Φοβίες!

Να έβλεπες το Μητσοτάκη ντάξει…

Καλα ναι! Φοβαμαι παντα την αποτυχια σε καθε τι, και ξεροντας οτι ειναι χαζο συνεχιζω να την φοβαμαι. Δηλαδη μου χει περασει απτο μυαλο (κι ας ειμαι καλος πχ) να σταματησω το μπασκετ επειδη ποτε δεν προκειται να γινω ο καλυτερος…Κατι παρομοιο και στην κιθαρα…Απλα το παλευω και συνεχιζω…

Ούτε τη λέξη δεν μπορώ να γράψω… Φοβάμαι εκείνα τα ζωύφια που φτιάχνουν ιστούς… Υπερβολικά…Από την τρίτη ταινία του άρχοντα έχασα ένα αρκετά μεγάλο μέρος… Και στο I’m not there πετάχτηκα από το κάθισμα… Ούτε ζωγραφιστές μιλάμε…

1. το θανατο
  2. τα προβληματα υγειας
  3. τις κατσαριδες κ τα εντομα
  4. την αποριψη
  5. τη μοναξια
  6. το ψεμα
    κτλ κτλ :frowning:

8O8O8O Μαζί σου…Και που τις σκέφτομαι ανατριχιάζω!:-s

Μην παθω μορα…
Ενας φιλος μου ειδε τον Λουσιφερ κ εσβησε ολα τα μεταλ τραγουδια κ εκοψε το μπλακ μεταλ…

Α, υπάρχει τελικά;

Ναι ρε!!! και το φρικαλεο ειναι οτι ειδε να τον πιανει απο τον λαιμο, και το επομενο πρωι ειχε σημαδια εκει…8O

O Λουσιφερ το γατακι?

Μήπως υπνοβατεί το παληκάρι;

Δεν νομιζω να υπνοβατει…
Επειδη τον ξερω σαν ατομο για να φτασει σε σημειο να μ πει οτι δεν ξανακουει μπλακ κ να διαγραψει τα τραγουδια πρεπει να ειναι σοβαρα τα πραγματα…

πέρα από την πλάκα πολύ ωραία φωτογραφία αυτή…8O
Λίγο σιχαμένα ζωάκια φυσικά!

Μικρή είχα μια παράλογη φοβία με τα σκυλιά, κι ακόμα και τώρα δεν μπορώ να ακούω τον ήχο των πατημάτων τους.
Σοβαρά τώρα, ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι να πεθάνω και να χάσω τη συνείδηση και τις αναμνήσεις μου. Αμέσως μετά οι κατσαρίδες :stuck_out_tongue:

:eek::o:eek:

Σε μισώ… 8O

η χειρότερη είναι να μην μπορώ να ακούσω μουσική(δλδ κουφαθώ)…δεν ξέρω αν θα το αντέξω…
επίσης οι αραχνούλες τρομερά ζωάκια…:smiley:

Now playing: Amon Amarth - Varyags of Miklagaard
via FoxyTunes

Αφου κατα βάθος μ’αγαπάς.8)

Είμαι γεννημένος φωτογράφος8)

οι σκορπιοι…:-s

Αμα σου ριξω καμια καταρα να μην περασεις μαθημα θα σου πω εγω ποσο σε αγαπαω :p:twisted:

:cry::cry::cry:

Θυμάσαι μια περίοδο που το di είχε παντού κατσαρίδες;! Βαντάζεσαι να αποκτήσει αράχνες;:twisted: