Ρε ασε εχω φαει κολλημα γιατι καθε φορα που βγαινω στο μπαλκονι για τσιγαρο (ευτυχως τωρα που χει κρυα δεν εμφανιζονται) σκανε καμια 5αρα νυχτεριδες και πανε περα δωθε πανω κατω και σε καποιες φασεις ερχονται στο μισο μετρο κοντα και σκιαζομαι!
Εγώ φοβάμαι το avatar της Dimi_tallica!:lol:
Δεν μπορούμε να σου πούμε. Είναι απόρρητα.
Φυσικα! Ομορφια!
Εγω δεν την ξεπερασα.:?
ξαναποστάρω για να εξοικιωθείς.
Να προσθέσω πως έχω και ναυαγιοφοβία.
:)
Να τί έβλεπα όταν γυρνούσα απο την ένδοξη Νορβηγία
ρε,εμας χωριο,εσκαγαν μεσα στο σπιτι απο το τζακι…εκει να δεις πανικος απο ξαδερφες,θειες κτλ:lol::lol:#-oαλλα δεν τις φοβομουν ποτε παραδοξως…ποντικια με φτερα…αηδιαστικες ισως…αλλα ειναι μαιταλ ζωα:metal:
oταν ειχα παει Αμερικα,1η γυμνασιου,αλλαξαμε εταιρια και πηγαμε με ολυμπιακη,2 μερες πριν φυγουμε,λογω ξαφνικου κονε και φθηνοτερα εισητηρια…το κανονικο μας αεροπλανο,TWA,επεσε 2 μερες μετα,εξω απο νεα υορκη,οταν φταναμε σχεδον ταυτοχρονα…πως τωρα εγω,μετα απο αυτο,να ξαναμπω εκει μεσα???
Όχι. Να μην ξανα πας Αμέρικα8)
…αλλά αν εξαιρέσεις αυτά OK, είσαι 100% νορμάλ… :lol: :lol: :lol:
Εγώ πάλι το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι από μικρός είχα μεγάλο πρόβλημα με τα σκυλιά. Βέβαια πλέον όχι τόσο μεγάλο, αλλά καμιά φορά αγχώνομαι ακόμα όταν βλέπω κανένα έτσι σχετικά μεγάλο να είναι κοντά… :-s
σωπα ρε,μιση κλωτσια εχεις και το μεγαλυτερο πλεον:ok:
Eδώ σε θέλω μάγκα μου!
[SIZE=7]ΓΑΒ![/SIZE]:p:p:p
Ον τοπικ, φοβάμαι τα μεγάλα κύματα στη θάλασσα και τις τρύπες στην αμμουδιά#-o
Οταν ξυπνας καθε πρωι κ σκεφτεσαι οτι εισαι χαρουμενος που ανοιξες τα ματια σου ακομα μια φορα,τι να τις κανεις τις φοβιες???
[SPOILER]
Μία σου και δύο μου! :twisted:
[/SPOILER]
Η σχολη μου στα αγγλικα(τα αρχικα της δλδ) ειναι D.I.T και φυσικα σαν ψωνια που ειμαστε λεμε οτι ειναι το M.I.T αλλα την αλλαξαμε για να μην νιωθουν αβολα οι υπολοιποι (και φυσικα για να δειξουμε οτι ειμαστε και γαμω τις σχολες )
Ον τοπικ κι εγω…φοβαμαι παρα πολυ οταν κολυμπαω και ξαφνικα βλεπω κατω απο το νερο (ή ακομα χειροτερα απο κατω μου) βραχια…Εχουν αυτο το μαμημενο μαυρο χρωμα και χαλαρα μπορω να πνιγω απο την τρομαρα μου :eek::eek:
Καλοί είστε κι εσείς…
Αστα διαλα ρε που θα μας το παιξεις και εξυπνος! [-X
Προδοτη!!
Να βρίσκομαι σε κλειστούς χώρους που δεν έχουν παράθυρα…
Με πιάνει κλειστοφοβία!:-s
8O Δηλαδή δεν μπαίνεις σε ασανσερ;
Mπαίνω αλλά για όσο το δυνατόν λιγότερο!