Αν έμπαινες στο ασανσέρ του Παντείου ή θα μας έμενες στα χέρια ή θα πάθαινες τέτοιο σοκ που θα σου πέρναγε η φοβία μια για πάντα
εγω παντως σιγουρα θα σας εμενα στα χερια…:roll:
επισης φοβαμαι τους οδοντιατρους!
αραχνες γενικα τα εντομα…
υψος κ αλλα πολλα…:p:p:p
Σεισμούς και ύψη. Ειδικά μετά το 99 σε κάθε σεισμό μικρό ή μεγάλο κερώνω. Μια φορά ήμουν με κάτι φίλους και νόμιζαν ότι είχα μείνει. Απ’ ότι μου παν είχα γίνει κίτρινος.
Ωχ αυτο με τα σκυλιά το χω κι εγώ λόγω τραυματικής εμπειρίας:-s τώρα βέβαια αρχίζω να το ξεπερνάω…σχετικά:p
εγώ νόμιζα ότι μετά τον 2ώρο εγκλωβισμό μου σε ασανσερ 3 ατόμων μαζί με άλλους 5 μ@λ@κες (σύνολο 6 δλδ), θα είχα φοβία. Αλλα τελικά και σε ασανσέρ μπαίνω χωρίς να το σκεφτομαι καν, και με τους αλλους 4 συνεχίζω να βγαίνω. Τον πέμπτο δεν το ξανάδε κανείς μας.
Καλά, άμα πετύχω πουθενά αυτή τη μαυρόγατα, αυτόν τον γρουσούζη το Red Rum θα τόνε σφάξω. :evil: Χτες το συζητούσαμε, σήμερα μου χίμηξε σχεδόν ένας σκύλαρος μεγάλος σαν αρκούδα (σαν το τέρας που έβαλε φωτογραφία ο άθλιος). Πώς δεν έπαθα συγκοπή μόνο εγώ το ξέρω. :papas:
:lol::lol::lol::lol::lol:#-o:p(…:-s με επιφυλαξη)
Πάλι γελάς μαζί μου;
Πω πω πολύ παραπονιάρης εισαι! δν γελάω μαζί σου με τον σκύλο γελάω που μάλλον θα θελε παιχνίδια:p:p
- αεροπλάνα, η μεγαλύτερη και ισχυρότερη
- λίγο τα φαντάσματα, αλλά εντάξει, αυτό μόνο αν δω θρίλερ και είμαι και μόνη μου και τέτοια
- ενέσεις, βελόνες, αίμα
-Τα ποντικια
-Οι βελονες
-οι κρισεις πανικου που με πιανουν καμια φορα
πραγματικα τωρα,σε τρομαξε αληθεια???γιατι??:lol::lol::lol::lol::lol::roll:γτ δεν του επαιξες???:lightsabre:
Ρε μαλάκα, σαδισταρε και του λόγου σου, αφού εσύ το ξέρεις το ψυχολογικό που έχω…
Μόνο τη δικιά σου, τη γιαγιά δε φοβάμαι ουσιαστικά :!:
μη τη λες γιαγια ρε:(:(
- κατανοητο
- #-o αλλα ενταξει
- οκ για τα 2 πρωτα,τις always με κλειστα τα ματια τις αλλαζεις ? :lol:
Φοβαμαι τις μαυροφορεμενες γιαγιαδες με καμπουρα που πενθουν το θανατο του μοναχογιου τους και περιφερονται αργα και βασανιστικα σε τοπια οπου 'εκλείπει ὁ ἥλιος και καπου απο το βαθος ακουγεται:
“Να το δείρω θέλω γω
με της μύγας το φτερό.
Να το δείρω θέλω πάλι
με της μύγας το ποδάρι.”
ή αυτο που λεει:
“Πάει πάει το μυρμηγκάκι
για ψωμί και για τυράκι
στου μωρού το λαιμουδάκι.
Γατ, γατ, ΓΑΑΑΑΑΤ!”
- ε ναι!
- τι #-o ρε. Δες εσύ κανένα θριλερ με σατανισμένα παιδάκια με υποκριτικό αγγελικό βλέμμα και μετά κοιμήσου ολομόναχος :-s
- έχω συνηθίσει να τρέχει αίμα από κει, φρικάρω όμως στις εξετάσεις αίματος ξέρω γω
:lol::lol::lol::-k
Γκαντέμης εγώ? Δε φτάνει που σε προειδοποίησα:dunno:
Αυτό σημαίνει να μην έρθω στο πάρτυ ντυμένος σκύλος ε?Ή να μην έρθω καθόλου μήπως?:-k
Γκράχε, φοβάσαι όλα τα σκυλιά; Ακόμα και αυτά που είναι σαν ψείρες; Εγώ φοβάμαι μόνο τα μεγάλα που πιστεύω ότι χαλαρά μου κόβουν το ένα πόδι με μια δαγκωματιά :-s Εκεί κλάνω λίγο.