Φοβίες!

ο μεγαλύτερος μου φόβος πραγματοποιήθηκε χθες.τελείωσε η ρετσίνα στο μαγαζί και δεν είχαμε.τζίζους.

Για πειτε, ξεθαβω.
Περα απο αυτα:

τελευταια εχω μια παραλογη φοβια με τα σκυλια. Νομιζω οτι με παρακολουθουν.:-s

Ναι,αλλη ορεξη δεν ειχαν…

:stuck_out_tongue:

Φοβάμαι τα φίδια…

δεν φοβάμαι, αλλά τώρα τελευταία μου τη σπάει πάρα πολύ η πολυκοσμία… Για κάποιο λόγο θέλω την ησυχία μου πλέον. Βγαίνω για ψώνια και βλέπω τόσο κόσμο που θέλω να παγώσω το χρόνο και να κάνω τα ψώνια μου με την ησυχία μου…

+1…ειδικα το πρωι κεντρο ειναι απαλευτη η κατασταση μιλαμε…

Φοβάμαι ότι κάποια μαλακία πάλι καρτερεί και θα κάνει την εμφανισή της εντός ολίγου…Pleaaaase dont[-o<

Τον τυπο του hallowen:o :-s

Εχω τρελη κλειστοφοβια. Ο εφιαλτης μου ειναι να μαγκωσω σε ενα κουτι καθιστος και να μην ειναι κανεις κοντα να με βοηθησει. Μεχρι και το βραδυ οταν μαγκωνω στο παπλωμα τιναζομαι σαν να με βασανιζουν

Φοβαμαι μηπως δεν προλαβω…

αυτο το παθαινω στον υπνο μου σε μερικα ονειρα, φρικτο :-s

Φοβαμαι μην παθουν κατι τα δοντια μου. Αν δαγκωσω καμια φορα το πιρουνι πχ ακομα κι αν δεν ποναω κλαιω απτον φοβο

K εγώ έχω κλειστοφοβία. Πχ σε ασανσέρ δεν μπαίνω ποτέ.

Τώρα το πότε την απέκτησα δεν ξέρω… Στο γυμνάσιο κ πριν θυμάμαι δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα

Εγώ ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έχω ανακαλύψει κάποια συγκεκριμένη φοβία.

Μήπως δεν ανταποκριθώ σε ότι έχω ως στόχο…

Ισως μερικες φορες φοβαμαι οτι απειλουμαι…:-s

Φοβάμαι ότι μια μέρα οι Metallica θα σταματήσουν και δεν θα προλάβω να τους ξαναδώ live :cry:

Εμένα η μεγαλύτερη φοβία μου είναι να είμαι κάπου και όπου κοιτάω να βλέπω τον εαυτό μου. Ειδικά αφού είδα το 2001: A Space Odyssey…

Πλιζ μην πείτε μαλακία…

Κι εγώ ότι έχει να κάνει με παιχνίδια κλπ. σε θρίλερ χέζομαι. Που χου ο αρκούδος στη Λάμψη, αλλά και η Νύχτα της ζωντανής κούκλας κουλουπού.

Χμ…στα ονειρα βλεπω ειτε οτι πεφτω απο καπου ψηλα ειτε οτι με κυνηγαν…run to the hills καταστασεις.
Χθες ειδα τη Γιοχανσον αλλα δε νομιζω να ναι φοβια αυτο:lol: