ΦΟΒΑΣΤΕ???

ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ???:-s :? :-s

Ναι,τους φοβάμαι.Ψέμματα να πώ?Αφού κάνουν μάγια στους καλούς ανθρώπους και γενικότερα αναπτύσσωντας τις απόψεις μου θέλω να καταλήξω πως αυτό,ναι θέλουν το κακό μας.

πως το εξηγεις δηλαδη αυτο?? εννοω, πως εξηγεις την υπαρξη τους στην χωριατικη σαλατα μου κατω απο την φετα και γιατι δεν τους πιανει η αστυνομια???..και κατι τελευταιο…ειναι αναρχικοι μηπως??

Δεν τρομάζόμαστε μεταξύ μας! εκτός αν ΄παίζουμε σκοτεινό δωμάτιο:p :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Όχι μή,γιατί να τρομάξουμε ο ένας τον άλλο,ενώ θα μπορούσαμε αντί αυτού να πάμε μια βόλτα στη λιακάδα?

αφου οι σατανιστες καιγονται ρε χαζε στην λιακαδα, δεν ειναι αντι - ηλιακοι και ετσι δεν μπορουν

Πωωωω… Σκοτεινό δωμάτιο. Τι μου θύμισες τώρα!!! Η μεγαλύτερη φοβία των γονιών μας. Μη παίξει η παρέα μου σκοτεινό δωμάτιο σε πάρτυ… Το δωμάτιο γινόταν μέσα στο μαύρο του το χάλι και πάντα κάποιος δάκρυζε από τον πόνο στο τέλος!!!

εισαι σατανιστης δηλαδη εσυ??:frowning:

Αλήθεια?Πρέπει να ήταν πολύ τρομακτικά.Δε θέλω ούτε να το φανταστώ.

αναρχικοι δεν υπαρχουν πια…αυτοι που τα σπανε ειναι κατι μαλακιστιρια αργοσχολα η και κολομπατσοι οπως ολοι πολυ καλα γνωριζουμε…οσο για τουσ σατανιστες δεν τουσ φοβαμαι αλλα οσο να ναι καμια φορα μου ρχονται στο μυαλο και με φοβιζει το γεγονος οτι πιανουν ανθρωπους και κανουν θυσιες κ ολες αυτες τισ μαλακιες που κανουν…

τι??? κανουν και θυσιες!!! καλα ρε …καλα…γαμω…παλιανθρωποι ειναι???

οι σατανιστες δεν βγαίνουν στη λιακάδα! καινούργιος είσαι?:stuck_out_tongue:

Να προσέχεις.Σε τρείς μέρες απο τώρα κάποιος θα σου ζητήσει ψιλά.Μη του δώσεις γιατί κατι πολύ κακό σε περιμένει.

τι εννοεις?? υποπτος εισαι εσυ…απο που ειστε παρακαλω?

ναι.εσύ είσαι καινούργιος ή καινούργια?

Σε έναν κάναμε αυτά:

Έμπαινε μέσα ο καημένος με έχει κλειστά μάτια. 30 μαξιλάρια του έρχονταν στη μούρη με το που έμπαινε. Στα 2 βήματα κάποιος τράβαγε το χαλί κάτω από τα πόδια του, όταν έπεφτε κάποιος τον κάλυπτε με μία κουβέρτα και ένας τρίτος του φόραγε καπέλο ένα μεταλικό κουβά που είχαμε. Στο τέλος ένας βάραγε τον κουβά με ένα μαξιλάρι και το παιδί από μέσα έβλεπε πεταλουδίτσες.

Για την ιστορία σε εκείνο το πάρτυ είχαμε σπάσει τη μπαλκονόπορτα (μόνο) του δωματίου του κολλητού μου!!!:lol: :lol: :lol:

Είναι ή δεν είναι τρομακτικό για κάθε γονιό? Ειδικά όταν τα παιδιά είναι 8 χρονών και προσπαθεί να σκεφτεί πώς θα καταλήξουν στη ζωή τους!!!:lol: :lol:

εγώ είμαι γενικά παλιά! και στο φορουμ και στο σατανισμό!:lol:

κατσε τωρα… αυτο δηλαδη παει να πει σατανισμος??

Μη φοβάστε για τους Σατανιστές… Καταργήθηκαν γιατί δεν έβρισκαν παρθένα να θυσιάσουν!!!:lol: :lol:

Είμαι εδώ απο τα παλιά χρόνια.Τί εννοώ?Σύγνώμη παρεξήγηση.Θέλω να φύγώ.Παρακαλώ σβήστε όλα μου τα μυνήματα.