ΜΕΓΑΛΟ κομμάτι… θα αρέσει και σε κόσμο που δεν είναι στη φάση, όπως ο γράφων πριν μερικούς μήνες.
Δε σε πιάνω… ή μάλλον, “κάνω” πως δε σε πιάνω…
ΜΕΓΑΛΟ κομμάτι… θα αρέσει και σε κόσμο που δεν είναι στη φάση, όπως ο γράφων πριν μερικούς μήνες.
Δε σε πιάνω… ή μάλλον, “κάνω” πως δε σε πιάνω…
Ε,τώρα στα 26 να ψάχνουμε τους Converge που δεν είναι και πολύ κοντινοί στα όσα ακούμε-ακούγαμε. δε λέει.
το παρακάτω το ανακάλυψα τυχαία, και προς έκπληξη μου διαβάζω πολλά ελληνικά σχόλια
[I][U]Savatage - One Child[/U][/I]
Θυμήθηκα τα παιδικά μου χρόνια πάλι:roll:
Και αυτό που μου κόλλησε από το sons of anarchy [I][U]Curtis Stigers & The Forest Rangers - John The Revelator[/U][/I]
Aretha Franklin-People Get Ready (σε λίγο θα ευχαριστώ κι εγώ τον θεό.)
Τοm Petty-Rebels
Άμα ήταν του Springsteen θα το ξέραμε όλοι, τώρα…Tom Petty number one!!!
Υοu speak the word of truth little grasshopper
I like to walk around and i’m paid to stand around…public witness seen it all!!
Opeth - Face Of Melinda:):!:
future world & keeper of the seven keys
Διάφανα Κρίνα - Μέρες Αργείας:):!:
Μα γι αυτό κολλάω, τουλάχιστον εγώ προσωπικά. Είναι τμήμα της μουσικής του προσωπικότητας το φάλτσο που βγαίνει καμιά φορά. Π.χ. ο τρόπος που τραγουδάει στο Όσοι.
Και πώς μου ξέφυγε εμένα τέτοια κομματάρα. Ντρέπομαι που το λέω αλλά δεν το είχα ξανακούσει το Απόψε. Συγκινήθηκα βραδιάτικα.
αυτό το έχει πει και η Μελίνα σε μη φάλτσα έκδοση
αυτό είναι από μια συλλογή ακυκλοφόρητα που είχε κυκλοφορήσει (see what i did there) με το δίφωνο
Να που μου βγήκε νέα μουσική εξερεύνηση λοιπόν. Βουρ για τα ακυκλοφόρητα (που τελικά κυκλοφόρησαν)
Σιγά ρε Deckard, άλλοι κάνουν καριέρες με τα φάλτσα τους…
Βάλε ξανά το Yakuza :roll:
On-topic:
Ξέχασα να ανανεώσω την playlist μου, έσκασε χωρίς να το περιμένω το παρακάτω τραγούδι που έλιωνα και συνειδητοποίησα πως πέρασαν 3 εβδομάδες !
[I]http://www.youtube.com/watch?v=NErGv6Vbntg[/I]
Από τις συγκλονιστικότερες ερμηνείες που έχω ακούσει ποτέ.
ποστάρει dcd στις 2:30 ο άκαρδος!!
[SPOILER]το yakuza αρέσει παιδί μου αρέσει, μέχρι στιγμής[/SPOILER]
02:19 λέει το ρολόι ;p
[SPOILER]Εμένα πάλι με ψιλο-απογοήτευσε και γι’αυτό δεν έγραψα σχόλια…[/SPOILER]