις δίπλωμα πιλότου πρέπει να ξέρεις άψογα όλες τη συμπεριφορά όλων των σημείων λειτουργίας του κινητήρα σου. Και γυναίκα να είσαι, πρέπει να έχεις αποδείξει τις γνώσεις σου για να σου επιτραπεί να πιλοτάρεις… Τίποτα το σεξιστικό. Όποιος έχει διάθεση να ασχοληθεί και να μάθει γίνεται πιλότος :wink:

Τα καταφέρνουμε μια χαρά γιατί εσεις βαριεστε να τα κάνετε έχοντας το γονίδιου του “βαρύμαγκα” (όχι όλοι,πολλοί όμως) αν μπαίνατε στη διαδικασία ίσως,δεν ξέρεις…
btw η θέση του συνοδηγού είναι όντως στατιστικά η πιο επικινδυνη στο αυτοκίνητο.

Oi γυναικες οδηγοί δεν είναι απαραίτητα πιο κουλές από τους αντρές. Ναι μεν δεν έχουν (οι περισσότερες) ιδέα απο το πως λειτουργεί, αλλά δεν είναι αυτό φταίει. Το γεγονός ότι δεν μαθαίνουν να οδηγούν απο μικρές γιατι βολέυονται με το να τις πηγαινοφέρνουν άλλοι (μπαμπάδες, μαμάδες, γκόμενοι), το γεγονός ότι δεν μαθαίνουν δρόμους και περιοχές γιατι πηγαίνουν σχεδόν αποκλειστικά σε συγκεκριμένα μέρη (μαγαζιά, κλάμπ, κομμωτήρια) και άλλοι τέτοιοι παράγοντες. Όσες δεν λειτουργούν έτσι, ξεκινάν να οδηγούν απο τα 18, και χρησιμοποιούν συχνά το αυτοκίνητο, τότε με τον καιρό αποκτούν και ικανότητα και εμπειρία και γίνονται πολύ καλές. Εγω τουλάχιστον δεν τις φοβάμαι αυτές και πηγαίνουμε μια χαρά και στη Εθνική και παντού, αν και βαριέμαι τη θέση του συνοδηγού…

Ον τόπικ, εγώ παλιά φοβόμουν τα αεροπλάνα μέχρι που μπήκα και μετά το ξεφτύλισα…

Kαι ο Σαγιντ ετσι εκανε μεχρι που επεσε στο νησι :-s :-s

Φοβάμαι πώς διαβάζω βουλωμένα γράμματα!

Eπιτέλους ένας ανοιχτόμυαλος!Είσαι τελικά είδος προς εξαφάνιση!!!

Φοβάμαι πως κάνεις λάθος:p

Φοβαμαι πως διαβαζεις Αρκα.

Φοβάμαι οτι τον έχεις μάθει απ’εξω…Damned!:oops:

Οχι ρε σοβαρά! Αφού να σκεφτείς δεν ανοίγω καν τους φακέλους όταν μου έρχεται γράμμα!:stuck_out_tongue:

Φοβαμαι να μενω μονη με γιαγιαδες και παππουδες γιατι φοβαμαι μηπως παθουν τιποτα ξαφνικα (ανακοπη, εγγεφαλικο) και δεν θα ξερω τι να κανω.:-s

Απλά καλείς το 166 και περιμένεις!:-s

Καλα σιγουρα αλλα σκεψου και το πιο αθλιο… να περιμενεις με τον παππου ή την γιαγια ετοιμοθανατους και να πρεπει να κανεις κατι και να μην μπορεις να τους βλεπεις σε τετοια κατασταση και να κλαις και γαμησε τα!:-s

Σε καταλαβαίνω ,απλά αν μου συμβεί εμένα ξέρω τι να κάνω πέρα από το 166! :lol: όποτε τι να σε πώ παρε με τηλ αμα σου τύχει!:stuck_out_tongue: