Φοβίες!

diητης εισαι κι εσυ ρε…??
ποιος ξεχναει εκεινη τη μερα…ηταν τοσες που απλα τις εβλεπες λες και δεν τρεχει τπτ…

Όχι δεν είμαι diήτης! Αλλα έχω πολλές σχέσεις με di. Άλλωστε αν δεν πήγαινα Ηλεκτρολόγους Πάτρα θα πηγαινα di!

κκ…:):slight_smile:

Σταθη!! Και εσυ DIT(a.k.a MIT αλλα ας ειμαστε ταπεινοι :p)?!?!

ΧΑΧΑ di!

Οι ξιφιες.καθε φορα που παω για μπανιο τσεκαρω μν ειναι κανενας εκει κοντα κ μου κοψει τα ποδαρια.τρομαχτικα ψαρια

το ερωτικο ψαροαμφιβιο του πανουση που κανει πλιτς πλατς πλουτς

1)οι αράχνες
2)τα βαθιά νερά,ειδικά στο χωριό που στα 2 μέτρα δεν πατώνεις όταν πάω μέσα και βάζω το κεφάλι μου μέσα στο νερό περιμένω από κάτω νάρθει κάνας καρχαρίας ή κανα γιγάντιο χταπόδι

ε αυτά:p

…υψοφοβια(ουτε λαμπα δεν αλλαζω αμα καει,φωναζω κανενα φιλο,ενω δεν βγαινω πολυ εξω σε κανενα μπαλκονι,οτι οροφο και να ειμαι) και κλειστοφοβια(εχω να μπω σε ασανσερ απο δευτερα δημοτικου,ενω Αμερικα ειχα ανεβει ουρανοξυστη 60 οροφους με τα ποδια-και κατεβηκα παλι προφανως)…απο τις αλλες,πιο κουλ φοβιες,φοβαμαι τις βελονες και τις ενεσεις(εχω ιστοριες απο λιποθυμιες,οτι ναναι,ακομα και τωρα,20+)…

Να περιμενεις τν ξιφια κ τν cthulhu.εγω τους περιμενω.κανει κ το μπανιο μου ενδιαφερον

Τις αραχνες… μπρρ… και τα ασανσερ!

Βελόνες, αίματα και τα λοιπά

( στο πιερσαδικο λιποθύμησα :oops:)

Ρε σεις πείτε τι είναι τα DIT και MIT που γράψατε πιο πριν. Οφφτοπικ αλλά είμαι περίεργη να μάθω :Ρ

Εγω λατρευω τα αεροπλανα παντως. Το λεω γιατι μερικοι ανθρωποι τα φοβουνται, δεν ξερω γιατι.:(:-s

Φοβαμαι τα υψη, τα περιστερια και την θαλασσα την νυχτα. Κυριως αυτα. Απο αραχνες και τετοια δεν εχω κανα ιδιαιτερο θεματακι. Κουλ.

Eχεις κοιταξει ποτε απο παραθυρο αεροπολανου κατω; :!:

φοβαμαι τα μικρα κοριτσακια τυπου Samara που σκανε μυτη στο σκοταδι φορωντας μονο ενα κουρελι και σε κοιτανε με εμμονη εχωντας σκυμμενο το κεφαλι και ριγμενα μπροστα τα μαλλια τους…μεχρι που πριν προλαβεις να ανοιγοκλησεις τα ματια σου εχουν βρεθει μπροστα σου και τσιριζουν σαν τρενο…!επισης φοβαμαι τις κουκλες και εκεινη την Ελλινιδα κακασχημη ηθοποιο που επαιζε σε ταινιες του 70…

Εγω μικρος ειχα υψοφοβια και την ξεπερασα οταν μπηκα σε αεροπλανο !

Φοβαμαι τις νυχτεριδες!!:(:frowning:

:-k:-k:-k:-k:stuck_out_tongue:

Τα μεγαλα υψη, τους κλειστούς χώρους, το θάνατο, τη μοναξιά, την οικονομική ανασφάλεια, τις κατσαρίδες, τις ακρίδες κι όλα τα συναφή, τα τρωκτικά, τις σκουρες θαλασσες, τα φυκια, τα απότομα βράχια, τις βελόνες, τα φίδια…
Προ αμνημονευτων χρόνων φοβομουν και όσους έχουν μούσια αλλά το ξεπέρασα :stuck_out_tongue: