Carbon φράση απ’ όλους τους συγγενείς, όντως.
Όπως και τα "κλαπατσίμπαλα¨.
Carbon φράση απ’ όλους τους συγγενείς, όντως.
Όπως και τα "κλαπατσίμπαλα¨.
Ένα από τα πολλάααααα τραγούδια που για κάποια περίοδο έκαναν τους CBP το πιο σημαντικό πράγμα που ακούγαμε.
Θυμίζει το πρώτο Palace In Thunderland οπότε ναι, 11/10:
Ανέβασαν οι Ulver στα social media το A Life All Mine και είχα χρόνια να το ακούσω. Πάτησα ξανά πλέι και αυτό ήταν, κόλλησα και πάλι.
Ονειρική συνύπαρξη δυο πολύ αγαπημένων φωνών, σε ένα απίστευτα δυνατό συναισθηματικά τραγούδι, με στιχάρες.
Mεγάλος δίσκος KAI το Souvenir με μεγαλειώδη κλείσιμο.
Cause I want something
Something all wrong done…
Το ειδα κι εγω, εκανα και σχολιο, τι να πει κανεις για αυτο το τραγουδι και για αυτες τις δυο μπαντες που να μην εχει ειπωθει?
Μαλλον ο μεγαλυτερος τους
Την αλήθεια; kotipelto - into the fray
Έγινε και αυτός μέλος του ΦΑΜΙΛΥ…Τώρα το μόνο που μένει είναι να δούμε τον Quintom να αποθεώνει νέο 15λεπτο wannabe prog video clip των Maiden, που θα είναι εμπνευσμένο από το You’ll never walk alone, σκηνοθετημένο από Rian Johnson, και με πρωταγωνιστή Lebron James.
Παντα ημουν μελος του φαμιλυ αλλα με τον δικο μου τροπο
Οι Maiden δε με ενοχλουν… καθολου βασικα, και δεν ξερω πως προκυπτει κατι τετοιο.
Τα αλλα που εγραψες μου προκαλεσαν μια αηδια
Post/psych ταξίδι στην έρημο, υπό Black Sabbath vibes και ατμόσφαιρες, κι ένα lead προς τη μέση του κομματιού “ξυράφι” στις φλέβες (προσωπικά, μου φέρνει στο μυαλό Rotting Christ της ατμοσφαιρικής περιόδου).
Πολυ δυνατη ανακαλυψη !