[SPOILER]η αλήθεια είναι ότι δεν άλλαξαν πολλά απο το σίσμικ και πλέον τα μικρά γρήγορα κομμάτια ίσως ακούγονται παράταιρα. Θα ήταν καλύτερο να απλώσουν λίγο ακόμα τις ιδέες τους και να βασιστούν στο σαξόφωνο[/SPOILER]
[SPOILER]Να είναι πιο πειραματικοί και λιγότερο “μέταλ” θα πρόσθετα εγώ.
Οκ τέρμα το οφτοπικ, πάω να βάλω Bloodiest :D[/SPOILER]
[SPOILER]ρε αφήστε τα γιακούζα και γράφτε τίποτα για το νιουροσις, είμαι πολύ περίεργος να διαβάσω αποψάρες σας για τον δίσκο.[/SPOILER]
οκ ακούστηκε λίγο χομοσέκσουαλ.
Guns n roses-coma
εν τω μεταξύ στα related βγάζει και ενα αλλο βιδεο με ακριβως τον ίδιο τίτλο μπάντας - κομματιού αλλά είναι μάλλον ασχετο με αυτούς. Δυστυχώς δεν μπορεσα να βρω κάτι για αυτούς, παρά μόνο ένα ακυρο λινκ από το punk not profit. Πολύ ωραίο μπάντως.
είναι από τους ίδιους αλλά μάλλον μπέρδεψαν τους τίτλους.και αυτό είναι είναι επίσης ωραίο http://youtu.be/wMl5rVFf0iY.
πολύ κρίμα που δεν υπάρχει τπτ.τους έμαθα τυχαία γιατί οι estanged διασκεύασαν το love and a molotov cocktail το οποίο όμως είναι από άλλους the flys!
^^Αυτά είναι κάτι γκομενάκια που φιλιούνται και τρίβονται στα λάιβ τους! Τώρα τελευταία ακούω και κάτι άκυρα…ναι, είναι η αλήθεια!
Graveyard - The Siren:):!:
Ετσι ρε Στεφ!!!
Αυτο ερχομουν να γραψω.
Απο αυτους εχω ακουσει μονο ΕΡ με τιτλο Bunch Of Five, ισως ασχοληθω κι αλλο στο μελλον.
Τωρα, τους συνονοματους δεν τους ηξερα, αλλα θα τσεκαρω.
Φόβερο κόλλημα…!!!
Για να απαντήσω και λίγο σοβαρά, μετά τις ασυναρτησίες που έγραφα πιο πάνω:
Heaven beside you - Alice in Chains… έρωτας!
Κάθε τέτοια εποχή κολλάω, τί στο καλό.
πωωω λατρεία αυτό το κομμάτι
άντε βραδιάτικα…