Ποιο τραγούδι λιώνετε αυτές τις μέρες;

Τι εννοείς;

Για καποιο περιεργο λογο αυτος ο δισκος ειναι σαν να μην κυκλοφορησε ποτε. Σαν καποιος να τον εκανε παραγωγη και απλα αφησε τα cd να υπαρχουν και οποιος περασει τυχαια να τα ακουσει. Βρισκεται στον κόσμο του underground ενω αυτοι που συμμετεχουν μονο underground δεν ειναι

1 Like

@bostonflesh τελευταία ακούω μέταλ για ντιντήδες.

4 Likes

Ωραίο κι αυτό αλλά εμένα αυτό που μου αρέσει πάρα πολύ είναι αυτό:

3 Likes

Πολύ καλό κι αυτό.

Αναβιώνω την εφηβεία μου μετά τα 30, στα 40 τι θα κάνω, αναρωτιέμαι, θα γυρίσω πίσω στο νηπιαγωγείο;

Technically δεν αναβιώνεις την εφηβεία σου αν σκεφτείς ότι και τα δύο αυτά τραγούδια είναι πολύ πρόσφατα (μόλις 2 χρόνια πριν).

Ακούω και τα παλιά (κυρίως).

Εντάξει όλοι το κάνουμε. Κι εγώ βάζω ενίοτε και ακούω Holy Mountains, Cigaro, Lonely Day, Spiders, She’s Like Heroin κτλ

1 Like

Το Hypnotize ήταν το πρώτο άλμπουμ που άκουσα απ’ αυτούς, εξαιτίας του Lonely Day που παιζόταν στο ραδιόφωνο. Στην πρώιμη εφηβεία μου ήσαν στο πικ τους και μετά από κανα δυο χρόνια πάπαλα, στο μεγάλο μπαμ που έκαναν με το Toxicity ήμουν 9 ετών - ακόμα το περνά περνά η μέλισσα άκουγα.

2 Likes

Εγώ το πρώτο τραγούδι που άκουσα από SOAD ήταν αυτό που φαντάζεσαι, το Chop Suey! Το οποίο όταν το άκουσα δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση κιόλας. Ένας τύπος με είχε βάλει να το ακούσω που δεν ήταν καν μεταλοροκάς, house άκουγε κατά βάση. Εγώ άκουγα πιο κλασσικά πράγματα τότε (Nirvana, Guns N’ Roses, Metallica, ελληνικό ροκ και τέτοια) και το Chop Suey μου φάνηκε αρκετά κάπως. Στην πορεία άκουσα κομμάτια όπως το Spiders (με τo γαμάτο σόλο) και ψήθηκα με τη μπάντα.

1 Like

Εγώ έχω αρκετά κενά στο από το πως από ένα κομμάτι τους στο ραδιόφωνο έφτασα να μάθω και ν’ αγοράσω το άλμπουμ τους. Αλλά πιθανόν να ήταν ο κολλητός που άκουγε παρόμοια μουσική (marilyn manson, slipknot, linkin park) ο λόγος που τους έμαθα σαν όνομα ή, ακόμα πιο πιθανό, τα κανάλια mtv, mad, που τότε έπαιζαν ακόμα αξιόλογα τραγούδια. Είχα μάθει αρκετά γκρουπς της εποχής, όπως evanescence, red hot chili peppers*, my chemical romance και άλλα. Για μένα παραμένει μέχρι σήμερα μυστήριο πως διάολο άκουσα dream theater και μάλιστα αγόρασα και το systematic chaos, το πρώτο μέταλ άλμπουμ που αγόρασα και άκουσα ποτέ, αφού δεν είχα την παραμικρή επαφή με άτομα του είδους ή περιοδικά και τα τοιαύτα. Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις απαρχές των μεταλικών μου ακροάσεων.

*όχι της εποχής, αλλά φουλ δημοφιλές, αντ’ αυτού three days grace.

Ενδιαφέρουσα σύμπτωση, πέρασα όλον τον Δεκέμβριο ακούγοντας System Of A Down, ολόκληρη την δισκογραφία τους στο repeat. Φοβερή μπάντα, αδίκησαν τον εαυτό τους που απλά…σταμάτησαν.

4 Likes

Πριν λίγα χρόνια άκουσα το Painkiller και κάπως έτσι είχα κολλήσει τότε με τους Three Days Grace. Και το τελευταίο τους άλμπουμ που κυκλοφόρησε το Μάιο έχει 2-3 εξαιρετικά τραγούδια μέσα. Δεν τους ακούω φανατικά αλλά είναι ωραίοι.

1 Like

Ομολογώ ότι μετά το 2010 έχω χάσει επαφή με τη δισκογραφία τους, αλλά το ομώνυμο και το One-X είναι αψεγάδιαστα.

1 Like

Τραγούδι στο ριπιτ από soad για μένα τον τελευταίο μήνα το deer dance χάρη στο παιχνίδι του @QuintomScenario :stuck_out_tongue:

2 Likes
2 Likes

Εντελώς Estranged vibe!

1 Like

Όταν με ρωτάνε ποιο είναι το αγαπημένο μου μέλος από τους SOAD
Εγώ: 2:24 :joy:

7 Likes

Υιοθετώ

1 Like

Πέρσι ο Vedder ανέβασε τον camera man στη σκηνή μετά από 30 χρόνια :grinning:

4 Likes