ΦΟΒΑΣΤΕ???

:papas: απο εδώ και πέρα λιβάνι και σταυρός θα γίνουν 1 με εμένα:papas:

δεν νομίζω υπάρχουν ακόμα…:twisted: :twisted: :twisted:

Mη μασας ρε, απο εδω και περα θα κυκλοφορεις με μπλουζα των Metallica με φοντο τη φατσα του Hetfield κ δεν
θα σε πλησιαζει κανεις …“σατανιστης”:lol: :stuck_out_tongue:

αυτή με το εξώφυλλο του st anger δεν κάνει???:-k :-k :-k

Πως, πως θα χέζονται και θα αλλάζουν πεζοδρόμιο :lol: :lol: :lol:

Πρέπει να το έχω πει και παλιότερα. Όντως πλέον έχουν εξαφανιστεί. Δεν έβρισκαν παρθένες πια για να τις θυσιάσουν…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

δεν το πιστεύω δες λήμμα dark_of_the_sun:-k :-k :-k :-k

Τι ειναι αυτο που εχετε δει κ σας τρομαξε/φοβηθηκατε τοσο πολυ που σας εκανε να “τρωτε” τα νυχια σας απο φοβο? Που ειπατε πχ.εγω δεν ξαναπατω εκει…8O 8O :-s

Εκτος απο σατανιστη ε…:lol: 8O

Μια μέρα πριν 2 χρόνια είχε στο Dada βραδιά Cradle of Filth… Όλοι εκεί μέσα ήταν πολύ τρομακτικοί.:-s :-s Από τότε άρχισα να ακούω Ricky Martin και τα υπόλοιπα ακολούθησαν τη λογική τους πορεία

Άσε ρε σατανιστές…Κάτι μαλάκες είναι που μαζεύονται μαστουρώνουν,οργιάζουν κλπ.Shit8)

Φοβάμαι την NegativeCreep!!!#-o :lol:

Πασιφανές και πασίγνωστο!!

Αυτή τη στιγμή δεν είναι τόσο τρομακτικό, αλλά στα 6 μου είχα καταχεστεί. Ήμαστα 4 παιδάκια και ΄πήγαμε να πετάξουμε πέτρες στο σπίτι ενός παππού για τον οποίο μας έλεγαν ότι είναι τρελλός κλπ. Εκείνος βγήκε με την καραμπίνα και άρχιζε να βρίζει. Η καραμπίνα μας είχε κατατρομάξει και δεν θυμάμαι και`γω για πόσα χρόνια έκανα ολόκληρο κύκλο και δεν παιρνούσα από τον δρόμο όπου βρίσκεται το σπίτι αυτού του παππού. :roll:

Εμένα φοβάμαι!

ΜΠΟΟΟΟΥΥΥ!!8O :lol:

αχ τρόμαξα:!:-s

Δε φοβαμαι τιποτα. Εχω τον Θεο μαζι μου

τον richie?

Μα δεν είμαι μαζί σου!

πλάκα πλάκα…εμένα φοβάμαι πιο πολύ:(