[B][U]Enslaved - Thoughts Like Hammers[/U][/B]
Χθες ξεκίνησα να ακούω το δίσκο για πρώτη φορά. Ακόμα δεν έχω προχωρήσει από αυτό.
[B][U]Enslaved - Thoughts Like Hammers[/U][/B]
Χθες ξεκίνησα να ακούω το δίσκο για πρώτη φορά. Ακόμα δεν έχω προχωρήσει από αυτό.
Ελεγα να μην ακουσω το νεο δισκο, αλλα ειπα να τσεκαρω αυτο το κομματι εστω, μιας και λες οτι κολλησες. Πωπω γαμωτο πως ξεπεσαν ετσι οι Enslaved. Προσπαθησα, προσπαθησα, δε μπορω να χωνεψω αυτα που παιζουν τωρα για κανενα λογο. Δισκο της προκοπης εχουν να βγαλουν απο το Ruun για μενα, τα επομενα μ ακουγονται καπως σαν ανοστο προγκ, εχουν ενδιαφερον ως συνθεσεις αλλα πολυ αποστειρωση ρε γαμωτο.
…πάντως αυτό το κομμάτι, είναι πολύ καλό…θέλω να τσεκάρω όλο τον δίσκο:):!:
Εγώ με τους Enslaved δεν είχα ποτέ ιδιαίτερη σχέση, αλλά ακούγοντας αποστασιοποιημένα το συγκεκριμένο κομμάτι (μιας και ακόμα δεν έχω καταφέρει να ακούσω το δίσκο), ακούω μια θεϊκή prog συνθεσάρα, της οποίας το μελωδικό μέρος που βρίσκεται στη μέση χτυπάει κατευθείαν στις ευαίσθητες χορδές μου.
Virgin of Steel - Gate of Kings (Κυρίως για το τελείωμά του,αναμνήσεις)
[I][FONT=“Comic Sans MS”][I]Miles after miles, songs after songs
Drive through daylights right to the sun
You by my side where you belong
Turn off the lights, live this life twice[/I][/FONT][/I]
…γαμάτο…ύμνος:):!:
I’ll ride the wind forever freeeeee, high in the wind forever freeeeeee
My Dying Bride - The Crown Of Sympathy:):!:
Πολύ φωτεινό και gothic το αποπάνω. Ωραίος συνδυασμός.
οι bon jovi του γκοθά, θα μπορούσαμε να πούμε
:):!:
Blue Turk, My Stars και Billion Dollar Babies του Cooper για ξυπνημα απο την προηγουμενη βδομαδα.
[B][I]Catharsis - Arsonist’s Prayer[/I][/B]
[B][I]Converge - All We Love We Leave Behind[/I][/B]
Το πρώτο είναι γνωστό απ’το 2001 άρα προφανώς το ξέρουν και οι πέτρες. Εγώ όμως πρόσφατα το άκουσα (όπως πρέπει) και δηλώνω υποταγή (!).
Το δεύτερο φέτος βγήκε αλλά όπως και για το πρώτο, θα μιλάμε γι’αυτό 11 χρόνια μετά. Σίγουρα πράγματα…
τι κομματάρα αυτό!?!
Ευτυχώς τα άλλα δεν είναι έτσι.